Vevőt keres a Parlament hatalmas értékű, műemléki védelem alatt álló épületegyüttesére az Országgyűlés vezetése – tudta meg a Szócikk. Kövér László házelnök számos ötlettel előállt már a Parlament hasznosítására, a magyar állam legértékesebb ingatlanának dobra verése azonban eddig elképzelhetetlennek tűnt. A Szócikk információink szerint AZ ORSZÁGOT VEZETŐ KOALÍCIÓHOZ KÖZEL ÁLLÓ ÜZLETI KÖRÖK MÁR MEG IS TETTÉK AZ ELSŐ LÉPÉSEKET A MAGYAR ÁLLAM MINDEN BIZONNYAL LEGÉRTÉKESEBB INGATLANÁNAK ELADÁSA ÉRDEKÉBEN. Kövér Lászlóék terve azért is meglepő, mert annak idején a leköszönő szocialista parlamenti vezetés nyilatkozata szerint mintegy 3000 milliárd forintnyi nyugdíjpénzhez férhettek hozzá a Parlament irányításának átvételekor. A szóban forgó, a belváros szívében hatalmas telken fekvő épület mind külső tömeghatásában, mind belső enteriőrjében méltán tekinthető a 19-20. század fordulója egyik nagy alkotásának az európai kontinensen. Az Országház éppen úgy hazánk fővárosát...

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Bakker, reggel még Karácsony akarta eladni a Városházát, amiről kiderült, hogy ordas nagy hazugság. Most meg ez... Meg vannak ezek veszve, már nagyon nagy lehet a pánik illiberóéknál. Hamarosan kisül a narancsos bukta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.