Fluor Tomi egyik daláért is aggódott egy Telexnek adott interjúban.

A Telex készített videós interjút Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) igazgatójával, miniszteri biztossal. Demetert még a Kálomista Gábor producerkedésével készült ElkXrtuk című film kapcsán kérdezték pár hete, már akkor lesújtó véleménnyel volt a magyar kulturális produktumokról, eztán készült a mostani interjú.

Demeter Szilárd "gyűlöli" a színházat és a magyar irodalom nyolcvan százalékát is kukázná

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója köszöntőt mond a Lőrincz Csaba-díj átadásán a múzeum dísztermében 2021. október 6-án. Az elismerést idén Kiss Tamás szociológus, demográfus, a kolozsvári székhelyű Nemzeti Kisebbségkutató Intézet vezető kutatója vehette át. Fotó, címlapkép: MTI/Soós Lajos

A mostani interjúban – amelyből a hvg.hu készített rövid kivonatot – a PIM vezetője több erős állítást is megfogalmazott:

„Ha rajtam állna, akkor a magyar irodalom nyolcvan százalékát valószínűleg kukáznám, tehát azt mondanám, hogy sajnos nem jó”

Demeter Szilárd azt is lemondta, ő Rilkéhez, Arany Jánoshoz és Kemény Istvánhoz méri a kortárs magyar irodalmat, amiben bőven lát kivetnivalót.

„Nem az a bajom Parti-Nagy Lajossal, amiket a HVG-re ír, vagy bárhova ír publicisztikaként, hanem az a bajom Parti-Nagy Lajossal, hogy az utóbbi években az ő tehetségéhez, irodalmi nagyságához képest szarokat ad ki, mint szépirodalmi mű” 

- mondta el az interjúban.

Azt is kijelentette az interjúban, hogy gyűlöli a színházat, mégpedig személyes élmény alapján (hogy ez mi lehetett, arra azonban nem tért ki).

"(...) személyes élmény alapján gyűlölöm a színházat, mint olyat, nem szeretek színházba menni. Amikor színházba kell mennem, az olyan, mint másoknak a fogászat, libabőrös vagyok”

- mondta, és nem is nevezte meg az általa amúgy legjobbnak tartott színházat.

Arról is beszélt az interjúban, hogy már-már elitistaként szigorú a zenében is, többek között Ferenczi Györgyöt és a Tankcsapdát méltatta, de Lovasi Andrást is kiemelte. Azt is elmondta, nem hallgat rádiót, hanem Spotify-on állítja össze magának a zenéket, "mint minden normális ember". Viszont azt is elmondta, hogy az általa akkor nem hallgatott Petőfi Rádiónak volna az a feladata, hogy életmódválaszokat adjon a fiataloknak. 

A beszélgetésben Demeter azt is elmondta, hogy szerinte Fluor Tomi Mizu című száma heteroszexuális kampánydal, ami az első áldozata lehet majd a cancel-kultúrának, mert a heteroszexualitást közvetíti.

Forrás: telex.hu, hvg.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
én meg téged kukáználak büdös román..remélem jövőre megteszik..
simmering73
Téged kéne kukában leúsztatni a Dunán, te mocskos náci retek.
kereső
Akkor miért rontod itt a levegőt? Haza kell menni a havasokba, és birkát őrizni.
Nessy
Ezek után milyen kultúrát akar közvetíteni a fiataloknak? Ez az interjú nem csak őt, de a kinevezőjét is minősíti!
csak úgy....
orbán elmebetegeinek egyike,talán már könyvet is égetne!?
szegény magyarország...
Eladott Ország
Amikor egy hülye fontosnak képzeli magát. Tőkés pispek' levetett nyunyókája volt, csak már nem akarta haza vinni Brüsszelből! Gondolom putricselli meg kipróbálta, ha már ide hozta. A külhoni "magyarság" kvintesszenciája: Vidnyánszki és Demeter. Szép páros. Egyik benga a másik nyeszlett. Mi a közös bennük? Imádják Dr Orbánt. A történelem így kárpótolja ezt a tüchtig elmebajost! Szegény a Ceaușescui rendszerről lemaradt fiatalsága okán, pedig micsoda karriert futhatott volna! Kalapáccsal eljátszom az ujjadon az Örömódát. … Demeter: Az írókkal az a baj, hogy könnyen írnak…Nem csoda hogy mérges rájuk. Mert ő ha vért pisil sem képes megtanulni írni. Kínjában óbégatni viszont bárki tud. Jutott eszembe egy régi vicc. Mi a különbség köztük és Latabár között? Hát Latyi okos volt és hülyéskedett ezek meg hülyék és okoskodnak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128842137_1006963779783529_1659711787112653231_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pMEry6DuQ6MAX99hR9a&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=537c8f3b7a27311a140e81c51934cef2&oe=61AE4E31
Demeter az USA-ban. Kedves román migráns ne itt lopj, hanem Magyarországon.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/166498989_154904393168678_9065568036698386820_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=s5xnSd2nTrAAX82XpVK&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=96889de725f2232d24763dd67080c30d&oe=61AD3D5D
jesz
ez is egy túlművelt? Mert nagyon okosnak láccik...még szerencse, hogy a véleménye nem oszt, nem szoroz...

