Döme Zsuzsa és Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnökei szombaton szenvedtek balesetet, Döme Zsuzsa a légzsáktól meg is sérült. Kovács Gergő volt a sofőr, ő nem állt semmilyen szer hatása alatt sem, ahogy ezt a rendőrség is megerősítette.

A Blikknek mesélt Döme Zsuzsa ferencvárosi alpolgármester, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnöke a szombat esti balesetükről, melyben a párt másik társelnöke, Kovács Gergely is érintett volt, ő vezette ugyanis az autót.

"Valahogy megcsúszott az úton" az autójuk – elmesélte balesetük részletét a Kutyapárt társelnöke

Fotó: YouTube/9TV – Ferencváros Televíziója

A Heves megyei Terpesen történt a baleset szombat este hét óra körül, Kovács az autóval egy beton villanyoszlopba hajtott bele, a cikk szerint egy viszonylag egyenes, de kissé lejtős útszakaszról van szó, és egy kisebb kanyar előzi meg azt a részt, ahol a baleset történt, de ez a lap szerint rutinos sofőröknek nem jelenthet kihívást a kanyar bevétele. A lap úgy értesült, hogy a két társelnök épp Ózdra sietett, hogy az ottani passzivistákkal találkozzanak, a totálkárosra tört kocsi is ezért volt tele szórólapokkal és festékkel.

Jól vagyok, köszönöm, a mellkasom sérült, de nem súlyosan

- mondta el a Blikknek Döme Zsuzsa, aki azt is hozzátette, hogy eléggé megijedtek, de sokkal rosszabb is történhetett volna, az autóban mindenhol festék folyt.

Főként kék festék, viccesen festettünk, de ha piros lett volna nálunk, szívbajt kaptunk volna

- tette hozzá, és a baleset körülményeit is megpróbálta felidézni.

„sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt”.

Ez utóbbit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a Blikknek, közlésük szerint a jármű vezetője "nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában." A baleset okait az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@jesz: Valoban klassz mondasa volt az oreglanynak. De en inkabb a karmat latom ebben: tudod, Isten nem ver boittal, inkabb tortenesekkel... Egy enyhe kanyar - meg ha lejtos is es plane "lassan" mentek - nem jelenthet problemat senkinek sem.
Milyen finoman elhallgatjak, hogy Dome Zsuzsa az elettarsa kovacs gergonek...
mzp basztatja Gyurcsanyt es Dobrevet, hogy micsoda dolog az, hogy majd fogmosas kozben reggel megbeszelik otthon az orszag dolgait... Mert az mkkp elnoke meg alelnoke ugye nem? Egyebkent Dobrevnek sima tagsaga van a DK-ban, es nem alelnok a ferje/baratja alatt...
A szalka meg a gerenda...:(
Pálinkás Pál
lehet épp cumizott...a sofőr meg azzal volt elfoglalva,nem a kanyarral..
vacsi
"a két társelnök épp Ózdra sietett, hogy az ottani passzivistákkal találkozzanak,"
Tlán az útviszonyokhoz kellett volna választani a sebességet...
Szevasztok
Épp tüzel a kutya, sürgős a baklatás de megéri.
Németh István
A friss kutyaszar csúszhat, pláne hogyha fos!
terlasz
Lehet, hogy egy-két jobbegyenesig unták már egymást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.