Mint arról nemrég beszámoltunk, elkapta a koronavírust, és tüneteket is tapasztal magán Gulyás Gergely.

Ezt a három vakcinát kapta korábban Gulyás Gergely, aki most koronavírussal küzd
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Miniszterelnökség közleménye szerint a miniszter karanténba vonult, és otthonról dolgozik majd.

A Matolcsy György publikációit is rendszeresen közlő Növekedés.hu emlékeztetett, hogy Gulyást mely vakcinákkal oltották be.  A portál cikke szerint a miniszterelnökséget vezető miniszter

két Szputnyik és egy Janssen-vakcina után betegedett le.

Legalábbis az október 21-ei Kormányinfón erről beszélt.

Ez azért is furcsa, mert mindkettő vektorvakcina, így nem is adhatók be egymásra. Gulyás Gergely a történteket így magyarázta a 168.hu-nak:

„Megkérdeztem két orvost, és ők azt mondták, két hónap elteltével nem ajánlott, de nyolc hónap után gond nélkül lehet Janssent kapni Szputnyikra".

A koronavirus.gov.hu-n továbbra is így szerepel az ajánlás:

Első és második oltásra használt vakcina Harmadik oltásra javasolt vakcina
AstraZeneca (vektorvakcina) Pfizer, Moderna, Sinopharm, AstraZeneca
Janssen (vektorvakcina) Pfizer, Moderna, Sinopharm, Janssen
Moderna (mRNS) Sinopharm, Janssen, AstraZeneca, Moderna
Pfizer (mRNS) Sinopharm, Janssen, AstraZeneca, Pfizer
Sinopharm (inaktivált) Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm
Szputnyik (vektorvakcina) Pfizer, Moderna, Sinopharm, Szputnyik

A Magyar Nemzet információi szerint Gulyás Gergely németországi hivatalos látogatása után kapta el a fertőzést.

