Jónak lenni jó! – hirdeti a szlogenjük.

Egy hét alatt 10 millió forintnál is több adományt gyűjtött a közmédia karitatív kampányaFotó: MTI/Cseke Csilla

Egy héttel ezelőtt indította el immár tizedszer a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő kampányát. A jubiláló karitatív akció kedvezményezettje idén a Regőczi Alapítvány, amelynek missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekek számára – írja az MTI.

Az eltelt egy hét alatt a 1357-es adományvonalon 10.865.000 forint gyűlt össze.

Az adományvonal továbbra is él: a 1357-es számot tárcsázva, vagy a 1357-es számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az Alapítványt.

A karitatív akciót jószolgálati nagykövetként segíti a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea és a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó Szilágyi Áron is. 

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Cseke Csilla

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@namihami: Hát budai villára sajnos kevés lesz.

"Külhoni magyaroknak szánt pénzből vettek budai villalakást, Kövér László titkárságáig vezetnek a szálak"
24.hu/belfold/2021/11/03/kover-laszlo-kabinetfonok-veress-laszlo-visontai-kalman-hataron-tuli-magyarok-tamogatas-adomany-luxuslakas-villa-frank-liu-tajvan/
human
Nemrég volt hír, hogy a kormány kiemelten támogatni fogja a jövőben az állatmenhelyeket. Oknyomozó újságírók megnézhetnék, hogy hirtelen hány fideszes fog állat menhelyet alapítani legalábbis papíron.

Tegnap néztem a Magyar Hang Flasztert. Ott arról meséltek az újságírók, hogy elmentek kistelepülésekre, hogy utána járjanak hogy áll az a kisbolt program amire boltonként 50 milliót ad az állam. Volt ahol valaki két boltra is pályázott 4 km távolságra lévő 150 fős településeken (mekkora vevőkör istenem). Az is kiderült, hogy a pályázót maguk a polgármesterek sem találják. Az újságírók viszont nyomozgattak és kiderült, hogy egy panelban lakó nyugdíjas bácsi nevén adták be a pályázatot. Azaz nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy stróman és feltehetően ilyen lesz a többi pályázat is.
namihami
@human: 21.48: Kicsit le vagy maradva. Már 130-nál áll meg a számláló.
human
@namihami: De az gondolom nem egy heti támogatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.