Folyamatosan romlanak a járványügyi adatok, 98 újabb koronavírusos áldozatot jelentett ma az operatív törzs. Ahogy minden nap, ezúttal is azzal a megjegyezéssel jelentették ezt be, hogy az áldozatok többségében idős, krónikus betegek.

Koronavírus: meghalt egy egyéves kislány, a kormány szerint mentális alapbetegsége volt

Fotó: pixabay.com

A ma jelentett áldozatok átlagéletkora 71,36 év, de az elhunytak között van egy egyéves kislány is. Alapbetegségként mentális betegséget tüntettek fel nála.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@KisTehen: te büdös bunkó! Egy egyèves gyerek haláláról van szó!
134.bátor
@KisTehen: te büdös bunkó! Egy egyèves gyerek haláláról van szó!
simmering73
Mentálisan az is beteg aki ezt le merte írni. R.I.P
namihami
Valamelyik fideszes agyember világosítson már fel, hogy egy 1 (egy) éves gyerek hogyan halhat bele mentális (vagyis lelki) eredetű betegségbe? Öngyilkos lett, felakasztötta magát a Liberóval, nyakára tekerte a cunisüveget?
Minden ember halála fájdalom, alsősorban a családnak, de egy ilyen pici még tragikusabb.
Éppen ezért nem kellene a statisztikát úgy és azzal javítani, hogy egy ekkora gyereknél, covid járvány idején, valami hülye a mentális betegségre merjenek és még engedjék is hivatkozni.
justhpeter
@namihami: Ettől a mentális betegségtől mint alapbetegségtől nekem ökölbe szorult a kezem ! Ha ez igaz lenne - bár igaz lenne - kihallna a fideSS-kdnp, mert az összes degeneráltat elkapná a covid. Tehát reménykedhetem, hogy így lesz, az első tökbolond(Kósa) már elindult az úton.
Pálinkás Pál
@Horizont: pontosan azt írnak amit akarnak, biztos vagyok benne hogy a kislány halálának semmi köze a covidhoz..., ahogy a listán lévők zömének sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.