Folytatódnak a sarucserékkel kapcsolatos munkálatok, ezért lesznek terelések, lezárások.

Az Útinform november 14-én 8:16-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- Az M0-s autóút hárosi Deák Ferenc hídján ma (vasárnap) délután 2 és 4 óra között folytatódnak a sarucserékkel kapcsolatos munkák. Ezért az M1-es autópálya felé vezető oldalt lezárják a halásztelki- és a budafoki kijárat között, a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik át. Az M5-ös autópálya felé két sáv, valamint a Halásztelek csomópont lehajtóágára vezető gyűjtő-elosztó sáv lesz járható. A munkát megelőzően, majd azt követően a forgalomterelés kiépítése és elbontása miatt is sávlezárásokra és sebességkorlátozásra kell számítani. Így már déltől délután 5 óráig az M0-s autóút érintett szakaszán torlódásokra és hosszabb menetidőre kell készülni.

Útinform: dolgoznak az M0-s hárosi hídján, torlódásra kell számítani

Fotó: Illusztráció/police.hu

- A 354-es főutat Debrecen közelében, az 1-es és a 3-as km között garanciális munka miatt teljesen lezárták! A forgalmat a 33-as főút felé terelik!

- A 84-es főúton, Sárvár elkerülőjén, a Celli úti körforgalomban fenntartási munkát végeznek, ezért a fél útpályát lezárták, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Ehhez kapcsolódóan lezárják a Celli út egy rövid szakaszát is, kerülni a Kútszerhegyi úton lehet.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.