Három oltás és maszkviselés dacára lett koronavírus-fertőzött Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár – szúrta ki a Telex.

Fürjes Facebook-videójában azt mondta:

„A maszkviselés és a három oltás sem volt elég, hogy ne kapjam el a vírust. Ebből is látszik, hogy ez egy komoly dolog. Nekem még nincs tünetem, de hát még az elején vagyok”

- fogalmazott, és a legjobbakat kívánta minden fertőzöttnek.

Forrás: telex.hu

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Nessy: Ezért sem értem, miért viselkedik Orbán ennyire fafejűen. A szakemberek is mind mondják, oltás, maszk, távolságtartás, ha kell zárás, mint az osztrákoknál. Legutóbb őket majmoltuk, most mi változott? Lehet Pali barátunk lett a fő tanácsadója?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Miután nincs 100%-s védettség, bárki megkaphatja a fertőzést. Annyi előny van, hogy enyhébb tünetekkel, esetleg gyógyszerel támogatva (Favipiravir) otthon átvészelheti a betegséget, nincs szükség kórházi ellátásra.
Igaz, hogy a covid influenza, csak halálos!
division
@Nessy: Ezért sem értem, miért viselkedik Orbán ennyire fafejűen. A szakemberek is mind mondják, oltás, maszk, távolságtartás, ha kell zárás, mint az osztrákoknál. Legutóbb őket majmoltuk, most mi változott? Lehet Pali barátunk lett a fő tanácsadója?
division
@Rockxy: Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd. Nyilván marha sok köze van a virológiához. Nem értem, miért csak olyan videókat tudsz te is betenni, ahol ilyen emberek vannak. Miért kell Pali szintjére süllyedned, aki már a szilajcsiko.nyihaha.hu - val jön mint tudományos tény? Nem hiszem el...
namihami
Így jár, aki a Fidesz kongresszuson összeborul a csordával. Nem kéne mindenhol és mindenkivel észnélkül összejárni.
Nessy
@division: Hozzáértő politikusaink most el vannak foglalva. Már megint harcban állnak, legalább is a főnökük azt mondta tegnap. Aki meg nem harcol, versenyben van, hogy ki tud nagyobb szamárságot mondani. Meg most az ellenzék, meg Brüsszel, Gyurcsány, Soros, migráncs fontosabb témák mint a felfutó járvány! Népszerűtlen intézkedés a választásokig kizárt a kormány részéről!
division
@Nessy: Szóval az lesz a népszerű, ha emberek halnak majd meg sorban?
division
@Rockxy: Attól még leírhatom róla az igazságot, az egyetlen konteósunk aki értékelné most úgysincs itt:-)
Gazella
Na kis okosok... Mennyire hatásos a vakcina?? Illetve mennyire nem??
Adassátok be csak magatoknak december vegeig a 10-t is akkor se lesz jobb...
RonaGyuri
@RonaGyuri: a Fidesz példamutató: ELRETTENTŐ!!! =))
verőce21
@Gazella: Te amikor vonatozol a munkahelyre mindig ilyen butaságokat írsz?
Pálinkás Pál
@division: te marha...átküldtem az angol linkeket, ami a szilajpaci forrása.,.azt miért nem teszed hozzá?
Pálinkás Pál
@division: mi van suttyó ,kizavart az asszony a kanapéra??? hajnalban már ontod a baromságaidat??...no mindegy ...lényeg hogy az oltás működik...a harmadik is!!! nos ennek a fűrjesnek kutya baja nem lesz...most lefogadom,ez olyan PR betegség...igaz nessy állandóan ezt szajkózza.." Annyi előny van, hogy enyhébb tünetekkel, esetleg gyógyszerel támogatva (Favipiravir) otthon átvészelheti a betegséget, nincs szükség kórházi ellátásra." de ez nem igaz...ilyen állapotban ,mint a celebek akik fura mód mind covidosak lesznek sorjában,..bárki kilábal belőle mindenféle gyógyszer, oltás nélkül...a két- három oltás után meghalt öregek számát miért nem promózzák??? elmondom, mert kiábrándító lenne, pofán verné az oltási hisztit!!
division
@Pálinkás Pál: Tedd a pofádat takarékra, nekem éjjel van időm a hülyékkel a legtöbbet foglalkozni amikor már mindenki alszik. Amúgy meg ja, nagy eséllyel semmi komoly baja nem lesz Fürjesnek, mivel már a 3. oltását is megkapta.
kereső
