A futár súlyosan megsérült.

Elképesztő felvétel: az autós összeveszett egy futárral, és közelről, szándékosan elütötte Fotó: PoliceHungary/YouTube

Egy taxi fedélzeti kamerája rögzítette a nem mindennapi esetet Budapesten, a VII. kerületben 2021. október 28-án. 

A police.hu közleménye szerint a videón látható autós forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába, előtte pedig egy biciklis futárral keveredett összetűzésbe a Dob utcában. Az autó vezetője már ide is szabálytalanul hajtott be, és a rendelkezésekre álló adatok szerint a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárosra már itt közel húzta a kormányt. De a legdurvább rész még csak ezután következett.

A futár, hogy tisztázza a történteket, az autós után hajtott és kérdőre vonta, amikor az kénytelen volt megállni a Kisdiófa utcában a szembejövő forgalom miatt. 

A biciklis és a sofőr ekkor szóváltásba keveredett, majd pár másodperc elteltével az autós gázt adott és elütötte a mellette álló kerékpárost. A futár az ütközés után elesett, az autós pedig tolatva próbálta meg otthagyni a helyszínt. A budapesti rendőrök az autó vezetőjét a helyszín közelében elfogták. A kerékpáros az ütközés következtében súlyosan megsérült.

A 27 éves sofőr  jogosítványát elvették és súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A vádakat tagadta. 

Forrás: police.hu
Fotó: PoliceHungary/YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Vajon ki volt világítva a bringás?!
amortizáltok
én igy alapból 15 évre ítélném, ilyenek nem kellenek a közlekedésben, idegbeteg beképzelt és semmi köze a jogszabályokhoz csak van. mert azt hiszi hogy?
amortizáltok
élete végéig elvonnám,hogy jármüvet vezessen kerékpárt sem rollert sem zu fusz = két lábon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.