Újabban a Városháza eladása körüli üggyel okozott felzúdulást Budapest baloldali vezetése.--A főpolgármester a Facebook-oldalán reagált a megjelent hírekre, és ismét tagadta, hogy a Városháza eladására készülnének, a portált pedig álhír terjesztésével vádolta meg. Ezután Karácsony úgy nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy szerinte „nincsen ilyen ügy”.---------- Emlékezetes, hogy több esetben – főleg a tömegközlekedési eszközök beszerzésével kapcsolatban – is botrányt okozott a főváros baloldali vezetése. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról a beszerzési tervről, amely alapján három ütemben, összesen 35, Frankfurtban kiárusított kötöttpályás jármű érkezne Budapestre. A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szerint azonban Frankfurt éppen azért kínálja eladásra ezeket a villamosokat, mert azokra utólag nem lehet klímát szerelni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Mit mondjak erre.
A Hírtv hozza formáját, hazudnak, és ezt a hazugságot cáfolatok után is tovább mantrázzák.

Nem értem az ellenzéket, miért csak cáfolnak, miért nem csinálnak botrányt, miért nem jelentik fel és 100 millókra perlik ezeket a férgeket.

Tarlós se semmi ahogy keveri a szart, és karácsony nem akarja újra kitüntetni, jutalmazni??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:35 ◘ Majd megoldjuk okosba...
disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fmedia4.giphy.com%2Fmedia%2F3oKIPv7m3mUgw2ezjG%2Fgiphy-downsized-medium.gif%3AA0EQdvvWjBX3_GimH5OpI0KEN_E&cuid=3079281
Lehetne úgy is, hogy először veszünk klímákat, aztán utólag alászerelünk villamosokat.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fglobal-uploads.webflow.com%2F5b0f702f3e70f8098c1ee37f%2F5b0f702f3e70f8958e1ee989_diy-car-aircon.jpg&key=CTtOkQBDcTW7LDM7na1QJw&w=800&h=375
Most utazni, vagy hűsölni kell a villamos? Tahó Pityu is azt mondta, a metrón szaunázóknak, hogy büfékocsi nem kéne?!
A lényeg, hogy javítás/felújítás címszóval leszámlázzanak egy akkora összeget, amiből legalább 8-12 döntéshozó tud majd valahol Ausztriában házat/lakást venni.
Horizont
@sgl: Feljelentik. De tök mindegy. Aki nem hisz nekik annak feljelentés se kell aki meg hisz annak lehet 66 bírói végzés arról, hogy hazudnak akkor is hisz. Ezek vagyunk ma itt kis hazánkban. Ocsmányak, undorítóak.
sgl
Eladott Ország: ..
3-ból 1 fideszes pont olyan hülye mint a másik 2.
uploads.disquscdn.com/images/89ad7[email protected]

Fidesze szavaztam! Bocs, hülyéknek nincs feloldozás!
i.imgur.com/cXiYZdu.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.