Ki, vagy mi lehetett az a mumus, aminek látványra gyáva futásra kényszerítették a köz szolgáit -a minisztériumi ellenőrt és a polgármestert- Kisvaszarban, a cirka 300 ember lakta Baranya megyei községben? Esetleg egy "úr az űrből"? Rossz felé kapisgál, aki ufókra gondol, egyszerűen Hadházy Ákos jelent meg a faluban, akinek a fegyvere nem a Kövér-beszerzésből való gránátvető, hanem a kérdezés joga.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gyáva egy színtársulat! Lehet, hogy nem kapták meg időben a szöveget, hogy mit kell válaszolni az esetleges kérdésekre. Szegényeknek nem volt kéznél függöny, ami mögé el lehetett volna bújni! Tényleg, a nagy összegű értékeket rablókat szokta esetenként járómotorral várni a társuk/ gépkocsivezetőjük!
Clavigo
Pffhheejjj ,,bazd meg...( Ággy egy csókot ,,hadd okáddjak ,,,,,,!! ) Baazdmeg,,,,,,!!,,Képzeld azokat,,,,,( Kisvaszaron ) ,,akiket ezek a mocskok képviselnek...Akiknek rezsit csökkentettek ezek a mocskok...!!
jesz
nagyon úgy néz ki, hogy Hadházy olyan, mint az útálatos kép a zsidó templomban...

Nem is Hadházytól tartanak, mert alapjában véve békés ember, hanem a hatalom azt szeretné megtudni(de nagyon) hogy kik azok a pernahajderek, akik az infókat szállítják nagy titokban...

Csak olyan infora száll rá, amely pontos adatokkal szolgál...és bizony igaznak minősülnek...nagyon vigyáz az informátor kilétének titokban tartására, mert bizony jó része fideszes ügyintéző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.