Szarjon sünt.
RonaGyuri
@szép új világ: az csak egy dolog, hogy román. Nagyobb hogy egy ottani - pedig itthon is akad bőven - műveletlen arrogáns paraszt-suttyó!!! =))
Rizikó
Divat lett a művészek között politikai preferenciát választani. Színházi berkekben elvárt a kormány elleni ellenállás.
Miért is kell ezt tenni? Miért kell a művészetben politizálni?

Nem érdekel egyetlen művész politikai hovatartozása sem, mert nem azért nézem őket. Az ízlésemnek nem felelnek meg a "modern" módon átdolgozott színdarabok. Maradok az eredetinél. Elegem van az "újragondolt" ételekből, mert ilyenkor valami ízletes finomságból moslékot kotyvasztanak.
A "modern" művészet fokmérője az érthetetlenség és a kuszaság. Engem nem köt le egy öncélúan érthetetlen írás, vagy színdarab.

Sajnos, van aktualitása a művészet egyre intenzívebb mélyrepülésének.
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 09:33
Lehet, hogy hergelni rendelte őt a a fényestekinTETŰ. (bocsi a "lopásért", de most ez a legmegfelelőbb kifejezés)
Úgy képzelem, mint amikor az ember ráüt a körmére a kalapáccsal (vagy sötétben megtalálja az ágy lábát a nagyujjával), olyankor minden más, akár a világ sorsa fölötti aggódás is sokadrangúvá válik.
Ezt a Puhányt lehet utálni, lehet gyűlölni, minden okot megad rá.
Van az a történet, amikor a folyó veszélyes szakaszához érve egy ökröt behajtanak a vízbe, és ameddig a piraják (piranhák) felzabálják, addig a többit bátran áthajthatják a gázlón.
(jobban tetszik ez a kép, mint a "gumicsont" kifejezés)
Háborgunk itt egy aljadék miatt, miközben kilopják alólunk a sámlit is.
dr. prédikátor
mi a retkes román kurva anyádat keresel itt MAGYARORSZÁGON te szemét hazátlan féreg!!!
Józsipapa
téged kellene kukázni...
román migráns...
takarodj a szülőhazádba !!!
elég rombolást csináltál már a magyar
kultúrában.!!!
Eladott Ország
@Rizikó: ma, 09:58 ♦ Orbán Viktor lételeme az állandó harc, a politikai szélcsend és béke pedig egyenértékű lenne számára a bukással, ezért állandó háborús pszichózisban tartja az országot.
namihami
Hozna helyette szép, hazafias román műveket. Néhányat még a Causescu idejéből. Csupán a nevet kéne Orbánra átírni és halihó...a lényeg maradna ugyanaz. Még a stadion is stimmelne, sőt, a mennyiséggel lekőrözné az egyik Nagy Elődöt is.
Rizikó
@Eladott Ország: Nem vitatkoznék ezzel a megállapításoddal, de valamit azért meg kell említsek. Orbán nem művész, hanem politikus.
Állítólag művelt és értelmes, érzékeny emberek a művészek. Miért is politizálnak akkor és miért a politikusok dolgával foglalkoznak?
kereső
@Horizont: Aczél elvtárs egy művelt-olvasott, szinházba járó polgár volt ehhez a fasisztához képest.
Yeromos
A Magyarok 80%-a meg ezt a Magyar ellens románt kukázná ki.
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 10:34
" Állítólag művelt és értelmes, érzékeny emberek a művészek. Miért is politizálnak akkor és miért a politikusok dolgával foglalkoznak?"
Idézet tőled. Ezek szerint műveletlen és kevéssé értelmes, érzéketlen emberek foglalkozzanak a politikával?
A kérdésre a válasz egyszerű, a politikusok hagyjanak fel a színészkedéssel, a komédiázással, ezt hagyják meg a hivatásos mulattatóknak, és akkor majd nem kell a művészeknek (kétkezi munkásoknak, mikrobiológusoknak, fejőnőknek) kiállniuk az egyetemes emberi értékek mellett.
Rizikó
@Eladott Ország: Ennek mi köze a művészet jelenlegi helyzetéhez és a művészek politikai állásfoglalásához? Mi a gondod Miklósa Erikával? Nem szabad neki fotózkodnia a miniszterelnökkel?
Rizikó
@Horizont: Demeter igazgató egy állami intézménynél, nem művész, Vidnyánszky pedig színház igazgató. Mikor dicsérte valamelyik is a politikai vezetést? Vagy én vagyok alulművelt és nem ismerem a kézenfekvőt?
Rizikó
@Giovanni Alba: Egy érzékeny, intuitív művész ember nem fog a mindennapi csatározások és a sárdobálás szintjére leereszkedni. Ha leereszkedik, akkor viszont már nem tekintem művésznek, hanem celebnek, közszereplőnek. Lehetnek politikai nézetei, de nem az az elsődleges, hanem a művészet. Amikor ezt felcseréli a napi politizálásra, elveszett, mint művész!
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 11:25
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
Van az előadás szuggesztivitása miatt napi politikai áthallása?
Mácsai Pál művész?
Amennyiben nem csak az előadóművészekre szűkítjük a kört, hanem az alkotókra is kiterjesztjük, akkor Arany János kevésbé lesz nagy költő, hogy megírta Ferenc József látogatására A walesi bárdok-at?
Picasso elveszett művész lett amikor megfestette a Guernica-t?
nezelodo
Jólvan, legalább megtudták a magyar írók a mi kis Döménktől, mihez tartsák magukat. Lehet, hogy nevet is változtat, és Aczél Györgynek hívatja magát? Nem szeretem kimondani, de még ahhoz is nagyon kevéske a talentuma...
Rizikó
@Horizont: Nem állítottam fel prekoncepciót, hogy milyen megfontolásból írsz ide. Kezdjek el találgatni? Mióta vagyok neked kispajtás? Együtt őriztünk libát? Nem hinném!

Demeter írói munkásságáról semmit nem tudok, így nem gondolom, hogy egetrengetőeket írt volna. Vidnyánszy pedig rendező, akiket azért nem szoktam a művészek közé sorolni.

