November 9-én, kedden Brüsszelben is bemutatják az Elk*rtuk című magyar játékfilmet a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében – tájékoztatott a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja pénteken.

Deutsch Tamás: Gyurcsány parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás EP-képviselő, a képviselőcsoport vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: különös jelentősége van a brüsszeli premiernek, hiszen – mint mondta – "itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket".

Ugyanakkor 2006-ban a baloldali kormányfő, Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon

- tette hozzá.

Szavai szerint

Brüsszel urai, a 'jogállamiság' élharcosai és az európai baloldal aktivistái azonban fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet

- mondta a delegációvezető.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
te szarházi ha Horn téged nem húz ki A Prágai szarból ma hol
lennél még mindig ott a sitten
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
Tompika erősen támogatott.
Semmilyen posztra nem jó,rakosgatják ide-oda.A király barátja egykori koleszos szobatárs.
Nagy pofája üres feje bármire használható.
Yoda69
tompi, inkabb arra valaszolj, hogy kover koteles elvtars miert vasarolt tavcsoves puskakat es granatvetoket a parlamenti orseg reszere? Mitol fel az ex kommunista i.sz. titkar? Csak nem az ellenzeki tunteket akarjak lelovoldozni a Parlament tetejerol, mint tettek azt elodei 56-ban?
ómió
@Clavigo: Onnét szoktál lopni, a szomszéd dili-kórteremből, bolsiék fajkreténje!? Kijátszod az ápolóidat? Előtte, vagy utána, hogy tisztába tették bolsi tetvességedet?És ezt, ha lehet, mindig másra is hazudod? Akkor, te egy "igazi efftárs" vagy! Lehet, hogy azért szoktál bebrunyálni, mert olyan izgatottan várod már Márki efftársad gázáremeléseit? Ne "drukkolj" ennyire!
Rizikó
@Clavigo: Nagyon nincs igazad a rendőröket illetően. A rendőr dolga az, hogy a közrendet fenntartsa, az ellenállást letörje, a törvényszegőket összegyűjtse, feljelentse. Nem az a feladata, hogy a betonba tapossa a törvénysértőt, ha az már nem áll ellen. A rendőr nem ítéletvégrehajtó, hanem rendfenntartó!
Rizikó
@namihami: Akkor leírom neked is! A rendőr nem alkalmazhat megtorlást. Akár tetszik, akár nem, a törvények szerint kell eljárnia. Ha ellenállnak, alkalmazhat erőt, de nem verheti meg a már letiport egyéneket. Azokat össze kell gyűjtenie és a fogdába szállítva a vádemelést előkészíteni. Ezért rendőr és nem huligán.
A rendőr nem hóhér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.