Vona Gábor véleménycikke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
1. A legyilkolt kreativitás
A NER mindent központosító, mindent leuraló, mindent összeorbánozó jellegének legfájóbb ára: az érdem nélküli kiskirályságok, a teljesítmény nélküli pöffeszkedés és a pártelvű kontraszelekció olyan kórokozók, amelyek a reménytelenséget, az alakoskodást és a középszerűséget hintik szerteszét. A közösség nem elővarázsolja a kreativitást, hanem kihordja. Nem lehet tanítani, nem lehet erőltetni, csak megszenvedni.

2. A kivéreztetett önkormányzatiság
Az önkormányzatok a NER nagy vesztesei. A bűn az égig kiált.
Aki a helyi önrendelkezést megszünteti, azt látszattá, kirakattá, kikényszerített impotenciává zülleszti, nagyon mély kollektív emlékekbe babrál bele, méghozzá szutykos, mocskos kézzel.

3. Az elárult élelmiszeripar
Nem csupán a tízmilliós országot, de harmincmillió embert is képesek lennénk magas szinten élelmezni, de nem.

4. Az eltaszított generáció
A Fidesz nem akarja, hogy a fiatal magyarok visszatérjenek, mert fél attól a fajta, nyugaton megízlelt öntudatosságtól, amit magukkal hozhatnak.
Utalják csak haza a pénzt, de ha rajta múlik, szavazni már nem szavazhatnak.

5. Az eltermékesített polgárság
Orbán Viktor útelágazódáshoz ért: az egyik a soron következő választás megnyerése felé vezetett, a másikon elindulva meg Széchenyi Istvánék álmának beteljesítője lehetett volna. Az előbbit választotta. Vona.
Qqberci
@Peller Anikó: Fel is út, le is út, irány Graz!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.