Ha ez a két ember a politikai vezetés kritikátlan támogatója, elvárom, hogy ezt támaszd is alá. Erről nem tudok semmit!
Rizikó
@Giovanni Alba: Mácsai igen szuggesztíven szaval és tetszik nekem a visszafogott társadalmi szerepvállalása. Ő a művészettel foglalkozik. Helyesen teszi.
Picasso egy lenbombázott spanyol faluról feltett egy kubista pillanat képet, ami méltán világhírű. Arany János pedig a csendes ellenállást választva írta a művét. Nem harsány politikai vállalás volt egyik sem, hanem egy ars poetica megnyilvánulása. A szellemi elkötelezettség művészi önkifejezése, ami nem hasonlítható a nyilvános politikai acsarkodásokhoz!
nemkati
Ez a Demeter már-már elitista. :))
Az a művész, aki magasrangú politikai szereplőel fotózkodik, az csak simán nem utasította vissza a kedves felkérést. Az viszont, aki egy az országát kirabló, tönkretevő, hazug és aljas diktátorral fotózkodik, barátkozik, őt dícséri és magasztalja, az egyet ért azzal, amit az csinál. Nincs ezzel gond, csak az ember akkor tudja, hova tegye az illető művészt. És mindez nem negligálja az illető művész tehetségét.
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 12:08
Akkor haladjunk tovább ezt a szálat követve. Arany János a csendes ellenállást követte -mondod- de nagy példaképe és barátja Petőfi szó szerint kiállt az elvei mellett*, úgymond beleártotta magát az aktuálpolitikába, akkor megbukott költőnek lenni, és leszerepelt mint színész?
*szó szerint, s ha hihetünk a közvélekedésnek, akkor a Nemzeti Múzeum lépcsőjére kiállva állt ki az elvei mellett, és tartott gyújtó hangú beszédet
Picasso Guernica című festménye a háború borzalmait ábrázolja a festő ecsetje által, és ezt sosem rejtette véka alá.
"A Guernica Pablo Picasso egyik festménye. A spanyol polgárháborúban 1937. április 26-án, a német és olasz harci repülőgépek által bombázott, Spanyolországban, Baszkföldön található Guernica település elleni támadásra válaszul készítette a művész. A spanyol republikánus párt bízta meg Pablo Picassót a freskó elkészítésével, amely az 1937-ben Párizsban megrendezett Világkiállításon Spanyolországot képviselte." Aktuálpolitika, őszinte vélemény.
Szerintem ne folytassuk, ezt nemigen gondoltad át.
kereső
@Rizikó: 12:03. Nem tőlem kérdezted, de segithetek? Demeter Szilárd interjú részlet- 2019.06.06.24.hu:
"Az első munkatársi értekezleten elmondtam, megveszekedett orbánista vagyok, a kormány politikáját száztíz százalékig támogatom. Politikai irányom tehát adott"
nemkati
@Horizont: Mi van benne embernek látszó?
Rizikó
@Giovanni Alba: Nincs okom feladni egy vitát!
Petőfi szerepvállalása nekem picit Bayeres. Harsány, trágár, túlfűtött. Nagy művész, de a megközelítése nem művészi, inkább frivol. Harcolt és elesett, de akkor is idegen tőlem ez a hangoskodás, amit nevezzük forradalmi hevületnek.
Szimpatikusabb Arany, aki burkoltan állt ki a véleménye mellett, vagy Picasso, aki a művészetrén át láttatta a borzalmakat.

Egy biztos. Nem kérhetem számon a művészektől az ilyen típusú művészeti kiállást. Van előzménye, hagyománya ennek, ha számomra ez nem is szimpatikus. És itt van a te igazad, amivel egyet kell értsek.
Rizikó
@kereső: Köszönöm. Nem ismerem ezt az embert és nem volt világos előttem, mi vele a baj.

Egy igazgató, aki elkötelezett a politikai vezetés felé. Az állása is adminisztratív, így ebben a tekintetben nem soroltam volna a művészek közé. Fogalmam sincs mit alkotott.
Nessy
@nemkati: Orbán határon túlról érkezett hű magyarja! És ez az ürge kapta meg a hajógyári sziget egy részét, a Zichy kastélyt. A Zichyben évtizedek óta komoly kulturális élet volt, amit ezek szerint ez az idióta, mindent elutasító, ami modern, ami színház , teheti tönkre milliárdokért a mi pénzünkön! Ez kormányunk vezetőjének szellemi színvonalát is minősíti, hogy ilyeneket nevez ki.
nemkati
@Nessy: Siralmas. Csak az ad némi bizakodást, hogy remélhetőleg már nem sokáig.
Nessy
@Horizont: Ha emlékeim nem csalnak, igen.
nemkati
Még egy ellentmondás: ez az "elitista" egy érdekes háttér előtt szónokol az itt bemutatott fotón, gondolom nem véletlenül.
"A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány független, közhasznú szervezet, melynek célja az európai és hazai etnikai és nemzeti kisebbségek támogatása"

Nem igazán tartoznak bele a hazai etnikai és nemzeti kisebbségekbe a zsidók és a cigányok Demeter, de még ennek az alapítványnak a tevékenységébe se. Csak a szokásos NER kirekesztés.
Qqberci
"a magyar irodalom nyolcvan százalékát valószínűleg kukáznám"

