Brüsszeli látogatása során, ígéretéhez híven a híres ereszcsatornát is útba ejtette Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay a Szájer-féle brüsszeli eresz alól üzent a fideszes melegeknek

A politikus Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vidékért felelős alelnöke társaságban jelentkezett be arról a helyről, ahol a melegorgiáról iszkoló Szájer Józsefet fülön csípték a brüsszeli rendőrök.

Márki-Zay szerint ezen az ereszcsatornán nemcsak Szájer csúszott le, hanem az egész Fidesz is. Olyan mélységekbe, ahonnan nincs visszaút – fejtegette.

Ez az a Fidesz, amely egy melegellenes gyűlöletkampánnyal tervezett választást nyerni egészen augusztus közepéig, amikor sikerült ezt leállítanunk

- utalt Márki-Zay Péter arra a vele készült interjúra, amelyben azt állította, hogy a magyar kormányban hemzsegnek a homoszexuálisok.

Beszámolt arról is, hogy úgy látta, Brüsszelben nagy a nyitottság egy valódi, európai Magyarország iránt. Számos diplomatával – köztük Manfred Weberrel, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével is – találkozott.

Márki-Zay Péter ismét elmondta, mely lépéseket várhatják tőle szavazói, ha győz a választáson:

Magyarország belép az Európai Ügyészségbe,

bevezetjük az eurót,

nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat,

megsemmisíti a homofóbtörvényt,

a magyar kormány által üldözött egyházak működését (pl. Iványi Gáborét) is elismeri.

Márki--Zay a kormánypárti melegeknek címezve azt is kijelentette, egy új Magyarországon még a fideszesek is nyíltan vállalhatják majd a másságukat, hisz abban semmi szégyellnivaló nincs.

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Idióta nyomott senkiházi.
Ezzel tudsz foglalkozni. Soha nem kormányzol te barna bőrű !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"Ez az a Fidesz, amely egy melegellenes gyűlöletkampánnyal tervezett választást nyerni egészen augusztus közepéig, amikor sikerült ezt leállítanunk"
Nem sikerült. Lesz népszavazás a "gyermekvédelmi tv.-ről"- a nemváltásról, a nemváltós propagandáról...etc.
A magyar kormány továbbra is "Brüsszelezik"-és erre a tv.-re keni a jogállami fellépést, a helyreállitási támogatások vissazatartását.
justhpeter
Márki-Zay lassan igazi politikus lesz. Hitegeti a híveit komolytalan ígérgetésekkel és provokál. Ha csak ennyire telik, én nem váltanék.
Macskaszem
@justhpeter: Szerintem ezek betartható ígéretek, mivel nem pénzt ígér boldognak, boldogtalannak, hanem élhetőbb országot.
RonaGyuri
@Eladott Ország: misérable jelentése (többek között)
nyomorúságos,
illetve
hitvány.
találó, mint Tompika a paralimpia élén!!! =))
inhuman
Azok az ellenzékiek szégyelljék magukat, akik ezt "soknak" érzik.
Ez a minimum(!), a homofób fideszes buzikkal szemben !!!
Németh István
Na akkor jól látszik ki az aki diszkriminatív a melegekkel szemben, ezentúl meg az embertársaival szemben is! Alapvetően sugallja az emberi aljasságát az embertársai megkülönböztetése ab ovo az ebből eredő lekicsinylő, akár rasszista mivoltát!! Ez az undormány a hazudozásaival és eleve a korrumpálódás gerjesztését ösztönző alapvetően a nemzet polgárainak létét veszélyeztető kártékony, kárt okozó megnyilvánulásaival >> egy kifejezetten bűnöző alkat! Ezt pusztítani kell! -- "ÉS rájöttök majd intelmem helyességére!" (mondá az Úr)
inhuman
@Németh István: Azt észrevetted, hogy valójában mindig a Fideszről beszélsz, a Fideszt minősíted?
Te áttolnád a szart, de néha az akarat is kevés...

