Jónak lenni jó! – hirdeti a szlogenjük.

Egy hét alatt 10 millió forintnál is több adományt gyűjtött a közmédia karitatív kampányaFotó: MTI/Cseke Csilla

Egy héttel ezelőtt indította el immár tizedszer a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő kampányát. A jubiláló karitatív akció kedvezményezettje idén a Regőczi Alapítvány, amelynek missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekek számára – írja az MTI.

Az eltelt egy hét alatt a 1357-es adományvonalon 10.865.000 forint gyűlt össze.

Az adományvonal továbbra is él: a 1357-es számot tárcsázva, vagy a 1357-es számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az Alapítványt.

A karitatív akciót jószolgálati nagykövetként segíti a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea és a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó Szilágyi Áron is. 

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Cseke Csilla

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
A közmédia a maga 140milliárd évi költségvetéséből a sokszorosát tudná beletenni.
namihami
Ez is pont úgy fog eljutni a megcélzott réteghez, ahogy a vörösiszaposok kapták meg a nekik gyűjtött pénzt. Majd ebből is csinál valamelyik haver egy ""tanösvényt""!
CsipkeRózsa
Az egyéb ok miatt árván maradt gyerekek miért nem részesülnek + pénzből? Miért tesznek különbséget árva és árva között? A koronás árváknak is jár az árvaellátás. Az alapítvány azért kellett, hogy az államfő és párja is kaphatott egy alapítványt?
Emmersson71
@durbincs: Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy! Fassz0pó csicska vagy!
madlaci66
Milyen meglepő, hogy melyik alapítványt is támogatják? Csak nem az áder által alapítottat? MI kutyánk kölyke?
human
Csak hogy legyen mihez viszonyítani ezt a "sikert"

"Egy hét alatt 15 millió forintot gyűjtött ellenkampányra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt"
24.hu/kozelet/2016/08/23/egy-het-alatt-15-millio-forintot-gyujtott-ellenkampanyra-a-magyar-ketfarku-kutya-part/

És ehhez a kétfarkúaknak nem kellett 100 milliárdból üzemeltetett média sem.
human
@namihami: Hát budai villára sajnos kevés lesz.

"Külhoni magyaroknak szánt pénzből vettek budai villalakást, Kövér László titkárságáig vezetnek a szálak"
24.hu/belfold/2021/11/03/kover-laszlo-kabinetfonok-veress-laszlo-visontai-kalman-hataron-tuli-magyarok-tamogatas-adomany-luxuslakas-villa-frank-liu-tajvan/
human
Nemrég volt hír, hogy a kormány kiemelten támogatni fogja a jövőben az állatmenhelyeket. Oknyomozó újságírók megnézhetnék, hogy hirtelen hány fideszes fog állat menhelyet alapítani legalábbis papíron.

Tegnap néztem a Magyar Hang Flasztert. Ott arról meséltek az újságírók, hogy elmentek kistelepülésekre, hogy utána járjanak hogy áll az a kisbolt program amire boltonként 50 milliót ad az állam. Volt ahol valaki két boltra is pályázott 4 km távolságra lévő 150 fős településeken (mekkora vevőkör istenem). Az is kiderült, hogy a pályázót maguk a polgármesterek sem találják. Az újságírók viszont nyomozgattak és kiderült, hogy egy panelban lakó nyugdíjas bácsi nevén adták be a pályázatot. Azaz nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy stróman és feltehetően ilyen lesz a többi pályázat is.
namihami
@human: 21.48: Kicsit le vagy maradva. Már 130-nál áll meg a számláló.
human
@namihami: De az gondolom nem egy heti támogatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.