Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay a Szájer-féle brüsszeli eresz alól üzent a fideszes melegeknek

A politikus Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vidékért felelős alelnöke társaságban jelentkezett be arról a helyről, ahol a melegorgiáról iszkoló Szájer Józsefet fülön csípték a brüsszeli rendőrök.

Márki-Zay szerint ezen az ereszcsatornán nemcsak Szájer csúszott le, hanem az egész Fidesz is. Olyan mélységekbe, ahonnan nincs visszaút – fejtegette.

Ez az a Fidesz, amely egy melegellenes gyűlöletkampánnyal tervezett választást nyerni egészen augusztus közepéig, amikor sikerült ezt leállítanunk

- utalt Márki-Zay Péter arra a vele készült interjúra, amelyben azt állította, hogy a magyar kormányban hemzsegnek a homoszexuálisok.

Beszámolt arról is, hogy úgy látta, Brüsszelben nagy a nyitottság egy valódi, európai Magyarország iránt. Számos diplomatával – köztük Manfred Weberrel, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével is – találkozott.

Márki-Zay Péter ismét elmondta, mely lépéseket várhatják tőle szavazói, ha győz a választáson:

Magyarország belép az Európai Ügyészségbe,

bevezetjük az eurót,

nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat,

megsemmisíti a homofóbtörvényt,

a magyar kormány által üldözött egyházak működését (pl. Iványi Gáborét) is elismeri.

Márki--Zay a kormánypárti melegeknek címezve azt is kijelentette, egy új Magyarországon még a fideszesek is nyíltan vállalhatják majd a másságukat, hisz abban semmi szégyellnivaló nincs.

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Nem semmi a csávó!
Aszem a legjobb választás, hogy MZP lett a me jelölt.
Karácsonytól század ennyi hatásos kommunikációt nem kaptunk volna.
...Reggel hosszabban beszélt a médiában: kiválóan beszél, nem dadog, nem öhömözik, nem csámcsog beszéd közben, nem szívj a taknyát, folyamatosan összefüggően, világosan és tömören beszél a témákról.
...Nagyon jó választás, - nem rá szavaztam, de kiderült valóban a legjobb nyerte a szavazást.
...Azon meg berosálok, ahogy a fideszmaffia kapar, hogy az eddigi választásokhoz hasonlóan karaktergyilkosságokat kövessen el, mert MZP-n nem találnak valós fogást, csak hazudozhatnak, azt meg MZP azonnal visszagyűri, nem úgy mint pl Gyurcsány, Karácsony.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@CsipkeRózsa: Ez nyilván azt is jelenti, hogy az igazat, a valósságot elismeri. Meg tudja különböztetni a jót és a rosszat, és ki tud állni a hasznos a reményeket keltő,folyamat mellett!
Egyben felmérte és elítéli a hazaárulás tényét, a nemzetünk csődbetaszításának veszélyét a gyurcsány-bajnaiféle kormányzás adottságát!
Ez esetben bocsánatot kérek ha megsértettem volna!
CsipkeRózsa
@Németh István: Ne írjál hülyeséget, ez kizárólag a te véleményed, nem az enyém!

Hanyagolj!!!
Németh István
@human: Több millió honfitársunk életéről van szó ami nem egyenlő a több tízezerrel! Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!
Ha aluszikáltál, akkor ha úgy gondolod, hogy felébredtél akkor térj egy kicsit észhez is!
human
"Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!"

Repülő lila elefántokat is szoktál látni?
Németh István
@CsipkeRózsa: Baszd meg a te véleményedet én nem tudom leírni, csak a magamét! Már megint hülyeségeket beszélsz! És SZOKJ LE RÓLAM! Ponyemáj? @human: te a baloldali korrupciót törvényesnek minősíted? mert ez esetben azért ment tönkre az országa gyurcsány-bajnai éra alatt, mert az országot törvényesen kilopva, maguknak nyúlták le a suskát! Te seggfej!
sgl
@CsipkeRózsa: te nem hanyagolod ezért nem hanyagol, azt hiszi emberszámba veszed..
Nézd szarnak - mert az ,- lépd át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.