Én meg téged, te szőröstalpú s*ggfej!...
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 13:34
Nem kell a vitát feladni, mert ez nem vita. Írtál valamit, rákérdeztem, hátrébb léptél, újra kérdeztem, most már nem léptél hátrébb, inkább fennkölt magaságba emelkedtél. Nem is nyúználak tovább, ha nem említetted volna egy mondatban Petőfi Sándort, a szabadságharc költőjét azzal a bajer nevű nemzeti pöcegödörrel.
Ez nem volt szép.
D. Szilárdhoz adalék: „Látjuk, hogy az ellenzékifüggetlenobjektív újságírók modorosabb része rászállt a legelső zenekarunkra … Ezért izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát – kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak. Mert ahányszor elrontják, újrakezdjük."
hu.wikipedia.org/wiki/Demeter_Szil%C3%A1rd
Most ő a PIM és még sok egyéb teljhatalmú ura, a kultúra élharcosa.
Hányinger. Az is aki kinevezte.
Akkor már L. Simont se felejtsük ki, van neki erősen véleményes "irodalmi munkássága".
magyar-irodalom.elte.hu/prae/pr/200206/24.html
Clavigo
Silardu Demeterescu...a qrvaanyádat te szőrös talpú román senki..!
Rizikó
@Giovanni Alba: Bayert és Petőfit a vehemenciába mértem össze. Ez viszont megáll. Petőfi is elég vastagon fogó tollal írt, ha rajta volt a forradalmi hevület.

Demeternél már említettem, hogy nem mint művész szerepel, hanem igazagatói minőségében. Ott viszont felvállalja, hogy azokat támogatja, akik megválasztották. Ezt nevezzük önazonosságnak.

L. Simon verseit nem ismertem, de beleolvasva nem veszítettem semmit.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Néha nem csak egy kép, de egy mondat is igen sokat elárul

