Mi is beszámoltunk róla, hogy iparági értesülések szerint napi 400 ezer forintot kapott Gubás Gabi azért, hogy a Fidesz filmjében eljátssza Dobrev Klárát.

Megrémült Dobrevtől a róla 400 ezerért hazudozó Gubás Gabi – videó
Kép: Facebook

A filmben persze őt egy gonosz, aljas, érzéketlen szereplőként mutatnak be. A filmben egyebek mellett azt sugallják, hogy Dobrev 2006-ban “az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről” döntött volna – ez utóbbi rágalmat a Kossuth nevét viselő állami propagandarádió kész tényként közölte, ami miatt a Demokratikus Koalíció be is perelte az MTVA-t. 

Gubás miután felismerte, hogy az a Dobrev Klára áll előtte, akiről milliókért össze-vissza hazudozott a filmben, felhúzta a szemöldökét, majd gyorsan elmenekült Dobrev elől.

Videó:

Címlapkép: Facebook

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem merte vállalni, hogy bemutatkozik neki??? Megtudom érteni egyébként! Ez a film esetenként olyan messze van a tényektől, mint Makó Jeruzsálemtől! Nem ok nélkül lett belőle "művész film"! Az alkotó élt a "művészi szabadsággal", hogy finoman fogalmazzak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nem merte vállalni, hogy bemutatkozik neki??? Megtudom érteni egyébként! Ez a film esetenként olyan messze van a tényektől, mint Makó Jeruzsálemtől! Nem ok nélkül lett belőle "művész film"! Az alkotó élt a "művészi szabadsággal", hogy finoman fogalmazzak!
RonaGyuri
@Nessy: al-ko-tóóóóóóóóó??? =))
Nessy
@RonaGyuri: Finom voltam és nőies! :-))))
Nyírfa
Pestiesen szólva: ez nem semmi! :)
Egy kislány riadt elszelelése, mert tudja, hogy rossz fát tett a tűzre, de meg akarja úszni.
Akárki vette fel, gratulálok!
Havanagi
@Horizont: ez is fog majd panaszkodni nyugdíjas korában,hogy milyen kevés a nyugdíja.Ő is csak egy ripacs.
Emmersson71
Biztosssssan attúl fétt, hogy szóla férj-Ferinek, hogy lőjje kija szemét :)
csak úgy....
egy színész nem válogathat a szerepei között mert gyorsan lapátra kerülhet.
Eladott Ország
"Nyilván a kasszakulcs náluk van, rohadalom sok közpénz áll rendelkezésükre, hogy reggeltől estig butítsák az országlakókat. Akik a saját költségükön zabálják lényegében 12 éve azt az igénytelen, hazug, ehetetlen moslékot, amit Rogán bűnöző legyárt nekik. Ezen kívül szerintem mára semmijük nem maradt. Eddig is trükközéssel, csalással, jogászkodással, éjszakai settenkedéssel, hazugsággal, a valóságot és a nép emberi méltóságát telibeszaró hatalomtechnikázással sikerült hatalomban maradniuk, de nagy kérdés, hogy egy ilyen primitív, átlátszó, parodisztikus, sértően ostoba kampánnyal a világ pénze elég lesz-e arra, hogy jövőre megnyerjék a választást. Kétséges, hogy mindenkinek az összegyurcsányozása elég lesz-e egy újabb választási győzelemre, lesz-e elég békés proletár, akit Gyurcsány után tizensok évvel választási program híján a Fidesz fel tud hergelni annyira, hogy a saját és a gyereke, unokája jövőjét telibeszarva újra hatalomra segítse Európa DNS-ét. Aki azt hazudta 2010 előtt, hogy lesz elszámoltatás, hogy akár bíróság elé is állítja a patás ördögöt, ám ebből semmit nem valósított meg. Most meg több százezer DK-s választó fejére taposva, a demokratikus döntésüket semmibe véve próbálja meg lenyomni az ország torkán, hogy itt a gonosz mindenféle merényletek árán akar újra hatalomra kerülni."
justhpeter
Ha nem ő játszik a filmben, majd játszik más. Ez egy ilyen rendszer.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 18:59 ♦ 2+2 = 4 matematikai feladvány a fidesz/fidelitas szemináriumon és a polgári körök konzervatív nemzeti mélykeresztény egyetemén.
