Az MTVA visszatartotta Hofi Géza archív felvételeit. Július 2-án lett volna 85 esztendős Hofi Géza. Ebből az alkalomból Hofi-esttel emlékeztek az Örkény Színházban a múlt hét végén, a résztvevők azonban egyetlen archív bejátszást sem láthattak a legendás humoristáról, a köztévé ugyanis visszautasította az özvegy kérését, és nem adott kölcsön semmilyen régi felvételt a rendezvényre, így csak Hofi hangját tudták a szervezők olykor-olykor bejátszani. A Fidesz számára kínos Hofi kritikus humora. “Megkerestük az MTVA illetékeseit, hogy szeretnénk kérni az archívumukból felvételeket az egykori Hofi-műsorokból. (…) Pénzért vásároltuk volna meg Géza emlékét. Nem adtak semmit. (…) Jött is a válasz: Hofi Géza annyira népszerű, hogy az ő művészetét, örökségét nem szeretnénk kiadni a kezünkből” – panaszolta a bulvárlapnak Hofi Géza özvegye, Ildikó, aki teljesen megdöbbent a közmédia reakcióján. “Tényleg nem tudtam, sírjak vagy nevessek. A közmédián minimum 11 éve nem kerül képernyőre Géza” –...

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"A Blikk megkeresésére az MTVA-nál azt mondták, hogy Hofi halálának 20. évfordulóján, 2022-ben fognak egy nagyszabású összeállítás keretében megemlékezni róla."

Már mosakodnak a csicskák!
Emmersson71
"A Blikk megkeresésére az MTVA-nál azt mondták, hogy Hofi halálának 20. évfordulóján, 2022-ben fognak egy nagyszabású összeállítás keretében megemlékezni róla."

Már mosakodnak a csicskák!
volvós
Többmillió ember szívében él a Hofi Géza humora, hangja és egyénisége.
Úgyhogy MTVA köcsögök takarodó 2022-ben a francba !!!
Emmersson71
"Pénzért vásároltuk volna meg Géza emlékét. Nem adtak semmit."

Nem is értem, miért nem kapott még MINDEN felvételről másolatot az özvegy?!
Most sem kellett volna "kiadni a kezükből" (mert az övék?!), adhattak volna másolatot!
Nessy
A Youtuben nagyon sok Hofi műsor található. Vagy azt a színház nem használhatta volna fel?
tudode
Azzal együtt, hogy Hofi Géza csak egy van!
.
Felségsértést követett el, emberismeretből jól vizsgázott:
.
----- Hofi Géza Orbán Viktorról
www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=4s
-----------------
.
Ejha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.