Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay a Szájer-féle brüsszeli eresz alól üzent a fideszes melegeknek

A politikus Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vidékért felelős alelnöke társaságban jelentkezett be arról a helyről, ahol a melegorgiáról iszkoló Szájer Józsefet fülön csípték a brüsszeli rendőrök.

Márki-Zay szerint ezen az ereszcsatornán nemcsak Szájer csúszott le, hanem az egész Fidesz is. Olyan mélységekbe, ahonnan nincs visszaút – fejtegette.

Ez az a Fidesz, amely egy melegellenes gyűlöletkampánnyal tervezett választást nyerni egészen augusztus közepéig, amikor sikerült ezt leállítanunk

- utalt Márki-Zay Péter arra a vele készült interjúra, amelyben azt állította, hogy a magyar kormányban hemzsegnek a homoszexuálisok.

Beszámolt arról is, hogy úgy látta, Brüsszelben nagy a nyitottság egy valódi, európai Magyarország iránt. Számos diplomatával – köztük Manfred Weberrel, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével is – találkozott.

Márki-Zay Péter ismét elmondta, mely lépéseket várhatják tőle szavazói, ha győz a választáson:

Magyarország belép az Európai Ügyészségbe,

bevezetjük az eurót,

nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat,

megsemmisíti a homofóbtörvényt,

a magyar kormány által üldözött egyházak működését (pl. Iványi Gáborét) is elismeri.

Márki--Zay a kormánypárti melegeknek címezve azt is kijelentette, egy új Magyarországon még a fideszesek is nyíltan vállalhatják majd a másságukat, hisz abban semmi szégyellnivaló nincs.

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Idióta nyomott senkiházi.
Ezzel tudsz foglalkozni. Soha nem kormányzol te barna bőrű !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Németh István: Nem szoktam hazudni, és nem vagyok link!
Németh István
@CsipkeRózsa: Ez nyilván azt is jelenti, hogy az igazat, a valósságot elismeri. Meg tudja különböztetni a jót és a rosszat, és ki tud állni a hasznos a reményeket keltő,folyamat mellett!
Egyben felmérte és elítéli a hazaárulás tényét, a nemzetünk csődbetaszításának veszélyét a gyurcsány-bajnaiféle kormányzás adottságát!
Ez esetben bocsánatot kérek ha megsértettem volna!
CsipkeRózsa
@Németh István: Ne írjál hülyeséget, ez kizárólag a te véleményed, nem az enyém!

Hanyagolj!!!
Németh István
@human: Több millió honfitársunk életéről van szó ami nem egyenlő a több tízezerrel! Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!
Ha aluszikáltál, akkor ha úgy gondolod, hogy felébredtél akkor térj egy kicsit észhez is!
human
"Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!"

Repülő lila elefántokat is szoktál látni?
Németh István
@CsipkeRózsa: Baszd meg a te véleményedet én nem tudom leírni, csak a magamét! Már megint hülyeségeket beszélsz! És SZOKJ LE RÓLAM! Ponyemáj? @human: te a baloldali korrupciót törvényesnek minősíted? mert ez esetben azért ment tönkre az országa gyurcsány-bajnai éra alatt, mert az országot törvényesen kilopva, maguknak nyúlták le a suskát! Te seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.