giphy.com/gifs/GutBgzPA8wwdq/fullscreen
csak úgy....
@Horizont: a boci suliban nem tanították.
Eladott Ország
@KisTehen: Magyarok! Ha majd tankoltok ebből a méregdrága üzemanyagból, akkor ezt a lényt szidjátok! Erre a "lényre" áldoznék 10 liter benzint, ha rögtön megis gyújthatnám!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/227351077_1159169781229594_5535187364875624247_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Qcq99NOYKFgAX_gbmMP&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=14b448f7634ac8b81cdd34c6b6a36ba3&oe=61B01299
EZ A LÉNYEG! Fizetésük hány százalékát költik az emberek rezsire nyugaton és idehaza. – grafikon. Százalékosan itt is legjobban teljesítünk, mint az inflációban.
scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/245502116_2219322154875971_7644690675203706135_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=sPmh-_Z5W8YAX_3XX8X&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=27e44f5da971838369f9c0c7d1739389&oe=618F7428
csak úgy....
@KisTehen: boci-boci tarka,se füled se farkad..
csak úgy....
@KisTehen: csak nem a pénzügyminisztériumban lopod a napot? :)
"Rekordot döntött a kormány: októberben ekkora költségvetési hiányt nem produkáltak korábban"
444.hu/2021/11/09/rekordot-dontott-a-kormany-oktoberben-ekkora-koltsegvetesi-hianyt-nem-produkaltak-korabban
Clavigo
@KisTehen: Csak folytatom @csak úgy...: h.szólását.. " Se füled ,se farkad",,se agyad...
csak úgy....
@Clavigo: mert egy kis cement egy kis mész,fideszesnek nem kell ész! -mi lenne orbánnal ha véletlenül gondolkodóba esne a nyáj? :)
inhuman
De ciki! Mindenesetre úgy tűnik Gubásnak van még lelkiismerete, ami a jelen esetben szégyenérzet formájában fejtette ki a hatását.
Clavigo
@inhuman: Képzeld el,,ha Dobrev Klára " kiszúrta " volna... Esetleg megszólította volna...:) :) Mondjuk ilyen Gubásgabi nevű sztárokat senki nem szokott felismerni,,,nemhogy Dobrev Klára...
evacica
Gabika! Dobrevnek a kisujja is többet ér, mint te!
csak úgy....
erröl a szarságról nem gubás gabi tehet! nem öt kell útálni,nem ö írta és rendezte!
kissrác koromban útáltam bárdyt mert ö volt a jumurdzsák,szóval én sem voltam különb.. :)
Málna
@evacica: Gabika mondott olyat, hogy Dobrev nem ér fel hozzá? Vagy mire jó ez az összehasonlítás?
Gyurka80
Libsi propi gratula , ez igen, bástya elvtár csettintene :akiről milliókért össze-vissza hazudozott a filmben, felhúzta a szemöldökét, majd gyorsan elmenekült Dobrev elől.
Gyurka80
@evacica: Cica akkor te ott maradtál 1989-ben a dobrev klánnál!
Salata
Azért ment el mellette, mert nem akar hazaárulókkal beszélni. Aki Brüsszelben a magyaroknak járó pénzek letiltásán dolgozik
Aki Én
@Salata: az a rész megvan, hogy orbán ezt többször eljátszotta ellenzékben?
Németh István
Hát szó ami beszéd! Ezt a hazudozós hazaáruló moslék dobrevet, nagyon nehéz alakítani! Ezt a velejéig romlott, emberileg és egyáltalán lelkileg egy abszolút nulla gerinctelen boszorkányt nagyon nehéz bemutatni élethűen. Lehetséges, hogy a Gubás Gabika megdöbbent mikor szembe találkozott vele, mert akkor jött rá, hogy még élethűbben lehetett volna ábrázolnia a moslék nőszemélyt! Ő, mármint a Gabika, sajnos sokkal elegánsabban, és intelligensebb formában mutatta be a moslékot - ez bizony lelki traumát okozott részére! Küzd le Gabika a traumát, megértjük, hogy egy jellemtelen szar hazaárulót még utánozni is nehéz, emberpróbáló feladat, mert ugye nem emberről van szó! Gratulálunk a megformázásához így is!
Nessy
