Az egykori főpolgármestere, Tarlós István volt hétfő este a vendég a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

A Városháza állítólagos eladásáról is beszélt, főleg arról a kijelentésről, hogy az egész ügy még az ő korszakában kezdődött, de hosszan részletezte véleményét Karácsony Gergelyről, a város jelenlegi főpolgármesteréről is.

Tarlós Karácsonyról: "Úgy hazudott, hogy megpróbált úgy tenni, mintha nem hazudna"

Karácsony Gergely megválasztott és Tarlós István leköszönő főpolgármester a hivatal átadás-átvételén a Városházán 2019. október 17-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az elég zavaros ügyről egyelőre annyit tudni biztosan, hogy az Indexen megjelent egy állítólagos szerződés, amiben két magáncég, a Northern Rock Kft. nevű, amúgy alkalmazott és bevétel nélküli, immár kényszertörlési eljárás alatt álló cég, valamint a Beák és társa Ingatlaniroda kötöttek egy megállapodást 1,15 millió euróról, amelyben a Főpolgármesteri Hivatalra mint a megállapodás tárgyára hivatkoznak.

A főpolgármesteri hivatal még pénteken napközben reagált ezekre az információkra, közleményben elmondták, hogy a közgyűlés 2019. március 27-én, még az előző önkormányzati ciklusban döntött arról, hogy a budafoki ingatlant eladják. A közleményt azzal zárták, hogy

„egy olyan ingatlanértékesítést, amely Tarlós István ideje alatt indult, ahol a vevő a NER-hez ezer szállal kötődik, amelyet a Fidesz által javasolt bizottsági tagok is támogattak, és amivel szemben a budafoki fideszes városvezetésnek sem volt kifogása, ellenben minden szempontból átlátható és korrekt volt, nehéz baloldali korrupciós ügyként tálalni. Főleg, hogy ehhez a lakájmédia egy olyan hangfelvételt használ, amin a szövegből kikövetkeztethetően Tombor András egykori munkatársa beszél. Gratulálunk.”

Tarlós a Városháza épületének potenciális eladásáról elmondta, hogy szerinte rendeletmódosítás nélkül nem tudná eladni a főváros. Az épületegyüttes felújítására pont most írták ki a pályázatot, erről itt írtunk.

Tarlós az interjú jelentős részében próbálja máshogy és más szavakkal elmondani, hogy Karácsony Gergely hazudik:

Szerinte Karácsony úgy hazudott, hogy megpróbált úgy tenni, mintha nem hazudna.

Szerinte Karácsony Gergely mindig hajlamos volt a hazudozásra, például a zuglói parkolás ügyében.

Szerinte „mint a szirakúzai könnyező Madonna, olyan ábrázatot lövell a közönsége irányába az ártatlanság szobraként, de hát ettől a hazugság hazugság marad”.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Iszonyú mély a gödör, és egyre iszonyatosabb a tartalma. 12 év 2/3-os ámokfutás, szabadrablás és törvénykezési aljasság után roppant megalázó a választókra nézve az állampárt kommunikációja, a szavazók permanens hülyének nézése. De mit lehet tenni, ez a garnitúra erre képes. Maffiaállam! Amikor a tolvaj, a csaló, a gazember szónokol tisztességről, becsületről, az mindig olyan megható.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@KisTehen: épp most akar venni légkondi nélküli buszokat, amelyekbe utólag se lehet beépíteni ?:DDDDD
Qqberci
Tapló, te bűzölgő [email protected]! Eltűnhetnél már a lefolyóban!..
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:36 ♦ Látod most is mennyire hülye vagy! Nézd már meg akkor a metrón lévő szereplőket?! Remélem emlékszel Tahó Pityu fakockáira is! És ki mondta azt a klasszikus mondatot, amikor megkérdezték Tarlóst, miért van szauna a metróban, és azt válaszolta, büfékocsi nem kéne?! És íme a 3-as metróajtó réme, a rejtélyes fakocka. Egy fakocka okozta az egyik felújított orosz metrószerelvény átmeneti kiesését a forgalomból a BKV közleménye szerint. A fakocka szelleme ismét lecsapott a 3-as metróra. Kézzel kellett becsukni a 3-as metrón az egyik felújított szerelvény ajtaját a vezetőnek kedd reggel, mert a második kocsi utolsó ajtaja ismét nem záródott megfelelően.
kep.index.hu/1/0/1792/17923/179231/17923152_f9ec604c835a5627e0308ce8c148bd18_wm.jpg
Tarlós István ex. főpolgármester azt mondta: szabotázsra gyanakszik. Szerinte valaki két állomás között úgy tett, mintha a cipőfűzőjét kötné, miközben elhelyezte az idegen tárgyat az ajtó sínjében.
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2017/08/Tarl%C3%B3s-fakocka-MTI-Mohai-Bal%C3%A1zs.jpg
surdilloFUJT
@csak úgy...: ...sőt a tarka bikát szopizza 1000-el!!!
tudode
Tarlós úr!
.
He, he, he!
.
Tele volt a bögyöLŐJE azzal, amilyen módon haverkodott az egyeduralkodó önnel:
.
------ Plasztikai sebészt ajánlott Orbán Tarlósnak [HD]
www.youtube.com/watch?v=6NBNO7U60-Y
----------------------
.
Hagyni kellene a főpolgármestert dolgozni, mint pl.
.
---- TERVPÁLYÁZATOT HIRDETTEK, ÁTALAKUL A VÁROSHÁZA MÖGÖTTI PARKOLÓ
www.travelo.hu/budapest/20211109-magyarorszag-budapest-varoshaza-park-parkolo-megujitas.html?utm_source=www.origo.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_07_n
-------------------
.
Épül, szépül a főváros!
ómió
Dugógeri efftárs abban, bizony, "efftársiasan eminens"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok