Trükkös lesz a jövő hét az arra érzékenyeknek. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a melegfront lesz a meghatározó, észak felől egyre hűvösebb levegő érkezik Magyarország fölé – írja a HVG.hu

Az ország nagy részén erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg az északi, északnyugati megyékben számítani lehet több-kevesebb napsütésre is. Helyenként előfordul eső, zápor. Éjjel túlnyomóan borult idő várható.

Készülhetnek a migrénesek, jövő héten front-cunami

Fotó: 123RF.com

Többfelé lesz eső, zápor, az északi megyékben kisebb eséllyel. Hétfőn a déli órákig jórészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, délutántól észak felől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet.

A nap első felében több helyen számítani lehet esőre, záporra. Délutánra a déli országrészben is megszűnik a csapadék. A légmozgás általában mérsékelt marad, de hétfőn napközben az északi, északnyugati szelet az Észak-Dunántúlon élénk lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 9 és 13 fok között valószínű.

A mozgalmas hét kezdet után viszont kedden megnyugszik az időjárás, hidegfront érkezik, ezért a hét további részében egy anticiklon hatása lesz a meghatározó, csapadékmentes idő várható.

Forrás: HVG.hu 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Anticiklinális hatás keddtől, egész héten. Akkor mitől lesz mozgalmas, te szellemileg alultáplált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.