Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból kivonja a forgalomból és visszahívja a 140 grammos tonhalas hűtött szendvics, amely országosan elérhető volt az Aldi üzleteiben, közölte a Nébih. A visszahívás oka: Listeria monocytogenes lehetséges jelenléte.

Tonhalas szendvicset hívott vissza az ALDI – meg ne egye, ha ilyet vett!

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el. A megvásárolt terméket bármely magyarországi Aldi üzletben visszaveszik, a vételárat blokkhiányában is visszatérítik.

Forrás: Nébih

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
a multik nem állnak le a mérgezéssel.
nagyon rendesek, utólag mindig szólnak, hogy le ne nyeld.
amikor má lenyelted.
Barna Köröm
Na baszki...bár korábban olvastam volna ezt. MOST MI LESZ??? Miért nem írnak semmit HOGY MI BAJOM LESZ? Rettegek. Elkezdtem remegni! Most nagy bajban vagyok? Meg fogok halni? Most zabáltam fel azt a szart! Ennyi...kész. Megúsztam a vírust kétszer, túléltem egy autó balesetet és egy rohadt boltos csomagolt szendvics vet véget az életemnek...Köszi mindekinek hogy időben rakták ki ezt a posztot! Tényleg nem olyan fontos hogy siessenek vele.
Barna Köröm
@Rockxy: pontosan! Eladják az ilyen életoltó kajákat és hagynak minket pusztulni! Had hulljon a férgese! Ez is az illuminátus tervének a része. Kiadják az ilyeneket és aki megeszi, meghal. Kevesebben leszünk és nagyobb befolyást tudnak gyakorolni a közemberekre! Ezek mind egy nagy terv részei amit az az Elon Mask, Jef Bezos, Bill Gétz és az a rohadt SOROS! Mind a hatalomért kűzdenek pedig már ők irányítják Iránt és Krisz Hemszvörtöt! Nem elég hatalom ez? Nem? Mikor lesz? MIKOR?
Rockxy
most képzeld el...
aki nem olvas propellert, az megeszi?
ja, vagy a fájzer ezt is megoldja, mint a virrust?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.