A nagy nemzeti kukázó kibökte a lényeget

Mint ismert sokaknál – na jó ne essünk túlzásba akadtunk egy páran, s még abból is szép számmal akik ezen nyilvánosan fel is háborodtunk – kiverte a biztosítékot ez a derék romániai műveletlen paraszt-suttyó azzal, hogy amit és ahogy „Demeter Szilárd néhány hete, egy a Telexnek adott interjúban kritizálta a magyar kultúrát. Irodalomról, könnyűzenéről, kulturális identitásról és színházhoz való viszonyáról nyilatkozva”.
A derék média azon része, akinek ez feltűnt - Valahogy a Magyar Nemzet, Origo és index.hu-ét nem – próbáltak reakciókat kapni és ezt meg is írták. Bár ne tették volna, mert igencsak lagymatag, már-már beletörődő nyammogás. De még ez is kihozta Demeter-t a sodrából és a tőle megszokott arrogáns bunkó módjára kérte ki magának a kritikát. Önömlengő fejtegetése végére oda biggyesztette: Általában jó munkát szeretek végezni, ha már fizetést kapok érte.”!!! =))
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 08:17
Demeter Puhány önazonossága kimerül abban, hogy nyíltan felvállalva a rendszer elvtelenül hű, mindenre kész kiszolgálója.
Ami az ijesztő, a kezében van gyakorlatilag a művészeti élet.
Szerinted most az adminisztratív oldalát kell nézni, majd otthon, a négy fal között művészkedhet.
Szerintem a művész legyen független a mindenkori hatalomtól, mert ha a nagyok asztaláról elévetett koncokra figyel, akkor minden lesz, éppen csak művész nem.
Demeter több nyilatkozatában is mindent megtagadott, amit alkotóként vallott. Óriási felelőtlenség, vagy hihetetlen cinizmus kellett ahhoz, hogy a mostani pozícióit bitorolhassa. Akkora arca lett, hogy tényleg elhiszi, hogy tőle ered a passzátszél. Eladta a lelkét (ha volt neki) a hatalomért.
Rizikó
@Giovanni Alba: Se Demetert, se a munkásságát nem ismerem. Kinevezték egy posztra és felvállalja, hogy azokat támogatja, akik kinevezték. Ez szerintem rendben van. Az, hogy milyen művész, vita tárgya lehet. Ezt az utókor majd megítéli, de nem látszik valami nagyságnak.
Én még egy művészt sem ismertem, aki a hatalomtól független lett volna. Vagy a szekerüket tolta, vagy utálta őket, de közömbösről nem tudok.
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 10:57
Nem közömbös, független. Nem mindegy.
Rizikó
@Giovanni Alba: Mindenki a társadalom része. Talán a remeték a középkorban kivonultak a társadalomból, de ezt művészekkel kapcsolatban nem tapasztaltam!
Ebben a közegben létezik, a része, maga is alkotja, akkor hogyan lehetne ettől független? Ez ellentmondás.
inhuman
Miután kirúgták, ki kell utasítani az országból is az alapján, ahogy Magyarországhoz, a magyar emberekhez, a magyar kultúrához áll.
