A Jobbik elnöke szerint Orbán Gáspárról is le kellene szállni, a kormányfő gyereke nem lehet politikai termék.

Jakab Péter keményen kioktatta Márki-Zay Pétert, Orbán Gáspárról is üzent neki

Fotó: Facebook

Jakab Péter a JelenValónak azt mondja, Márki-Zay Péternek még tanulnia kell. Például a kompromiszumkészséget és azt, hogy nem mond olyat,

„én vagyok az önök utolsó reménye”.

Szerinte az egyes szám első személyt ugyanis el kell felejteni. Amikor ellenzéki összefogás van, akkor nincs „én”, nincs olyan, hogy „én vagyok a megoldás”, mert „mi vagyunk a megoldás” – írja a 24.hu.

Most nem az ellenzékváltás a lényeg, hanem az összefogás élménye. Az ellenzéket senki nem váltotta le.

Ez az ellenzék megváltozott, de ezt az ellenzéket most vezetni kell, ezt az ellenzéket meg kell dícsérni!”

Az ellenzéknek jobbnak kell lennie a Fidesznél, neki nem fér bele,

hogy politikai termék legyen a miniszterelnök fiából, és remélem, hogy Márki-Zay Pétertől is ez egyfajta túlfutás, amit a kampány hevében tett.

Forrás: 24.hu/jelenmedia.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az egy mondatban több bölcsesség van, mint MZP egyórás öntömjénezésében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ja, és teljesen elutasitom azt a "kampányfogást", ahogyan MZP kezeli a homofóbiát.Ennek nem szabadna ilyen módon megjelennie. Az rendben van, hogy a győzelem esetén meg lesz változtatva a fideSs törvénye, de ezt akkor mondja meg nyiltan. Az "ereszcsatornát" meg látogassa meg magánemberként- ne kampányfogásként.
inhuman
@ómió: ma, 09:25

Demokrácia, véleményszabadság, geci!
Peller Anikó
@kereső: Nekem kifejezetten tetszett az ereszes húzás (tolás?), simán belefér. Pont az ilyen szokatlan (tökös) dolgok hiányoznak a gecik ellen. Dobrevék nem tennének ilyet (se). Csak fogjanak össze. Az emzéperikszel sokkal nagyobb baj az én és nem a mi. Ne feledje, hogy a fidesz tolta fel a létrán, és az összefogás nélkül sehol se lenne.

Kicsit túl is tolta a fidesz, mert az elsődleges cél Jakab volt aztán Dobrev. Mindkettőt sikerült lenyomni viszont ennek az ára a makizé felemelkedése lett. Most aztán kampányolhatnak a pénzünkön, hogy belenyomják a fejit aaa.. vízbe.
Peller Anikó
@KisTehén: Álmodsz. A makizé nem váltotta le az ellenzéket bár igyekezett éket verni az ellen zékbe.
ómió
@inhuman: Üdvözöllek, bolsi geci! Én ómió vagyok!
kereső
@Peller Anikó: Nekem nem tetszett, pedig nem igazán vagyok fehér csipkekesztyűt hordó, eltartott kisújjú. Azt gondolom, hogy éppen ezek a "kiszólások" azok, amelyekre azt szoktuk mondani: " egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá". Értem én MZP-t, hogy szerinte ezzel a fideSS hiteltelenségét kivánta bemutatni- de a fideSS hiteltelenségének számtalan más bizonyitéka áll rendelkezésre, amely nem "homofób" kijelentés. Szerencsétlen az egész kiszólás. Talán ha azzal támadná- ami 2002-től a fideSS/orbán sajátja, hogy saját magukat azonositják a hazával, a nemzettel. Amely a legmélyebb sebeket ejti ezen az országon- ez a kirekesztés, megosztás és gyűlöletkeltés alapja .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.