A születésnapi ajándékba végül belehalt a szarvasi férfi. 

Sörösdobozban adott fagyállót az apósának ajándékba, tragédia lett a végeFotó: police.hu

Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul 2021. szeptember 14-én reggelre egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, ahol 2021. szeptember 26-án elhunyt – írja a police.hu

Mint később kiderült, a halál oka az volt, hogy fagyállót ivott, amit valaki úgy csomagolt be neki, mintha ajándék lett volna. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kiderítették, hogy hogyan került hozzá a mérgező anyag és 2021. november 8-án elfogták és előállították az elhunyt férfi vejét.

A 35 éves szentesi férfi a kihallgatás során elismerte, hogy annyira zavarta apósa alkoholista életmódja, hogy ő döntött úgy, tesz valamit ellene. 

Azt gondolta, a mérgezés nem derül ki, ezért egyik ismerősétől kért fagyállót, beletette egy csatos sörösüvegbe és a palackot becsomagolta. Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot. Miután elkészült a csomag, elment az apósához és átadta neki azzal, hogy az ajándék a postaládája előtt volt, ő csak felvitte a lépcsőházból, ha már meglátta, hogy ott van.

Másnap a férfi rosszul lett és kórházba került. A tettes állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt. A 35 éves szentesi férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Forrás: police.hu
Fotó: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Cím: Sörösdobozban adott fagyállót...
Cikkben: Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul

Firkász, hülye vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.