(Én tegnap nagyon akartam valamit, de nem sikerült - az istennek sem!)
justhpeter
@Macskaszem: Nem pénzt ígér, hanem a lehetetlent.
Eladott Ország
@vacsi: ma, 08:08 ♦ Graffiti egy brüsszeli vonat kocsiján. HÍRÜNK A NAGYVILÁGBAN ! VOLT IDŐ , AMIKOR TUDÓSAINK, MŰVÉSZEINK , SPORTOLÓINK NEVÉTŐL VISSZHANGZOTT A VILÁG ! MOST "POLITIKUSAINK " IDIÓTA IZMUSÁTÓL ! Megszületett a "Józsizmus"... Már Belgiumban is hódít.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131466901_1696142630590464_8659541698784591902_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=isg3xAsh-tEAX_c_yuU&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8359fb2b165b52010e38a00464ca27de&oe=61B2C2A0
Kanos parti. Nézd meg a képet és rájössz, nincs itt összeesküvés elmélete. Aki annyira barom politikus létére, hogy ilyen közel menjen kanbuliba a rendőrséghez, a járvány kellős közepén, az meg is érdemli sorsát!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128863223_1686992071505520_3358178244046885197_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=We4KysyOxVoAX8XzDu8&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=65d6587e2b29cea93b1b4c47b7de6bcc&oe=61B40344
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma, 06:57 ☻ Komolyan kérdezem, van köztetek legalább egy becsületes ember? Nem hogy mikroszkóppal de még makroszkóppal se találsz köztük egyet se mert egytől egyig férgek, tolvajok, hazugok.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/240456250_1182068462273059_2644021077768017672_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=o6Iydc83tBoAX98puCP&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d376a2853a0a326cc8d22000f4fc7afc&oe=61B07A50
inhuman
@sgl: Az új lejárató kampányban (megint elégetnek erre sok millió közpénzt), amivel vádolják MZP-t a rezsicsökkentés kapcsán, tulajdonképpen igaza van - mármint MZP-nek!
Ebből a lejárató kampányból mi derül ki a klímaválság kellős közepén?
Hogy a Fidesz ugyanúgy szarik a környezetvédelemre, mint az emberekre... mint Istenre.

Képmutatók !!!
inhuman
Ne vetíccsé, képmutató, mert átlátunk a szitán (geccci)!
ómió
De, azért, ugye, mellékelte Gréczy verőlegény egy szelfijét is?
Emmersson71
@ómió: Idecitálhatod a baloldal vállaltan vagy rejtőzködő, esetleg lebukott melegeit, de ezek egyike sem egy homofób párt tagja, egyik sem beszél a saját nemi identitása ellen álszent módon!
fergeteg
Idióta nyomott senkiházi.
Ezzel tudsz foglalkozni. Soha nem kormányzol te barna bőrű !
jesz
most hallottam a rádióból, hogy MZP a kétezres évek elején brüsszelben dolgozott mint lobbista. A feladata az volt hogy segítse anyugati energiaszolgáltató cégek bejetutását a volt szoci blokk országaiba, hogy vékony pénzen megvehessék amközüzemeket(is)

Hát ezt is meg kell köszönni ennek az új nagyarcú embernek...most lehet visszavásárolni mindent aranyáron (néha nem sikerül)