@division: tegnap 23:07. És ami egyáltalán nem működött /működik a járvány kezdete óta az az általános tesztelés/kontakt kutatás. Ez közpénz pazarlás- pedig a megelőzésnek ez lenne az egyik alapköve.
kereső
@sgl: "És ha kérhetném, tegye már rá "gyógyitó "kezét a virusra is, hátha az is eltűnik."- ezt irtam a cikk alá "Orbán védelmet igért a türk államoknak".
Pálinkás Pál
@sgl: járjál már utána a halálozási adatoknak...oltottan halni elég komoly,nem?...
division
@Pálinkás Pál: Oltottan is meg lehet halni, sajnos vannak olyan idős, netalán fiatalabb krónikus betegek, akiknek csak egy utolsó esély maga az oltás. Olyasmin lovagolsz, amin semmi értelme, bár a szilajcsiko.nyihahahaha. hu.com. óta megértem a lovaglásodat:-)
division
@sgl: Amennyiben eleve egészséges az ember, az oltásokkal elérhető az, hogy pár prüszköléssel megússza, oltás nélkül meg nincs kizárva az intenzív. Genetika sokat számít nagyon.
division
@Pálinkás Pál: Azért jó fej ez a Rusvai:
"Az oltásellenesek körében egyre több tévhit terjed el, a legutóbbi például az, hogy a vakcina beadása után még van lehetőségük "kiszívni" a hatóanyagot egy krumpli segítségével.
Ha az oltás sebére 10-12 órán belül egy félbevágott krumplit raktok, az kiszívja a hatóanyagot. Szóval adassátok be, aztán tegyétek rá a krumplit,
tartsátok rajta 10-15 percig, és élvezzétek az oltatlan mégis kártyás életeteket.
Ha ebben a tévhitben hagyjuk az oltáselleneseket, akkor beoltatják magukat, és nő azoknak a száma, akik védettek lesznek a koronavírus ellen".
Hatalmas:-)))))))))
Pálinkás Pál
@division: ez baromság, hamarosan semmi értelme nem lesz a bárcának, mert egyre többen dobják fel a bakancsot oltottan...na akkor fog robbanni a dolog, remélem az oltásnácikat fellógatják érte...
division
@Pálinkás Pál: Nem az oltástól fognak meghalni, bármennyire is ez a téveszméd. Azok az emberek oltással, oltás nélkül is meghalnának.
Pálinkás Pál
@division: persze, mert eljött az idejük ,mint a covid halottak 99%-nak..
kissé felnőttem
Balázs majd orbánnak meg a meccsre járóknak meséld el, csak legyintenek ?? Na itt a nagy gondok forrása mert azt hiszik? kiváltság az ide kevés meg a pártkönyv is
sokanvagyunk
@Pálinkás Pál: @division: ...csak óvatosan azzal a meghalással, mert ha így folytatódik, hamarosan a temetkezési vállalatok is kérik kuncsaftjaiktól a "védettségi igazolványt". :)
division
@Pálinkás Pál: Tévedés. Az oltás nagyon sok ember életét menti meg.
Pálinkás Pál
@division: aztán mitől húgyagyú? nem gyógyszer...a vírust a szervezeted győzi le, nem ez a lötty...
division
@Pálinkás Pál: Bunkó vagy, fogalmad nincs semmiről, konteós tanulatlan semmi vagy.
Pálinkás Pál
@division: jobb bunkónak lenni, mint ostoba csicskának..
division
@Pálinkás Pál: Értettem, immunológus, mikrobiológus, virológus uram!
Nessy
@Pálinkás Pál: Az, hogy oltástagadó vagy, a te döntésed, te életed! Aki másképp látja az miért ostoba csicska? Valójában az oltás a szervezet védekezőképességét növeli a súlyos szövődmények, vagy a végső kimenetellel szemben. Ezért kapnak a gyerekek is kötelező oltásokat. Csak ez ellen a vírus ellen nehezebb védekezni, mert nagyon gyorsan mutálódik, és egyre virulensebb! Most már egyre kevésbé kor függő.
division
@Nessy: Én már csak szórakozásból társalgok vele, kiröhögte már minden tanult ember akinek megmutattam a kommentjeit. Pénzért csinálja szerintem napi 24 órában, de az is lehet, hogy tényleg ennyire korlátolt és komolyan gondolja, és ez az élete a 4 fal között.
Rockxy
veoh.com/watch/v1421593749bmaaPM7
és most jön az, hogy Dr. Kristiaan Deckers egy idióta konteós
Pálinkás Pál
@Horizont: látom nem fogod fel...mi hallgassunk, ti meg kiabáltok hogy az oltatlanok miatt van az egész, holott legalább annyi oltott nyomja a kórházi ágyat..nem kéne ezzel az egésszel foglalkozni, nézd meg a határokon a MIGRIKET...ÖSSZEZSÚFOLVA, SEMMI VÉDEKEZÉS, SEMMI OLTÁS, SEMMI MARHASÁG, ÉS NINCS JÁRVÁNY..szerinted hogy lehet ez...??? és ha halnának sorban, ne félj , a jogvédő szarosok már telekiabálták volna a világot...egész egyszerűen a migrik között nincs semmi befolyása a gyógyszerlobbinak