@Salata: Akkor egyes fideszesekkel se álljon ám szóba" drága művésznő"! Mert 2010 előtt bizony pont fideszes képviselők kérték, hogy ameddig szocialista kormány van kis hazánkba, ne adjon pénzt Brüsszel!
Nessy
@Németh István: Ejnye, ha otthon valakinek más a véleménye, mint magának az is "moslék"? Jól megtanulta a ezt a jobboldali kulturált viselkedést! Kitűnő!
istván irén
@Horizont: ezen már az állat orvos sem segíthet
Málna
@Horizont: Semmi égés nincs benne. Meglepődött. Nagyon aranyosan...
Málna
A sok unatkozó nyugdíjas élénk fantáziával próbálja belemagyarázni a jelenetbe, amit látni szeretne. Én meg ismét jól szórakozom.:-)
Aki Én
@Málna: Ahogy elnézem, nem is szokott ennél jobb szórakozás jutni neked :-)
Németh István
@Pegero: @Málna: @C_3PO: @istván irén: @Pegero: stb. Az a helyzet, hogy vagy a Bahamákon
üdültetek,vagy még a bőlcsőben ringattak benneteket! Mert a film sajnos nagyon szolidan, finoman mutatja be azt a véres az egyszerű polgárokat irritáló megnyilvánulást a vesék leverését a fejek szétverését, a lövöldözést a hozzá tartozó moslék előkészületet, mert a tetves gyurcsány nagyon jól tudta hogy erőszakkal nyílt terrorral kell fellépnie ahhoz, hogy megfélemlítse a társadalmat >> ezért már jóval előre külföldről hozott katonákat uszított a békés tömegre!
MI NEM IGAZ A FILMBŐL ÁLLATKERTEK!!??? Az, hogy művészien és emberségesen mutatja be azt amit a moslékok PARANCSRA elkövettek! ??? Ti valóban a nemzet aljává avanzsálódtatok!
Málna
@Aki Én: Mindig azt csinálok, amit akarok. Még hétvégén is. Szerencsés vagyok, ugye?:-)
Málna
@Horizont: Picit tartok is tőle, látva titeket...:-)
Aki Én
@Málna: Igen, szoktam látni a tartalmas hétvégi programodat. Micsoda szerencse :-)
Ha nem lenne ekkora arcod, még sajnálnálak is emiatt.
Málna
@Aki Én: Neked csak a hétvége jut? Én minden napot úgy tervezek, ahogy jólesik. Akkor dolgozom, amikor akarok. Szóval nem látsz te semmit...Persze azt beszélsz bele, amit akarsz. Ha ettől jobban érzed magad.:-)
Aki Én
@Málna: ...nekem mindegy mivel nyugtatod magad, de ez a dolog beszédesebb, mint gondolod.
Málna
@Aki Én: Mondom, azt beszélsz bele, amit akarsz. Engem nem zavar. Csak legalább érezd jól magad.:-)
Nyírfa
@Nessy: @Horizont: Németh István emblematikus figurája annak az embertípusnak, amely miatt az ország képtelen Európába integrálódni. Poshadt "ezeréves" szellemiség, belső rend hiányában a külső erőltetése, ez a rendpártiság, egyben minden diktatúra forrása. Mind individuálisan, mind társadalmi szereplőként közveszélyt jelent. Dióhéjban ennyit róla. A hülyék mellett el kell menni, mondta Gulyás Dénes Demeter kapcsán, és ezt a véleményt maximálisan osztom.
kereső
@Nyírfa: Nem tehetjük meg, hogy el megyünk mellettük, mert Ők azok, akik most a "véleményvezérek"- a magyar kormány /orbán és a fideSS szócsövei( kövér lászló főideológus).Ők közvetitik a kormány/orbán poltikáját-és elég hangosak ahhoz, hogy elnyomják a "normálisan" gondolkodók hangját. És nagyon nem jól mondja Gulyás Dénes- a Demeterek mellett nem elmenni kell, hanem hangosan fellépni ellenük.Mert nem "hétköznapi" emberek. hanem Demeter a magyar kultúra , fasiszta ideológiát képviselő, és hangoztató "kinevezett pápája". Nagyon nem értek azzal egyet, hogy ezek ellen nem kellene az ellenzéknek fellépni.Hova jutottunk Göncz Árpád kifütyülésétől? És mindez azért, mert "elmentünk melletük".
Ezért tud orbán viktor fasiszta egyeduralmat megvalósitani.
telegdilaci
