Az anya is súlyos állapotban van a lap információi szerint, de a két gyereküknek is lélegeztetőgépre volt szüksége. A védettségi igazolványaik hamisak voltak.

A Blikk cikke szerint egy négytagú, oltástagadó család kapta el a koronavírust Budapesten, az apa pedig belehalt a fertőzésbe. Az anya életéért jelenleg is küzdenek, de a két kisiskolás gyereknek is lélegeztetőgépre volt szüksége a lap információi szerint, korábban mind a négyen az intenzív osztályra kerültek egymás után.

Blikk: oltástagadó család kapta el a koronavírust Budapesten, az apa belehalt a fertőzésbe

Illusztráció: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Blikk úgy értesült, hogy a kórházi dolgozók gyanúsnak találták a család védettségi igazolványait, ezért értesítették a hatóságot. Ezután derült ki, hogy az igazolványok hamisak. A család sokszor utazott külföldre, vélelmezhetően ezért volt szükségük az oltás nélkül megszerezhető hamis védettségi igazolványokra.

A lap úgy tudja, jelenleg 17 olyan ügyben nyomoz a rendőrség, ahol egészségügyi dolgozók pénzért működtek közre a hamis védettségi igazolványok készítésében, három köztisztviselő ellen pedig hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat, mert egyiküket hamis védettségi igazolványhoz akarták juttatni.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Sajnos a hülyeség állampolgári jog. Csak aztán amikor megbetegszenek, akkor elvárják, hogy gyógyítsák meg őket! Én is kisgyerekeket sajnálom, mert a szülők döntésének a vétlen áldozatai. Ha meggyógyulnak is, ki tudja milyen szövődmény marad vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.