A két férfi és egy nő egy fiatal férfit vert meg és rabolt ki még október 23-án Ferencvárosban, pár nappal később kapták el őket a rendőrök a VII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a IX. Kerületi Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés miatt folytat eljárást két fővárosi férfi és egy fővárosi nő ellen, akik október 23-án dél körül Ferencvárosban egy erdős részen megvertek egy fiatal férfit, majd két telefonját és pénzét is elvették tőle. A fiatal férfi súlyos sérülést szenvedett. 

Körözött rablóbandát kaptak el a rendőrök a fővárosban- videó

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A közlemény szerint a rendőrk hamar azonosították a három főt, ám azok elköltöztek korábbi lakhelyükről, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A nyomozás során kiderült, a két férfi és a nő lakást és kocsit béreltek, hogy eltűnjenek a hatóság elől. 

Ez azonban nem sikerült, a rendőrségi kommüniké szerint ugyanis a bűncselekmény elkövetése után három nappal, október 26-án délután a BRFK Célkörözési Osztály rendőrei a VII. kerületben elfogták a 27 éves G. Richárdot, a szintén 27 éves M. Richárdot és a 20 éves Cs. Cintiát.

A bandát a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol M. Richárdot és G. Richárdot csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés bűntett, Cs. Cintiát pedig csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt hallgattak ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztették a letartóztatásukat is, amelyet a bíróság el is rendelt.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.