Nem szégyelli magát egy Színésznő,aki ennyire le aljasította magát elvállal egy lejárató témájú,hazugság propaganda filmet,ráadásul egy olyan tisztességes családanyát alakít a filmben,akit Ő nem is ismer,egyébként én szégyellem magamat ehelyett a ripacs helyett hogy van az a pénz amiért egy ilyen gyalázatos filmben vállalt szerepet,lehet a Színjátszó tehetségéből,nem tudna megélni mivel alkalmatlan csak a gagyi aljas lejárató propaganda filmben tudja,villogtatni a tehetségét,ami szerintem neki nincs!
Nyírfa
@kereső: Most nem értünk egyet. Az elmenni mellette nem azt jelenti, hogy legyintünk, és úgy csinálunk, mintha el sem hangzott, meg sem történt volna az, ami kiváltja a megrökönyödésünket, az ellenérzésünket.
Az emberek nem tudatosítják magukban azt a törvényszerűséget, hogy, ami ellen fellépünk, az erőre kap, hangsúlyossá válik, vagyis, reagálunk, és ezáltal irányíthatóak vagyunk. Ez a reaktivitás.
Amire szükségünk van, az a kreativitás, a saját képességeink, erőnk, igazságunk kinyilvánítása, megélése. Nem küzdelmekbe bocsátkozunk, hanem ügyet képviselünk, nem harcolunk, hanem tesszük a dolgunkat. Van, amikor forradalommal, van, amikor a jog, az egyetemes jog eszközeivel élve, és van, amikor polgári engedetlenséggel, sztrájkkal, ellehetetlenítve annak a működését, ami gúzsba köti egy társadalom létét.
És van, amikor vitatkozunk, de nem azért, hogy mindenáron legyűrjük az "ellent", nem azért, hogy meggyőzzük a magunk igazáról, hanem azért, hogy olyan gondolatokkal álljunk elő,amelyek továbbgondolásra érdemesek.
ómió
Efftársilag túl élethű volt az alakítás?
Aki Én
@Málna: ...én megértem, hogy ez neked kellemetlen, de változtatni csak te tudnál rajta. Ugyanakkor valóban nehéz egy természetet megváltoztatni. Nincs könnyű dolgod :(
A környezetedet is megértem, hiszen akkora arccal mint a tiéd, nem igazán szerethető valaki. Te azon kevesek egyike vagy, akinek a jelleme nem hagy sok kérdőjelet.
Málna
@Aki Én: Nem tudom, miről beszélsz, nekem itt most semmi kellemetlen nincs.:-)
kereső
@Nyírfa: Ne, haragudj- de, ez a " pesti belvárosi romkocsmák" szövege, ezt már a pesti külváros sem érti, nem még a kisvárosok, és falvak lakói. Le kellene szállni a földre, mert a rögvalóság az, hogy a némethistvánok, namelyek, bayer zsoltok...olyannyira eluralták a kirekesztést, a gyűlöletbeszédet, a tudtalansággal/butasággal/ fűszerezett kioktatást, hogy ezekkel szemben nem elég az általad emliiett "elmenni mellette" mód. Van ám egy olyan oldala is dolognak, ha elhallgatjuk- akkor még inkább meggyőződik az igazáról. És mi itt hiába is próbálunk magyarázni az emlietetteknek, amig nincs olyan "értelmiségi"/civil kör amely hangosan és artikulálva el"kiabálja", hogy mi ezzel a nagy baj. A nagy baj, hogy ez az állampárt hivatalos politikai irányvonala.
Nyírfa
@kereső: Nem azt mondtam, hogy hallgassuk el, már az első mondatomban is benne volt, hogy szó nincsen legyintésről. Lehet, hogy amit leírtam, az a belvárosi romkocsmák szövege, de az a helyzet, hogy én eszerint is éltem , élek és kívánok is élni. Így neveltem fel a fiaimat, akik úgy tudnak érvényesülni, hogy közben nem kell feladniuk semmit abból, amit értéknek tartanak, olyan baráti körük van, amely évtizedek óta összetart, jóban , rosszban, pedig az egyik fiam már 9 éve él külföldön.
Ezzel a stílussal értem el családsegítőként, hogy az önkormányzat nem kiskorúsította a rászorulókat, de ez csak egy a "harcaimból", amelyek végig kísérték az életemet , lévén a világképem eltérő a megszokottól.
Senkit nem akarok untatni, az életem nyilván az én magánügyem, csak, amiről beszélek, abban megéltségem van, hol több, hol kevesebb, hol kudarcokkal tarkított, hol sikert hozó, de mindig volt, van és lesz tanulnivalóm. És ez a lényeg: az ember mindig tudja felmérni, hogy éppen meddig tágíthatóak a határai, mit kell ahhoz kérdeznie önmagától, a mindenkori társaitól, hogy új felismerésekre jusson - mert így halad a világ előre, akkor is, ha nagyhangú, erőszakos autoriterek ezt meg akarják akadályozni.
