Újabban a Városháza eladása körüli üggyel okozott felzúdulást Budapest baloldali vezetése.--A főpolgármester a Facebook-oldalán reagált a megjelent hírekre, és ismét tagadta, hogy a Városháza eladására készülnének, a portált pedig álhír terjesztésével vádolta meg. Ezután Karácsony úgy nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy szerinte „nincsen ilyen ügy”.---------- Emlékezetes, hogy több esetben – főleg a tömegközlekedési eszközök beszerzésével kapcsolatban – is botrányt okozott a főváros baloldali vezetése. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról a beszerzési tervről, amely alapján három ütemben, összesen 35, Frankfurtban kiárusított kötöttpályás jármű érkezne Budapestre. A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szerint azonban Frankfurt éppen azért kínálja eladásra ezeket a villamosokat, mert azokra utólag nem lehet klímát szerelni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@sgl: ez a matyar jogállamiságból fakad, pl. a Budai sorra veszíti el a pereket, hogy rágalmaz, s eltiltják tőle, érdekes az még nem merült fel, hogy halmazati bűnelkövető!!! =))
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:35 ◘ Majd megoldjuk okosba...
disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fmedia4.giphy.com%2Fmedia%2F3oKIPv7m3mUgw2ezjG%2Fgiphy-downsized-medium.gif%3AA0EQdvvWjBX3_GimH5OpI0KEN_E&cuid=3079281
Lehetne úgy is, hogy először veszünk klímákat, aztán utólag alászerelünk villamosokat.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fglobal-uploads.webflow.com%2F5b0f702f3e70f8098c1ee37f%2F5b0f702f3e70f8958e1ee989_diy-car-aircon.jpg&key=CTtOkQBDcTW7LDM7na1QJw&w=800&h=375
Most utazni, vagy hűsölni kell a villamos? Tahó Pityu is azt mondta, a metrón szaunázóknak, hogy büfékocsi nem kéne?!
A lényeg, hogy javítás/felújítás címszóval leszámlázzanak egy akkora összeget, amiből legalább 8-12 döntéshozó tud majd valahol Ausztriában házat/lakást venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.