Nagy baj lenne, ha ez hatalomhoz jutna.
human
Tegnap Brüsszelben elmondta MZP hogy szándékosan kemény kampányt fog folytatni Orbán ellen. Nem fog puhánykodni és ahol támadhatóak ott támadni fogja őket.
ómió
@Emmersson71: A "citálást", mintha Márki efftársad kezdte volna. Vagy másra kell hazudni? És az efftársi "melegek" nem egy homofób párt csáposai? A non-stop népzsebelésetek kormányon - a zsigereld a magyart homofób cselekménye helyett -
inkább talán maga a "nemzeti gondoskodás efftársi módra"? Netán te sem tudod, hogy mit beszélsz?
inhuman
@human: Ez így van! Ez eddig nem volt kimondva. te most kimondtad. Köszönjük!
Aki Én
@Németh István: @vacsi: Ti nem nagyon ismeritek a REakció fogalmát, ugye?
Vagy csak a megszokott kettős mérce?
Vagy egyszerűen végtelenül ostobák vagytok?
penege
"nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat," 32 év után? :D :D ne vicceskedjünk már..
"megsemmisíti a homofóbtörvényt," ha jól értem mehetnek majd a melegek az általános iskolákba reklámozni magukat? LÓFASZT!
kissé felnőttem
@jesz: @jesz: @jesz: nem gond ugye akkor amit orbán eddig tett az országért ha kérhetem sorold fel de a negativokat is mielőtt itélkezne a nép
Németh István
@Aki Én A reakció fogalma egyértelmű ugyebár - mert te is reakciós vagy! Aztán ráadásul, ha mán a képben vagyol, akkor egy rasszista is lehetsz, mi jogon mersz különbséget tenni ember és ember közt. Igaz, hogy van rendes ember, meg szar ember ez utóbbi lehetsz te!
Különben én sem szeretem a buzikat, de ha engem nem zavarnak nagyon leszarom őket, és lehetnek rendes fószerok is! Ponyemáj???
Libbantölő
A kurva anyátokat bélféreg, cenzúrázó mocsokpeller! Ne cenzúrázz te suttyó szardarab propellállat mert igazam van! Halál rátok!
troppauerhumer
@penege: bocs ,hogy belevau a magasröptű szellemi önkielégítésedbe,mesélj hol és mikor tolják az arcodba?A gyerekek koruknak megfelelően mindenre kiterjedő felvilágosítást és a megértő toleranciára épülő ismereteket kaptak, amikor csak felmerültek a kérdéseik, és nem "zavarodtak össze". Sőt, a hasonló nevelési stílust alkalmazó ismerős családokban sem ismerek olyat, aki "összezavarodott" emiatt. Vajon miért?Nem mindegy,hogy vidd ki a bilit,vagy idd ki a bilit
troppauerhumer
@Libbantölő: Mia baj beszorult a nagyfaxgyerek farkad a seggedbe?...hehee..a vazelint kihagytad ..höhöö..
CsipkeRózsa
@justhpeter: Márki-Zay nem rabolja ki az országot, nem olyan a stílusa, mint Orbánnak, mindenkit emberszámba vesz, és még sok különbség a javára. Váltanunk kell.
justhpeter
@CsipkeRózsa: Ezek szerint már 51% mögötte áll.
Gyurka80
@sgl: Zajos petire mondta oszkó, böszmeferi minisztere , hogy futóbolond.
Dr. Proktor
@Gyurka80: Te konzervatív és keredztény vagy? Vagy csak a kleptokrata párt sóvívője?
Németh István
Ez a nyílt korrupcióval hatalomra kerülni akaró, senkiházi, fehér, rumugró cigány aki a családját amerikában koldulásra kényszerítette, miközben ő ügynöki képzésen vett részt ez mer nyilatkozni, másokat mocskolni?
Hol van az eu. korrupcióellenességével??? nyíltan akarja támogatni a nyilvánvaló korrupcióval
magát helyzetbe hozni akaró aljas senkiházit!??? Az eu vezetését mivel korrumpálja az ige-bige
nemzetközi kártékony állat! Ezt eltűri az eu vezetése??? Ennyire lesüllyedt a moslékba?? @CsipkeRózsa: te egy rémisztően nagy hülye vagy, mi a büdös picsa csípett meg, vagy a rózsa tövise megszúrt és az elfertőződött aztán a fekély csíp, fáj és az agyadra húzódott?? A tolvaj, kapzsi, geci, moslék, hazaáruló és a hazáját tönkretenni akaró aljas cigány, miért lopna te barom, ha milliárdokat kap a moslék korrupciós ígérgetéseiért!??? egy nemzetet tönkretevő aljas gazembertől! Vedd számba te barom agyú a mezőgazdasági árakat hogyan befolyásolta az ige-bige és azok a gazdaságba beépülve a nemzet polgárainak mennyi kárt okoztak. tE állatkert tudsz gondolkozni!? Nem az lop csupán a ki nyilvánvalóan elvesz valakitől valamit, hanem az is te állatkert, aki úgy tesz szert vagyoni előnyökre, hogy egy egész országot átpaliz a termékének selejtes, drága forgalmazásával! Sunyin aljas módszerrel - ráadásul kartelezéssel! Fúj de barom vagy!!!
Yoda69
Egyetertek, de elore vennem a fideSS korrupt politikusok es csaladtagjainak az elszamoltatasat. Akirol kiderul hogy kozpenzt lopott, ott teljes vagyonelkobzas es borton legyen a buntetes.
karma1
@sgl: En azert nem vagyok ennyire amnezias, mint itt sokan (ugy latszik): mind a ket jelolti vitaban amikor a melegekrol beszeltek, azt mondta, hogy o, mint kereszteny, nem tamogatja a melegek hazassagkoteset, egyutteleset es gyermekek orokbefogadasat sem.
Ha ennyire utalja oket, akkor mitol legyenek biztosak a melegek abban, hogy nem fogja oket "keresztenyi modon" uldozni?
Katalina62
@karma1: hát ebben lehet igazság, de az hogy nem támogatja melegházassagot, és az örökbefogadást, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy üldözné öket! Csak annyit szerintem, hogy hithű keresztényként ezt ő ezt nem helyesli! Ehhez joga van! Viszont nagyon nem tetszik, hogy a meleg témát fegyverként használja ő is!
karma1
@Katalina62: A keresztenyseget semmikeppen nem helyezheti elorebb, mint az OSSZES magyar allampolgar kepviseletet es erdekeit! Akik koze beletartozik a zsido, ateista, babtista meleg is...
Jol neznenk ki, hogyha most elkezdene mindenhol a takarozast a keresztenyseggel! Nem elunk a sotet kozepkorban! (Bar mar nagyon ugy nez ki...)
karma1
@Katalina62: finkelstein zsido, meleg volt aki az elettarsaval kozosen gyereket nevelt. Es nekiment a propagandajaval vadul a zsido embereknek is... (Ha a zsebe ugy latta)
Málna
Nálam most csúszott le Márki olyan mélységekbe, ahonnan nincs visszaút.
Katalina62
@karma1: ebben igazad van, de neki is lehet a kérdésrőļ véleménye, de élni, és élni hagyni, és éppen ezért fel, és kihasználni a melegkérdést, egyik oldalról sem tisztességes!
Aki Én
@Németh István: Akkor joggal állíthatjuk, hogy elmebeteg vagy, ugye kormos Gyuszi?
CsipkeRózsa
@Németh István: 7:44