Még valami: azt tudni kell, hogy minden erőszak mögött félelem áll. És, ha a félelmet erőszakkal kompenzálni akarót leüvöltöd, attól csak veszettebbé válik.
Doszika
@KisTehen: Egy újabb csodálatos jele az evolúciónak. Hogyan lesz a birkából orbitális barom. Kommentjeidet olvasva, gondolom még fokozódni fog az agyhiányod...
gina
@Pegero: Egy szar darab arab irogat Gyurcsányról??? hahahah te a szarát nem tudnád megszagolni proli ... tünj a fenébe innen
gina
Ennyi a fidesz csőcselékről,, nincs annyi becsülete cak elosonni hahha ennyit is értek szarházi hazug tolvajok
Németh István
@Pegero: Így igaz, amit írsz és ahogy! Ezer bocsánat, sajnos hibát követtem el, hogy Magadra vetted az írásomat, nem úgy, és nem Neked szántam! Bocsika!
@gina: @gina: Vagina! Szuper jó duma! büdös a luka, szagolja a kutya! Dugja a paripa!
A TÉMÁHOZ >> a dobrev nyanyának nincs bőr a képén, moslék kommunista lévén, potyán utazik az állam pénzén!
simmering73
@Németh István: Szopd le bő nyállal pegero nertársadat.
karma1
@KisTehen: Latszik, hogy ne tudsz angolul. A First Lady NEM Dobrev Klara, hanem a levay aniko! Ugyanis a First lady a mindenkori elnok/miniszterelnok hitvese,...
Legalabb ennyi ragadt volna rad, mielott baromsagokat irogatsz...:)
karma1
@csak úgy...: Draga Baratom! Igenis, gubas gabi tehet arrol, hogy most sunnyognia kell. Amikor tudta, hogy mire kerik fel, akkor nemet kellett volna mondania - ha van grince, gyomra, satobbije! Azert vallalta el, mert tudta, hogy kalomista ugyis addig muszaj, hogy keressen szereploket amig valakit nem talal! Es akkor gabika ugy gondolta, hogy mivel valakinek ugyis el kell jatszania ezt a szerepet (nem mellesleg egy kalap penzert) akkor mar miert ne o kapja azt a kalap penzt? Mert neki igy volt jobb! De mindennek ara van: MOST ezeret a szerepert kapott ketnaponta majdnem egy millat, - viszont lehet, hogy olyan stigmat vett magara, amit egesz eleteben nem tud majd letorolni! Csak o tudja, hogy megerte-e ez neki, vagy sem?
Ez a magatartas arra enged kovetkeztetni, hogy meg maradt benne valamennyi emberseg, es legalabb elszegyelli a pofajat, ha a valosaggal kell szembeneznie - de a vegleges kar mar megtortent - a filmet (es benne az o gusztustalanul negativra vett szerepet) visszacsinalni, meg nem tortentte tenni nem lehet!
Ha Dobrev eszrevette volna, es megallt volna vele beszelni, akkor egeszen biztos nagyasszonyi meltosaggal kezelte volna a helyzetet, mert ismeri az emberi gyarlosagot, a penz hatamat.
Mert Klara ebben sem piti.
karma1
@KisTehen: Azert erdekes szemuveget viselhetsz, hogyha egy frontfotorol az illeto fenekenek a meretere tudsz megjegyzest tenni - valoszinu, hogy Dobrev vallaig sem ernel fel, ha melle allnal, mivel Dobrev egy nagyon magas no...Egymagassagu a ferjevel. Nem lehet mindenki Paudits Bela alkat. Foleg nem 3 gyerek utan...:)
Les miserables
@Nessy: Már most közelt az év legjobb magyar filmje címhez. egy hét után. Mészáros Márta fostaslicska KÖZPÉNZBŐL forgatott filmjeit nem nézik meg enyien.
Nessy
@Les miserables: Ez a legjobb magyar film az életében, amit látott ?? Nem sokat járhat moziba! Úgy mellékesen mit gondol a 800 milliót miből fizette a kormány? Plusz a propaganda költségek!
penege
inkább csak röhög...ami érthető is.. :D
inhuman
Mondhat nemet egy színész, amikor az arcát karaktergyilkossághoz használnák?

