Az országgyűlés védelmét ellátó Házőrség újabb fegyverekkel erősíti harcképességét. Több nagy tűzerejű fegyver szerzett be: többek között mesterlövész puskát, géppisztolyt, egy gránátvetőt és új pisztolyokat vehettek használatba az elmúlt egy évben – írja a Magyar Narancs. A legutóbb beszerzett eszközök közül talán a legfigyelemreméltóbb az Accuracy AT 308 mesterlövő puska piaci ára elérheti a 2,1 millió forintot is. A távcsöves precíziós fegyverrel 800 méterig lehet nagy pontossággal célba találni, maximális lőtávolsága pedig megközelíti a négy kilométert- vagyis a házőrök Parlament tetejéről a Margit hídon sétáló potenciális terroristát is le tudják szedni vele, a lövedék, hatótávolsága a Puskás Arénáig ér – írja a Magyar Narancs online. Új darab a Heckler & Koch MP5-ös géppisztolyának két változata: az A5-ös és a beépített hangtompítóval rendelkező SD6-os típus. Ezeket rendszerint kommandósok vagy a különleges szolgálatok használják. A legbrutálisabb megjelenésű fegyver az...

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
Csak azt nem értem, hogy akkor mire tartjuk a rendőrséget, a TEK-et, a honvédséget, ha a kuszaszeműnek is van saját hadserege az MNB- ben? Ja, hogy főnővérkét, taxisofőrt, és menzaszakácsot játszanak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Nincsenek véletlenek. Tartok tőle, hogy utasításra nem félnének használni. És Kövér nem fél utasítani.
Nem azért nem fél, mert bátor ember ő, azért nem fél, mert érzéketlen, s azért érzéketlen, mert beteg. És ez esetben tényleg nem kicsit.
madlaci66
@nemkati: aki nem a fidessre szavaz, már beletartozik a terrorista kategóriába, kövér elvtárs fogalmai szerint.
RonaGyuri
Laca nem elégszik meg a 10milliós büntikkel,

Az országgyűlés védelmét ellátó Házőrség több nagy tűzerejű fegyver szerzett be: többek között mesterlövész puskát, géppisztolyt, gránátvetőt és új pisztolyokat

szocikk.hu/wp-content/uploads/2021/11/B7CBAA3F-C75B-4747-BBE0-69C96E6B7F6B.jpeg

Külön érdemes kiemelni, hogy: „A legbrutálisabb megjelenésű fegyver az új beszerzésű eszközök közül az AAMI-WEAPONS AV-140 gránátvető. Az amerikai Milkor által gyártott, célzókás sorozatvető három másodpercen belül képes kiüríteni a hatos tárat, 40 milliméteres gránátjai pedig típusuktól függően 400-800 méteren belül csapódnak be. Fegyverszakértők szerint a fegyver főként tömegoszlatáshoz használatos, könnygáz- és műanyaggránátok kilővésére alkalmazzák, amelyek a termékleírás szerint áthatolnak üreges ajtókon, préselt falemezen is.”
Nos maga a hír nem igazán érdekel, de a kommentek között kialakított vita annál inkább. Lacáról lévén szó persze – esetében pro & contra megkerülhetetlen - azonnal felmerült a komcsizás. Az egyik – természetesen pro – felszólamló „érvel” a Kövér komcsi múltját felhánytorgatókkal szemben: „A kommunizmus anno egy elképzelés volt, mely azt jelentette, hogy a megtermelt javakból mindenki saját szükségletei szerint vehet, nem elosztják neki. A szocializmus az előszobája volt, de a kommunizmus soha nem valósulhatott meg.”.
Hic & nunc azzal, hogy akkor miért is nem gond, hogy a Fidesz folyamatosan komcsiz mindenkit, aki csak elgondolkodni merészel Orbán omnipotenciáján, nem foglalkozom, csupán az „érveléssel”.
Nem vagyok jól képzett a témában, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy mintha Marx-ék valami olyasmit emlegettek volna, hogy: „Jeder nach seinen Fähigkeiten, jedem nach seinen Bedürfnissen)”, amit kicsiny hazánkban „Mindenki képességei szerint, mindenkinek szükségletei szerint”-ként volt szokás emlegetni.
Nos ami azt illeti ennek van némi relevanciája:
egyfelől; az, hogy a fityesznyikek gondolatvilágában ez is csak a „mit lehet elvenni”-re...
RonaGyuri
@RonaGyuri: ...
egyfelől; az, hogy a fityesznyikek gondolatvilágában ez is csak a „mit lehet elvenni”-re korlátozódik,
másfelől; belegondolva Kövér-éknek ez a mostani világ – gondold meg Wazze a demokrácia hőskorában is csak a görög népesség egy töredékére vonatkozott – igazából a megvalósult kommunizmus: amire csak szükségük van azt elveszik!!
Ami a kötelezettségeket illeti, az nekik érdektelen. Bár az igazat megvallva tartok tőle: ennyi a képességük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.