Forrás: novekedes.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gulyás Szputnyikra Jansent kért és kapott.. Pedig ez tilos, kiölik egymás védőhatását...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Szputnyik hatásosságáról csak legendák terjednek, a Janssen meg 69%-os védettséget ad. Ennek az okostojásnak meg tudni kéne, hogy ettől függetlenül elkaphatja a vírust. A b+ akkor van ha kórházba kerül.
tudode
Rossz hírt kaptam valamelyik nap!
.
Azt a hírt, hogy az egyik közvetlen ismerősem/kollegám három oltás után az örök mezőkre távozott.
.
Netán! Ezért is Gyurcsány a hibás, vagy pl.
.
---- Négy főpap Covid-tesztje pozitív lett az eucharisztikus kongresszus után.
hvg.hu/elet/20210923_covid_eucharisztikus_kongresszus_papalatogatas
--------------------------
.
És a csődületnek még mindig nincs vége, mivel november 9-december 5-ig, a nem is köztársasági elnök védnőkségével
.
A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.
.
Az esemény 2021. november 29. és december 5. között a Hungexpo területén kerül megrendezésre, a publikus közönségprogramok november 30-ától kezdődnek
.----------------
.
Aztán jön a TÉLAPÓ, a JÉZUSKA, már akiket nem ragadot el a covid valamelyik vaiánsa, azh örök mezőkre!
Gauntlet
@KisTehen: tényleg? erről nem tudtam !
Gauntlet
@Rockxy: azonnal le is kapcsolták a szóról :(
Manhattan
Gulyás Szputnyikra Jansent kért és kapott.. Pedig ez tilos, kiölik egymás védőhatását...
tudode
@KisTehen:
.
Az ellenzéki 2021. október 23-i csapp a tengerben, ahhoz képest, hogy volt csődület
.
--- az Echariasztikus
-- a Demogfáriai akármi,
-- vadászati kiállítás,
-- a Blorfesztivál
-- október 23-i összefogás lefitgymált közönsége,
-- majd lesz még PLANET akármi az un. köztársasági elnök védnöksége alatt!
---------------
.
A világháló pl. megörökítette azt is, hogy
.
---- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
""""KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.""""
-------------------------
.
Senki sorsát nem kerülheti el!!!
lusta
Miharabbi jobbulást.
1. Az első, sőt a második oltás sem véd a fertőzéstől.Tulajdonképpena az oltások gyakorlatilag az életbenmaradáshoz nyújtanak vlédettséget.
terlasz
Nem kellene karanténban lennie, mint a többi halandónk?
Pálinkás Pál
na vazze...3 oltás után covidosan??? mielőtt jön az ugatás, nem az oltások miatt nincsenek komolyabb tünetei,hanem mert fiatal,és nem egy lerobbant szervezet...covidióták, mi kell nektek még ,hogy belássátok, erősen palira vettek titeket...?...majd az ötvenedik emlékeztető oltás utáni fertőzéskor mit fogtok pampogni???
Gazella
Nos mi is van... jah kérem maga a vakcina betegiti meg az embereket.. de annyira vakok vagytok, hogy fostok az ál betegségtől..
Eladott Ország
A Szputnyik vakcinának, a mai napi nincs EMA engedélye. "Mind a Szputnyik, mind a Janssen vektorvakcina, ráadásul mindkettő ugyanazt az adenovírust tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a két adag orosz oltóanyag által keletkezett immunválasz semlegesíti a harmadikként beadott Janssent, vagyis ez a kombináció kifejezetten hátráltatja a védelem kialakulását. Semmiképp sem ajánlom, komoly gondokhoz vezethet"
– mondta Falus András.
Putyin: Jól jön az a kis apró a 2 millió vakcinának az ára amit átutalsz
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/141567774_1781764641987651_379547149666355540_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=MhWmF_dbB4kAX_TABqi&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=734488f241b561e804018ca731fdc78d&oe=61A603B0
Eladott Ország
@Manhattan: tegnap, 22:13 ♦ Pontosan, ugyanezt mondta Falus András immunológus is.
csipetke
Nocsak,nocsak...Gulyás erősíti a statisztikát,miszerint a beoltottak is megfertőződhetnek. Másrészt,az Isten nem ver bottal,aztán még egy észrevétel, ez a ménkőnagy has fertőző?Gulyás egy jóalkatú ember volt,és most egy haspók.Lehet,hogy a gazdtól kapta el? :)
Pálinkás Pál
no..most van gondban a covidzombi horda...hogy kéne ezt lekommunikálni...,mert hogy ez a f@sz nem lesz betegebb,az nem az oltásoknak, hanem a korának, meg annak köszönhető hogy nem krónikus beteg...szinte látom hogy gyötrik magukat a vírus propagandisták,mit kéne mondani..?...ja, azzal ugye mindenki tisztában van hogy a delta nem a tüskésfehérjék miatt fertőz?...mert erről nem hallok mindennap...lehet utánajárni...aki ügyes megtalálja a tudós kerekasztalt..még az általatok istenített besúgó karikó mentora is részese a beszélgetésnek, ahol kifejtik lépésről lépésre, miért is nem ér szart sem,amerre tart ma a világ,...benne ti, félrevezetettek!! /covid ügyben /...
emerencia
@KisTehen: tegnap 21:51 Ebben igazad van. Mivel ketten a családban kockázati csoportba tartozunk, nem mentünk el semmilyen tömegösszeröffenésre pedig nagyon-nagyon szeretnénk már leváltani Orbán rendszerét. Maszkban, távolságtartással szavaztunk mindkét alkalommal. (Bár lehetett volna online is.)
emerencia
@Manhattan: Így igaz! A vektorvakcinák mindegyike egyszer használatos két részletben, ill. a Janssen egy adagban. Szomorú, hogy az orvosai megengedték. Itt az eredmény.
justhpeter
@Eladott Ország: Szerintem felesleges ezzel a problémával Hágát terhelni., elég neki ha lemásolják a Ceausescu történetet.
emerencia
Nem kedvelem ezt az embert de gyógyulást kívánok neki. Nem valószínű, hogy komolyabb baja lesz. Minden bizonnyal minőségi orvosi ellátásban van része, ami sajnos nem mondható el minden határon belül született adó és járulékfizető magyarról. Nagyon remélem, hogy egyszer majd alaposan elszámolnak az Orbán-kormány tagjai a pandémia idején elkövetett dolgaikról is.
Toller Béla
Ez egy régi kép, mostanra megfáradt, cinikus, festett hajú, koviddal küszködő öregember lett ...
solidedge
Nem arról volt szó, hogy az oltott is elkapja a vírust, de nem hal bele? Akkor ez most milyen hír?
ómió
Viszont kórházba nem kell vonulnia.
kissé felnőttem
elvtársak, urak nem kéne szanaszét futkosni a világban nem fog megállni nélkületek semmi, max mindenki jobban fogja magát érezni, .ülnétek el a seggeteken. Nincs mit megváltanotok max csak kárt okoztok.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: hát inkább ökörtornyok, a párhuzamos világuk meg beteljesedik akkor ki lepődik meg mi kevésbé.
kissé felnőttem
három vakcina miért, kisérleti nyúl akartál lenni ? ittál volna 3 felest nem lenne mellékhatása sem.Miután kilábalsz keresd fel a Szt. Antalt. a templomban.
justhpeter
@Eladott Ország: Szerintem is az lenne helyes, ha Orbán is végigmenne Ceausescu útján. Arról nem beszélve, hogy szélkakas pályafutásának is megfelelő vég lenne. Ám ezzel magamra maradtam itthon, mert az asszony ezzel nem ért egyet, ő életfogytig tartó közmunkára ítélné mindet teljes vagyonelkobzással. Természetesen a nyugdíjat is a közmunka alapján kapnák, ha meglenne az ehhez szükséges közmunkásévek.
tothjani
De igazából nincs baja, és azt nem mondta senki hogy az oltás nem engedi bekerülni a vírust a szervezetbe, csak nem engedi hogy mélyre kerüljön.
Pálinkás Pál
@ómió: ahhoz képest pont gulyás mondta,a kórházban ápoltak 45 %-a oltott..erre mit lépsz troll?..
mágnes
Nicsen 3. Gulyás is ott döglődik ,nincs 3. :-(((((((((((((((((((((((
ómió
@Pálinkás Pál: Trollt láttál a tükörben? Húzz el előle! Amúgy meg ő is tévedhet - már, ha mondta egyáltalán! Arról meg nem is hallottál, hogy az oltott is megfertőződhet?
Pálinkás Pál
@ómió: már hogyne halottam volna, sőt fertőzhet,és meg is halhat, mint az oltatlan, úgyhogy kussolj.
nezelodo
Azt reméltem, míg lábadozik és fogy róla a babaháj, nélkülöznünk kell az okosságait, amit a Tonyó, meg a nem sovány "munkásmozgalom régi harcosa" ad a szájába.
istván irén
nem lennék szomorú ha bele pusztulna se 1 buzival kevesebb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.