Volt abban valami sorsszerű, hogy együtt utaztam ma este Müller Cecíliával a Brüsszelből Budapestre tartó menetrendszerinti járaton – írja bejegyzésében Ujhelyi István.

Elmenekült Müller Cecília: "Hárít, hazudik és sunnyog" – ismét meglépett Ujhelyi István elől
Fotó: Vadnai Szabolcs/MTI

A politikus az elmúlt időszakban számtalan alkalommal kért közérdekű adatokat és érdemi tájékoztatást Müller Cecíliától, de rendszerint csak pökhendi lepattintás volt a válasz.

Gondoltam itt az alkalom, hogy személyesen érdeklődjek például a covid-betegek oltási adatairól, amelyeket hónapok óta hiába kérek, a tiszti főorvos csak hárít, hazudik és sunnyog.

- írta bejegyzésében.

Miután leszállt a Brussels Airlines budapesti járata: Müller Cecíliát egy külön kisbusz és három fős kíséret, valamint két rendőr várta a kifutón.

Mivel előbb szálltam ki a tiszti főorvos-asszonynál, megvártam, hátha most pár perc alatt sikerül valami érdemi választ, de legalább érdemi reakciót kapni tőle. De hiába. Müller Cecília tiszti főorvos-asszony az újságírók elől menekülő fideszes politikusokat megszégyenítő gyorsasággal és tempóval lépdelt a rá váró különautóhoz.

- tette hozzá.

Aki mellette lépkedve még arra is felhívta a figyelmét, hogy bár neki azt írta válaszlevelében:

az általa vezetett hivatal nem adatkezelője a covid-betegek oltási információinak, a mai Kormányinfón Gulyás Gergely másodszor is megerősítette, hogy: de, bizony az NNK gyűjti ezeket az adatokat.

Vagyis Müller Cecília korábban vagy tudatosan hazudott Ujhelyinek, vagy félrevezették a kollégái. Sajnos, azonban erre sem kapott választ, mert hiába kérte udvariasan, hogy tiszteljen meg egyetlen perc figyelemmel, hamar beugrott a rendőri kísérettel megtoldott kisbusz védelmező fülkéjébe és mindössze annyit vetett oda:

dolgozunk rajta...

A politikus szerint egy halálos világjárvány idején a megbízhatóság és a hitelesség az egyik legfontosabb ismérve a felelős döntéshozóknak. A Fidesz-kormány és bűnrészeseként Müller Cecília is régóta eljátszotta ezt a hitelességet.

Szomorú és szégyenletes, hogy nem szolgálatnak, hanem valamiféle uralkodásnak fogják fel feladatukat. Az pedig, hogy hosszú ideje, törvényellenesen megtagadják a közérdekű adatokat és a tisztességes tájékoztatást a magyar emberektől, több mint bűn.

- tette hozzá.

Magyarországon nincs hivatalos adat arra, hogy hány oltott és hány oltatlan került kórházba, ám tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy megérkeztek a szerb kutatási adatok, és azok szerint tragikus a helyzet a kínai vakcinával oltottak körében, ugyanis a Vajdasági Tüdőbetegségek Intézete március 10-e óta gyűjti az adatokat, ebből pedig az derül ki, hogy a 94 áldozatból 80 oltatlan volt,

16 viszont kapott immunizációt ebből 14 fő Sinopharmot.

A Ćuprija Általános Kórház adatai azt mutatják,

a 18 áldozatból 13 kapott a kínai készítményből, 3-an Pfizert vettek fel, 2 fő pedig Szputnyikot.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Vadnai Szabolcs/MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Szevasztok: Neki nem, de rajta keresztül a társadalomnak igen.
Van az a szemétség, amit nem védtek bután?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Szevasztok: Ez, hogy jutott eszedbe, agyas?
Aki Én
@Szevasztok: Nekem az magas, hogy miért vagy ennyire értetlen.
Nyírfa
@RonaGyuri: 11.26

Remélhetőleg, ami késik, az nem múlik. :)
justhpeter
@Szevasztok: 13:03:Valami zavar van nálad. Ezt a szipiortyót mi fizetjük, tehát köteles minden információt a rendelkezésünkre biztosítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.