division
@Nessy: Suliban két osztály megint karanténban, az angol tanárnő két gyereke pozitív, egy 4. meg egy 8. osztályt érint. A tanárnő negatív, be van oltva, a gyerekek nincsenek, pedig a 8. - ost már be lehetett volna.
Pálinkás Pál
@Horizont: bárki kiköthet kórházban, de én biztos nem covid miatt kerülnék oda...,ami a hülyézést illeti, annak mondom aki megérdemli...,talán neked mondtam?...
division
@Pálinkás Pál: Te a tanult embereket hülyézed le folyton, valószínűleg kisebbségi komplexusod van azért, mert buta maradtál a 6 elemiddel, főleg egy virológushoz mérten.
division
@Horizont: Pali virológus nem lesz covidos, ő egy kemény fasza gyerek, nem fog rajta semmi. Gondolja ő...
division
@istván irén: Ezért kár volt ideböfögnöd.
Pálinkás Pál
@division: nem barátocskám, azokat hülyézem le,akiknek nem szakmájuk, és osztják az észt-...egy hataloméhes szívsebész, egy vén lódoktor, meg egy takony bőregérkutató...
division
@Pálinkás Pál: Mindhárom doktor, utóbbi kettő virológus. Te mi vagy?
Pálinkás Pál
@division: te miről karattyolsz?...remélem a gyerekeidet állatorvoshoz viszed, ha már a lódoktor virológus...
Tunes1106
Első írásom: Regisztráltam mert nem tudtam meg állni hogy ne szóljak egy két emberhez. Kovidos vagyok oltatlanul enyhe láz köhögés se íz se bűz. Családom mindenki kovidos semmi bajunk! Most fojtatnám a rettegőknek kollégám 3x fujzer oxigénen van az intenzíven. Nincs alap betegsége én cukros magasvérnyomásos vagyok. De még mindíg jobban félek egy bizonytalan lötty oltástól mint a kovidtól. Nekem felelősséget kell vállalnom a munkám ért ezekért a szerekért senki nem vállal felelősséget csak a páciens aki önként dalolva alá ír mindent. Nem utolsó sorban az intenzíven lévő kollégám a 2. után egy hónapig volt beteg állományba fulladás egyéb problémák mindenki feltette a kezét. Mikor jött első nap azt mondta lehet hogy igazad volt az oltással nem olyan az immunrendszerem érzem.
Pálinkás Pál
@division: leszarom...rettegjetek csak, ha nektek az az élet...eddig is megvoltak ezek a vírusok, csak most egy bizonyos csoport kitalálta, kellenek az új droidok...akik engedelmesek,lojálisak,
division
@Tunes1106: Nem értelek Pali, minek kell folyton több névvel bizonygatnod az igazadat? Oké, egyedül maradtál a véleményeddel nagyon itt az oldalon, de ennek semmi értelme.
division
@Pálinkás Pál: Nem rettegünk, csak felvesszük az oltást, mint az influenza ellen is minden évben.
division
@Pálinkás Pál: Nyilván nem hat meg, de most értesítették nejemet, hogy az egyetlen óvónő, aki nem volt hajlandó magát beoltatni belázasodott, a hétvégén "társaságozott". Most mehet neki a teszt, idegeskedhetnek az óvónők, jön e a karantén, ovi zárás.
Tunes1106
@division: Hát barátom most mellé lőttél. De jó ideje figyelem már ami itt megy a propelleren. Félelmetes ez a sok gyűlülködés. Sokszor egy síkúan érvek nélkül csak valakibe belerújanak az itt a lényeg! Amit leírtam sajnos szó szerint igaz betudom rakni a határozatot . nem száj karatés vagyok.
division
@Pálinkás Pál: Teszt pozitív, mellélőttél. 10 nap karantén az ovinak.
division
@istván irén: Remélem te előbb, baromarcú.
Pálinkás Pál
@division: és ez ki a tökömet érdekel ,a karantént ti marhák találtátok ki, attól ez még flu marad...
division
@Pálinkás Pál: Válaszoltál, ezért írtam csak meg mi a helyzet. Nyilván tisztában voltam a buta reakcióddal, ami 2 perc után meg is történt mint általában.
inhuman
De gáz ez az ember!
Próbált valami nagyot mondani ez a szerencsétlen, de csak össze-vissza hablatyolt.
én vigyázok magara
te vigyázzá magadra (fideszes kisköcsög!)
ő vigyáz magára