"Politikai krimi? „Művészfilm”? Politikai thriller? Nem az. Akárhogyan is nézzük, ez bizony vaskos karaktergyilkossági kísérlet. A lejáratás, a karaktergyilkosság természete szerint hazugságon, rágalmakon alapul. A filmmel elsősorban tehát nem esztétikai gondjaink akadhatnak."

hang.hu/magyar-hang-plusz/mondhat-e-nemet-egy-szinesz-amikor-az-arcat-karaktergyilkossaghoz-hasznalnak-133196
inhuman
@Pegero: @Málna: @Gyurka80: @Németh István: @Salata: @ómió: @KisTehen: @Les miserables: @penege: Egészen elképesztően primitívek vagytok. Ezért vagytok fideszes gyökerek.

Nem minden egészen elképesztően primitív ember fideszes, de minden fideszes egészen elképesztően primitív (ezt a nagy igazságot már egyszer megfogalmaztam, de akkor az "egészen elképesztően primitív" kifejezés helyett más szót használtam, de mivel inhuman létemre a humanizálódási folyamat föltartóztathatatlanul halad előre, ezért nem használnám most az a bizonyos szót, ami "g"-vel kezdődik és "i"-re végződik, valamint van benne egy "e" és egy "c" is, de a helyes sorrendet nem adnám meg a kicsivel fentebb említett okokból kifolyólag)

Na csá!
Bélabácsi
remélem "igazi" rendszerváltás után semmit sem fog eljátszani...a becsületét már sikerült

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.