Újraválasztották Orbán Viktor miniszterelnököt a Fidesz elnökének vasárnap a kormánypárt 29., tisztújító kongresszusán. 

A kormányfőt 1061 szavazattal választották meg a küldöttek pártelnöknek.

A kongresszus alelnöknek újraválasztotta Kubatov Gábort (1050 szavazat) Németh Szilárdot (1025 szavazat), és Kósa Lajost (1021), a tisztségről miniszteri posztja miatt leköszönő Novák Katalin helyére pedig Gál Kinga európai parlamenti képviselőt (1040 szavazat) választották meg.

A Fidesz legutóbb két éve, 2019 szeptemberében, az önkormányzati választások előtt tartott tisztújító kongresszust, amelyen Orbán Viktort újraválasztották a párt elnökévé. Akkor Novák Katalint, Kubatov Gábort, Németh Szilárdot, valamint a tisztségről leköszönő Gulyás Gergely helyére Kósa Lajost választották meg.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Micsoda győzelem! Éljen, vivát, banzáj! Szép volt fiuk!!!Ja, ez nem foci meccs volt, ellenfél nélkül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: 44 ben ugyan ezt mondta egy csomó idióta adolfról,majd 45 után sztalinról és rákosiról! :) buta vagy farkaskoma..
simmering73
Ez csak puszta véletlen lehetett. Drága jó Lajosunk meg ezután nagyon hamar meg fog gyógyulni.
csipetke
Dettó,mint az átkosban. Akkor lehetett választani Kádár,és Kádár,meg Kádár között. Itt csak a név változott. Arról vajon tud Brüsszel,hogy orbán meg akarja újítani,mert különben széthullik?Az a meglátásom,ha orbán nem kerül ki a képből,tényleg szét is hullik.Ilyen kerékkötő farok nem volt még köztük,az héccencség. Az ígéretei ugyanazok,amiket nyomni szokott,és amikből soha nem tart be semmit.Hogy az országot felzárkóztatja a legfejlettebbek közé?12 év alatt sikerült lekormányozni a béka segge alá, és úgy tűnik,orbán még 10 évre tervez, mert azt mondta,hogy a fidesz tudja,hogy 10 év alatt hogy lehet eljutni a világ élvonalába.Ha ez a rizsa nem lenne rettenet siralmas,akkor most nagyon röhögnék rajta, ha nem tudnám,hogy egy hazug ember újabb nagyotmondása. Arról kellett volna beszámolnia,hogy miért lettünk 12 év alatt Európa szegényháza?Ja,mert szétlopták az országot. Maradt még valami,ami nincs a nevükön?
ómió
És nem cserélték le egy Márki-féle "keresztényre"? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.