A blikk.hu informátora szerint még maga Mészáros Lőrinc is megdöbbent, amikor Beatrix bejelentette, hogy el akar válni.

Meglepő: ezért vált el Beatrix  Mészáros Lőrinctől, akit sokkolt a bejelentése annak idejénFotó: MTI/Földi Imre

Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc és felesége 36 év után, tavaly szeptemberben tették közzé, hogy hivatalosan is véget ér a házasságuk. Azóta mindketten valaki más oldalán találták meg a boldogságot. Mészáros azóta megismerkedett, sőt, idén ősszel össze is házasodott Várkonyi Andreával. Nemrég pedig az is nyilvánosságra került, hogy Beatrix az egyik LifeTV-s műsorvezetővel, Joshi Bharattal ápol romantikus kapcsolatot – aki szintén pár hónapja jelentette be a válását.

Most pedig a blikk.hu-nak egy informátor azt is elmondta, hogy az események közel sem úgy alakultak, ahogyan a legtöbben gondolták.

Lőrinc és Andi még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet próbál kezdeni a házassága helyett

– mondta, és hozzátette: „a döntés teljesen váratlanul érte a férjét”.

Ekkor Joshi és Beatrix már jól ismerték egymást, hiszen Joshi annak a Life TV-nek volt a műsorvezetője, amelynek Beatrix a tulajdonosa. A párost jól ismerő egyik kolléga szerint házasságuk felbomlásának oka mindkettejüknél hasonló. Nem voltak nagy veszekedések vagy harmadik fél, mégis úgy érezték, kapcsolatuk kiüresedett, új impulzusokra vágytak. Azóta viszont egymásra találtak, a munkahelyi imsertségből hamar szerelem lett, és már ők is együtt élnek. 

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Földi Imre

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Új impulzus. Jahhhh. Villamosszék ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Új impulzus. Jahhhh. Villamosszék ??
kissé felnőttem
jah tetszik érteni a pénz nem minden , ja és nem is boldogit ( Tény jó ha van )
Yoda69
A NER-tarsak szeretnek felrekurni. Mar amelyik nem ereszteny, mert azok inkabb kocsogbarokba jarnak. De ezek meg igy is jobbak a pedofil fideSSesektol. Isten ovja gyermekeinket toluk.
Peller Anikó
@Néro: Nem járnak ezek villamossal. Csak a jobbitó szándék.
Gazella
Duda... a zsenilis duda... bezony szovodmenyek vannak a vakcima miatt amikor magát a gént támadja meg.p ezáltal a megváltoztatott gén parancs támadja meg a tüdőt.
telegdilaci
@Horizont: Bizony a szívnek nem lehet parancsolni,a pénz nagy úr,de a Szerelem talán még nagyobb ha megtalálja az Embert! ez a két pár rá a bizonyíték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.