Ennyi mindent tudsz hozzám írni, elolvasni sokaltam.
Németh István
@CsipkeRózsa: Pedig tanulhatnál belőle! @Aki Én: Azt állítasz amit akarsz az igazat te is tudod, legfeljebb letagadod ás mániákusan hazudozol! Ez a linkség jele!
Sámannus
Szólt az eresztyényekhez is .Józsi hol vagy? Tele van a szád?
human
(Múltkor már fáradt voltam és nem folytattam.

Ezt a bejegyzést azoknak írom akik sokat morgolódnak Márki-Zay egy-egy témaválasztásán, mondandóján.
Ezen a beszélgetésen MZP elnézést kér, ugyanakkor elmagyarázza mi a célja az érzékeny kérdések feszegetésével.
youtu.be/z0nyrMM4WAY?t=1170

A Brüsszeli fórumán Márki-Zay elmondta, hogy az előválasztásban elhangzott kemény mondatai amik miatt kapott hideget és meleget a közösségtől azért voltak szükségesek, mert nem csak hitt benne, hogy Dobrev és Karácsony nem elég a maffiakormány leváltásához, de erről elég részletes közvélemény kutatási elemzéseket is kapott (ezt osztotta meg Karácsonnyal is a visszalépése előtt, ha jól emlékszem).

Mikor belevágott az előválasztási kampányba azt teljes lendülettel kezdte és ez a lendület nem fog csökkenni egészen a kormányváltásig. Világossá tette, hogy nem azért hozza fel újra és újra Orbán fiának melegek felé való különös érzékenységét, mert érzéketlen. Ő pont azokért teszi ezt akik nem merik vállalni melegségüket és szerinte igenis minden eszközzel rá kell mutatni Orbán politikájának hazugságaira és képmutatására. Sokak ügye megér annyit, hogy Orbán Gáspár és Orbán Viktor kellemetlenül érezze magát. Több tízezer honfitársunk életéről van szó. A fideszes politikusok közt és a fideszes családokban is vannak melegek. Pont ezért kell elérni, hogy ne fokozódjon tovább sem az ő sem a többi meleg társaik támadása, hisz az egész pusztán politikai haszonszerzésből történik. Vállalhassák ők is, hogy másként élik az életüket.
Sámannus
Minden fideszesnek is joga van ereszcsatornázni,, de kussoljon a tákolmányával együtt.
CsipkeRózsa
@Németh István: Nem szoktam hazudni, és nem vagyok link!
Németh István
@CsipkeRózsa: Ez nyilván azt is jelenti, hogy az igazat, a valósságot elismeri. Meg tudja különböztetni a jót és a rosszat, és ki tud állni a hasznos a reményeket keltő,folyamat mellett!
Egyben felmérte és elítéli a hazaárulás tényét, a nemzetünk csődbetaszításának veszélyét a gyurcsány-bajnaiféle kormányzás adottságát!
Ez esetben bocsánatot kérek ha megsértettem volna!
CsipkeRózsa
@Németh István: Ne írjál hülyeséget, ez kizárólag a te véleményed, nem az enyém!

Hanyagolj!!!
Németh István
@human: Több millió honfitársunk életéről van szó ami nem egyenlő a több tízezerrel! Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!
Ha aluszikáltál, akkor ha úgy gondolod, hogy felébredtél akkor térj egy kicsit észhez is!
human
"Aztán a zay nevű szélhámos alapvetően korrupt létezése pont az Eu korrupció ellenes harcával megy szembe!"

Repülő lila elefántokat is szoktál látni?
Németh István
@CsipkeRózsa: Baszd meg a te véleményedet én nem tudom leírni, csak a magamét! Már megint hülyeségeket beszélsz! És SZOKJ LE RÓLAM! Ponyemáj? @human: te a baloldali korrupciót törvényesnek minősíted? mert ez esetben azért ment tönkre az országa gyurcsány-bajnai éra alatt, mert az országot törvényesen kilopva, maguknak nyúlták le a suskát! Te seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.