Július 2-án lett volna 85 esztendős Hofi Géza. A ma is töretlen népszerűségnek örvendő humorista tiszteletére azon a napon emléktáblát avattak az Anker-közben... Nem adtak semmit. S amikor megdöbbenve kérdeztük, miért, jött is a válasz, amelyet idéznék: Hofi Géza annyira népszerű, hogy az ő művészetét, örökségét nem szeretnénk kiadni a kezünkből, nem szeretnénk átengedni másnak...---- – Tényleg nem tudtam, sírjak vagy nevessek. A közmédián minimum tizenegy éve nem kerül képernyőre Géza. A 85. születésnapján pedig egy fél mondattal sem emlékeztek meg róla – sóhajtott Hofi Géza özvegye.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A köztévé hírtv nincsenek filmek, humor stb.
Németh István
@sgl: @magyar1: az "sgl" > azt jelenti seggemből való! kedves agygörcsben szenvedők - na milyen gentlemanyus vagyok? - szóval a a FIDESZ urak dolgoznak a balliberális hírdömping meg csinálja a hacacárét, emeli a tudatlanság színvonalat! De mondhattam volna a bumburnyák eszetlenség tényét is! De nem mondom mert még megsértődtök és eldugultok! Na most a duguláselhárítást nem fizeti a biztosító!
karma1
@magyar1: Nincs az a diktator, aki elviselne' maga korul a humort. Hofi es a fidesz viszonya legendasan rossz volt, mivel Hofi nem fogta be a szajat a fidesz ugyeit latvan...
Ugyanigy bantak el Bajor Imrevel is, es ugyanigy fognak mindenkivel eljarni, aki nem nekik tapsol.
Ildikonak inkabb be kellene latnia, hogy nem ezt a szennytevet kene emlekmusor keszitesere kapacitalni, hanem pl. az RTLKlubot, akik egyebkent is helyet adnak egy csomo ellenzeki muvesznek, humoristanak. (A Heti Hetes is naluk futott)
magyar1
@Németh István: Én minden rosszindulat nélkül írtam, hogy az m1 hírtv, ott tényleg nincs semmi más.
magyar1
@karma1: Kádárt is annak nevezték és mégis láthattuk Hofit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.