A hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa radikálisabb lépést tart szükségesnek annál, mint amit a kormány kihirdetett a járvány megfékezésére. Zacher Gábor a 168-on hallható Keljfeljancsi című műsorban elismerte, ez nehéz döntés a működőképesség miatt, egy lezárással járó gazdasági visszaesés jövőre a Fidesznek szavazatveszteséget jelentene – számol be róla a 24.hu.

Orbánék gyáván ködösítenek, hogy lehet a 32 ezer halottal elszámolni?– Zacher Gábor is elmondta véleményét
Kép: YouTube

Szerinte a kötelező oltásnál a kormány úgy tett, mint Poncius Pilátus, mosta kezeit, a felelősséget áthárította a munkaadókra.

A kötelező oltás helyett olyan kommunikáció kellene, ami meggyőzi az embereket, ezért lenne fontos nyilvánosságra hozni, hogy a kórházban kezeltek hány százaléka oltatlan

– tette hozzá.

Zacher Gábor osztotta Orbán Viktor véleményét arról, hogy leginkább az oltás védi meg az embereket, de arra is felhívta a figyelmet:

a kormányzati kommunikáció is tehet arról, hogy az emberek elvesztették a bizalmukat a hiteles tájékoztatásban. Idézte a kormányfőt, aki azt állította: aki megbetegszik, azt meggyógyítják.

Ettől a pillanattól kezdve bedőlt a világ. Ha a halálozási adatokat megnézzük, 32 ezer haláleset történt idáig körülbelül, ami a Covid rovására írható.

Hogy lehet ezzel a 32 ezer halálesettel elszámolni?

Márki-Zay Péter szerint is gyáva lépés volt a kormánytól az önkormányzatokra hárítani a kötelező oltás kérdését.

Zacher szerint a koronavírusról tájékoztató kormányzati portál már nem a járványról szól, a hírek 75%-a politikai hirdetés. Az emberek nem találják a hiteles információkat a kormány kommunikációjában.

Elkeserítő, ami a koronavirus.gov.hu-n olvasható.

Azt nem tudta megmondani, a kormányzat miért nem akarja, tudja megválaszolni a koronavírus-helyzettel kapcsolatos kérdéseket, a kormányzat kommunikációját nagy ködösítésnek minősítette, és megismételte, mindenkinek az lenne az érdeke, hogy legyen információ az oltások hatékonyságáról, arról, hogy oltás nélkül, egy vagy két oltással hányan fertőződnek meg, kerülnek kórházba.

Forrás: 24.hu 
Címlapkép: YouTube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
orbán egy beteges hazudozó. Ebben is hazudott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@justhpeter: Gondolod, hogy itthon, az ő nevén van a lopott vagyon? Ennyire ne légy naiv. Ő a szegény "népért síró, bús bocskoros nemes!"
Clavigo
32 ezer halott,(?),,,csak az első felvonás volt. ..
Aki Én
@fideszes gyökér: emellett súlyos beteg.
Macskaszem
És mindez a kib@szott kínai lötty miatt, mert a pénz mindig fontosabb volt a geczinek, mint az ember. Állítom, hogy a negyedik hullámban elhunytak nagy része a fos kínai oltásnak lett az áldozata. Előbb utóbb ki fog derülni, rohadt fasiszta geczik!!!
ómió
Majd az efftársak meghazudják nekünk...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.