A Városháza eladása körüli műbalhé egyetlen pozitív hatása, hogy bevezetett egy sajátos mértékegységet, amivel a kormány aljasságait érzékeltetni lehet – írja Karácsony Gergely közösségi oldalán.

"Most legyen nagy szátok!" – Karácsony keményen nekiment a Fidesz pártkatonáknak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Budapest vezetése eladná a Városháza épületét címmel jelent meg egy anyag az Indexen, melyben azt írták, hogy a Főváros vezetése értékesítené a Városháza hatalmas értékű, műemléki védelem alatt álló épületegyüttesét. Ez után Karácsony Gergely feljelentést tett, hogy kiderüljön, "keltette-e valaki azt a látszatot alaptalanul, hogy árulhatja a Városházát", erre az ügyre utalt bejegyzésében.

Közösségi oldalán azt írta:

A Belügyminisztériumban ma a tiltakozás ellenére közölték az önkormányzati szövetségekkel, hogy jövőre is megfelezik a főváros egyedüli jelentős saját bevételét jelentő iparűzési adót.

Karácsony hozzátette:

A vidéki nagyvárosokat vagy kompenzálják, vagy nem, de a főváros és a kerületek ne is álmodjanak ilyenről. Idén és jövőre csak ez az intézkedés nagyjából annyi pénzt vesz ki a Fővárosi Önkormányzat és a kerületek költségvetéséből, amennyit állítólag a Városháza ér – közel 40 milliárd forintot.

Úgy gondolja nem a Városháza el nem adása a botrány, hanem ez.

Kíváncsian várom, hogy a város értékeinek elkótyavetyélésétől minden alap nélkül rettegő Fidesz pártkatonák most felemelik-e szavukat az ellen, hogy a kormányuk folytatja a nemzet fővárosának politikai célú kivéreztetését. Most legyen nagy a szátok!

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy megoldás van, a maffiaállamot ( kleptokratikus oligarcha) le kell váltani és bíróság elé kell állítani! Ellenkező esetben a fidesz kilépteti az országot az EU-ból kiépíti a totális diktatúrát és ezen belül felszámolja az önkormányzati rendszert. Ne engedjük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inhuman
@ómió: Hülye vagy. Mint mindig.Bullshit generátor 3.0 (a nullán van a hangsúly)

Karácsony "csak" egy jóhiszemű hasznos idióta.
Viszont a fideszesek - MINDEGYIK - egy büdös velejéig romlott számító geci, az emberiség legalja!
ómió
@inhuman: Ennyire másokra hazudnád a tetvesbolsi egótokat? Ilyen nagy benned ebben az "efftársi késztetés", vagy ezt csak a "különleges anyag" - a szar - amiből "gyúrva vagytok", teszi? Netán, lehet, hogy ez "csak" az elmebajod egyik tünete?
kereső
Vizsgálódjál Gergő!- ahelyett, hogy kirúgnád a vagyonkezelődet, és feljelentenéd az ügyészségen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.