Karácsony Gergely főpolgármester felszólította Barts J. Balázst, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatóját, írásban adjon magyarázatot arra, miért, kikkel és kinek a megbízásából tárgyal egy kiszivárgott hangfelvételen a budapesti Városháza esetleges értékesítésének lehetőségéről – írja a hvg.hu-ra hivatkozva a 24.hu.

Városházi balhé: magyarázatot vár a főpolgármester a vagyonkezelő cég főnökétől

Fotó: pixabay.com

Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hangsúlyozta: nem volt tervben és most sem tervezi a városvezetés, hogy a Főpolgármesteri Hivatal és a Fővárosi Önkormányzat otthonául szolgáló belvárosi ingatlant értékesítse.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
NA öntünk tiszta vizet a pohárba! Ez az ország ha nem a hülyék gyülekezete akkor valószínűleg tévedésben vagyok! Mert minden azt bizonyítja > látjuk, halljuk, érzékeljük, hogy bizony hülyék élnek eme Kárpát-medence élvezetes területén!!! Persze kivételek is vannak ez viszont az előbbit bizonyítja!
KONKLÚZIÓ > Nem a kormány számoltatja el a fővárosát a korrupciós bűnszövetkezetben elkövetettekről (városház eladás, Lánc-híd téma, városi lét és élet ellehetetlenítése, busz-korrupciós ügy, stb, stb.) az oltakozási passzivítás, a balliberális képviselők rágalmazásainak, hazudozásainak, undorító nyelvezetének megtűrése, a hazaárulás ösztönzése; újhelyi, dobrev, szabó t. márki zaj, stb. esetében! Istenke megmondta > "a bűnösök bűnhődni fognak" csak most az a kérdés BŰNÖSÖK, vagy HÜLYÉK!! Ezt egy okoska kormány vizsgálná! De a hülye kormány miért is vizsgálná, hiszen ő is hülye!
inhuman
@Németh István: Megint a fideszesekről beszélsz.

"Istenke"? Istenhez semmi közöd. Ez biztos!
ómió
Dugógeri efftárs feje fölül a saját efftársai eladják a "hajlékot"? Netán ez most az eljátszandó szerepe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.