Már a tavalyi gázkamrázós dumája miatt is megérett a kirúgásra, mert egy ilyen embernek nincs helye az ő pozíciójában!
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 11:05
Messzire vezetne, ha belemerülnénk ennek a kérdésnek a megvitatásába, de szerintem éppen úgy lehet független a művész, mint ahogy független a tudós és a szakértő, vagy a bíró, vagy az ügyész és a védőügyvéd.
Rizikó
@Giovanni Alba: Az említettek függetlenségét törvények garantálják, ami a művészeknél fel sem merült.
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 15:23
Úgy van, az általam csokorba szedettek kötelessége a függetlenség és a pártatlanság, kár, hogy ezt valahogy elfelejtették, pedig ők lennének a végrehajtó hatalom ellensúlyai, de például a főügyész, az ÁSZ, nemrégen még a Bírósági Hivatal vezetője Sz. J.-né H. Tünde, a MNB vezetője és a többi, elvileg a kormánytól független szervezet és hivatal vezetője nagyon szorosnak nevezhető kapcsolatban áll a kormányfővel.
A művészek függetlenségét nem szavatolják törvények (bár látjuk mennyit érnek), nem munkaköri elvárás, tehát bátran lehetnek pártosak, mellette pedig hiteles előadó/alkotóművészek.
evacica
Szegény M.o. ahol ilyen alakok irányítják a kultúrát! Ez amolyan fidesz kormány szint!Ott a kultúra a focipályán kezdődik és végződik szotyi köpködés kíséretében! Ez a féleszű is jobb lett volna ha maradt volna ott ahonnan jött!
Rizikó
@Giovanni Alba: Nekem Nagy Feró hiteles, ahogy a Ricsés kendőjében csápol a színpadon. Mácsai, ahogy szaval, Delhusa ahogy gitározik, énekel. Amikor belemennek a politikába, onnan kezdve nem a művész ad elő, mint Arany János, mikor alkotott, hanem csak egy előadó okoskodik.
csipetke
Hihetetlen,hogy orbán micsoda gyökér seggarcokat kukázott össze. Nem véletlenül van az ország Európa majd'utolsó helyén,mert minden poszton ilyen szedett-vedett gyüttmentek vannak,akik semmire se jók. Tudom,hogy senki nem tehet arról,ahogy kinéz,de szerintem ennek a lénynek a kinézete miatt is lehet valami kisebbségi komplexusa,és azzal kompenzál saját magának,hogy beszól olyan embereknek,akiknek a lába nyomába se léphet.Itt okoskodik,mert a fatornyos kis hazájában egy senki volt,orbán idehozta valakinek,mert a nyelve kellően érdes,és fel tudta venni vele a megfelelő csapásszámot.
Giovanni Alba
@Rizikó: ma, 08:09
Hát ez az! Egy előadóművész vállaltan szerepet játszik, Robert Englund sem irtotta ki a fél várost, egy politikus viszont "civilben is" maradjon az, aki - önazonosság, tehát ne színészkedjen, nem az a dolga. A előadóművész viszont el tudja választani a kettőt, a színpadon ő az elnyomó zsarnok, a való világban meg szabadságharcos. Hol itt a gond?
Aki Én
@inhuman: ijesztően elmebeteg pofája van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.