A lap úgy tudja, hogy a szülőknek és a gyerekeknek hamis volt a védettségi igazolványuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A szándékosan oltástagadók vállalják a gyógyítási erőfeszítések költségeit.

Palika neked is szereped van az idiotizmus terjesztésében. Megaz okostojás 6 elemit végzett görényféléknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hulyek. Nem az egeszsegugyi dolgozok csinaljak ezeket a papirokat, hanem egy ugyes hamisito, akinek eleg egyszer latni egy ilyen igazolast, aztan mar gyartja is jopenzert a hamisakat,.
Az ugyan elegge sarkanyos ebben a tortenetben, hogy az altalanos iskolai tanul gyerekeknek mi szukseguk volt vedettsegi igazolvanyra, ha nem is kotelezettek oltasra?
Nadehat a firkaszok nem nagyon foglalkoznak ilyen aprosagokkal...:)
Peller Anikó
A szándékosan oltástagadók vállalják a gyógyítási erőfeszítések költségeit.

Palika neked is szereped van az idiotizmus terjesztésében. Megaz okostojás 6 elemit végzett görényféléknek.
Rizikó
@sgl: Helyes. Osztom a nézeteid ez ügyben.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: kussolj köcsög, honnan tudod miért kerültek kórházba...lehet karamboloztak,..elvégre ti azokat is covidosnak írjátok..hányok ezektől a demagóg cikkektől,de tőled még jobban te itt az egyik legundorítóbb féreg vagy, olyan durbincs szintű...csak te helyesen írsz...
karma1
@sgl: Azert a ma elhunyt 4 eves kislanyra nem vigyazott az Isten. es ok meg oltast sem kaphatnak hivatalosan. Oertuk ki fogja vallalni a felelosseget?
Nessy
@Pálinkás Pál: Mondhatná szebben is kis lovag! Lehet, hogy a kedves hölgy hozzátatozói "köcsögök", de ne tessen általánosítani! Az oltásellenességedről csak annyit, hogy a saját életeddel azt csinálsz amit akarsz, de akinek más a véleménye, azt nem illik sértegetni! Igen, oltáspárti vagyok! Nem bántom a szomszédomat, aki nem az, csak igyekszem elkerülni. Kinek a pap, kinek a papné.
Pálinkás Pál
@Nessy: peller nem nő...hanem köcsög...egy buzeráns,női néven futó transzi-...ennyi..
Nessy
Erre most nem ér rá O.V. és az operett törzs, belügyérünk vezetésével. Igen, a járványhelyzet kezelése teljes mértékben a kormány feladata. De ez nálunk csak a rendeleti kormányzást, és a járvány veszély égisze alatti osztogatást, fosztogatást jelenti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.