Három korábbi járványhullám tapasztalatával, 60 százalékos beoltottsággal hogyan juthattunk el megint ide?Ebben benne van, hogy 40 százalék nincs beoltva, kiderült az is, hogy idővel kopik a vakcinák ereje, a delta variáns agresszívabb, mint a korábbiak. És a negyedik hullám brutálisan gyors felfutásának oka az is, hogy a kormány nemhogy nem tanult semmit az előző hullámok tapasztalataiból, de teljesen szembe is ment azokkal.„A kormány egész nyáron dolgozott annak érdekében, hogy fölkészítse az országot a negyedik hullám megfelelő kezelésére” - mondta Orbán Viktor augusztus 22-én a Vasárnapi Újságnak nyilatkozva. Azután, hogy a hosszú hétvégén többnapos ünnepségsorozatot szerveztek, amire bárki elmehetett védettségi igazolvány nélkül. Mindezt úgy, hogy a számok már ekkor is emelkedni kezdtek, erre utalt is a riporter, ezután pedig látványos lett a növekedés. Nagyon kevés dolgot lehet felsorolni, mi mindennel készítette fel a kormány egész nyáron az országot a negyedik hullámra. Orbán...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Szomorú hogy ezt kell mondjam mint az egyik legkitartóbb Fidesz szavazó, hogy ezt rendesen elb@szták most, és továbbra sem hajlandóak olyan intézkedéseket hozni, amelyekre szükség lenne. Le kéne magasról tojni minden oltás ellenes barmot, megvonni tőlük minden jogot ami az oltottaknak jár, hátha elgondolkodnának kicsit. Persze amilyen fafejű és sötét szinte mind, inkább vállalnák még a börtönt is oltás helyett.
kereső
Semmi túlzás nincs abban, ha azt mondom, hogy a kormány és maga orbán mindent megtett azért, hogy igy legyen.Ez szándékos veszélyeztetése az ország lakóinak, a teljhatalommal való teljes visszaélés,és mint ilyen bűncselekmény.
dr. prédikátor
ez a mocsok szemét geci orrbány szándékosan nem hoz komolyabb intézkedést. de nem csak ő a felelős a vírus elszabadulásáért hanem a 134 gerinctelen ingyenélő fitymasz képviselő is felelőséggel tartozik a jelen helyzetért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.