mi vigyázunk magunkra
ti vigyázzatok magatokra (fideszes kisköcsögök!)
ők vigyáznak magukra

Húngaro idioma del diablo
Pálinkás Pál
@division: leszerepeltél, olvasgatva a kommenteket, egyre kevesebben lesztek...a nyugger klub ,meg pár teféle félcédulás..kezdenek kiszivárogni a hírek...egy-két hónap és sírva fakadtok...majd alakíthattok oltakozó klubbot...mindig egyikőtök kitalálja majd hogy mitől rettegjetek..a takarító brigádod mellé alapítasz egy maszkszövő manufakturát is..
division
@Pálinkás Pál: Álmodik a nyomor, mintha téged basztatna szinte mindenki az állatságaid miatt.
division
@Tunes1106: Oké, szóval van egy kollégád, aki ki tudja miért az oltások ellenére kórházban van. Előfordulhat. Viszont ha már ennyire tartasz az oltásoktól, ugye gyógyszert sem szedsz soha? Nem eszel ugye zsírosat, cukrosat, nem iszol, nem dohányzol, nem vagy elhízva, stb.? Nyilván az oltástól kell félni, nem ezektől, ugye?
istván irén
@division: te folyamatosan mindenkinek ugatsz, mint a tanyasi kutya ha kell ha nem. látom nincs családod vagy csak nem állnak szóba veled én se szólnék hozzád, de azt nem tűrhetem, hogy 1 ilyen címeres ökör ugasson itt nekem. ez most próbáld meg fel dolgozni addig is húzz innen a büdös picsába bocs a fürjeske picsájába
inhuman
Azt tudtad, hogy ez a geci Fürjes azért nyomul ezerrel, mert ő akar lenni az új főpolgármester?
Ez az undorító féreg...
Nem is értem honnan veszik maguknak ezek az undorító férgek a bátorságot.

(Ha polgárháború lesz, biztos, hogy mi nyerünk. - ne féljetek ettől ellenzékiek
Miért?
Mert csak. - ez egy NAGYON ERŐS "mert csak"
A barbár faradista hordák összecsapnak a gépezettel - szó szerint vedd, hogy 20 fradistát tud egy felkészült ember likvidálni - ugye, hogy így már más a menyasszony fekvése?
Ezt hasonlítsd össze az amerikai katonák missziójával Szomáliában.
Ahogy az a sok gyökér nigger fradista szalad bele a pofonba...
Ez igazából kurva vicces - de tényleg!)
inhuman
Niggersimagtó fradisták...
Ezeknek a mostani fradistáknak már fingjuk sincs arról, hogy milyen igazi fradistának lenni.
division
@istván irén: Te beteg vagy. Meg kellene tanulnod az írásjelek használatát, mert eléggé elhadartad az alpári szövegedet. Általános iskola megvolt már? Egy újabb Pali a fórumon...
inhuman
@sgl: Oké. Azért érted, hogy miről hadoválok. Az Orbán-hordák, a szervezetéggel szemben.
(ha a Kínáért - Kínai gyarmat leszünk - vonulós béke(h)menet tagjait nem szállítják szervezetten, akkor fogalmuk sincs arról, hogy merre van az előre - szomáliai identitású magyarkodó parasztok)

A székelyek nem magyarok, hanem székelyek. Saját zászlojuk van, saját himnuszuk van. A székelyek nem magyarok!
Ez hogy jön ide?
Fingom sincs. Csak úgy megtörtént. A dolgok csak úgy megtörténnek - olykor.
Tunes1106
@division: Na ezt szeretem ebben az oldalban sajnos stresszes munkám miatt cukorbeteg vagyok. eszek zsíros kaját is. Nem dohányoztam soha inni csak annyit amit normál ésszel lehet. munkám végett 15 évig egy kortyot sem. ezt a dolgot tudom sportal életmód váltással kezelni. Nekem nem kell az oltás de senkit sem beszéltem le róla. mindenki szabad akaratából cselekszik.Csak azt nem szeretem mikor nemkell az oltás? akkor semmi gyógyszert ne szedjél ! Nézd csak vissza a gyűlölködéseket. Nagyon szeretem a munkahelyemet vagyunk oltatlanok , oltottak de semmi semmi hátrány és megkülönboztetés nem ért senkit. az oltatlanok főleg azok akik átestek rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.