Egyre többen kerülnek kórházba koronavírus-fertőzés miatt hazánkban is, a legfrissebb adatokról már mi is beszámoltunk, ám a koncertszervező-menedzser, Boltsek Andrea megrázó Facebook-posztban számolt tapasztalatairól.

"A kib@szott oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!" – katasztrófa a Covid osztályokon
Kép: Pixabay

A tegnap délután/este margójára. Reggel úgy keltem fel, hogy szúr a tüdőm. Bár sokat javultam, még mindig féltem a tyúkszaros életem, ezért besétáltam a sürgősségire, hogy csináljanak már egy mellkasröntgent. Full Covid-pánik fogadott, de nem is vártam mást.

- írta bejegyzésében.

Aki a vörös zónába érve viszont már azt kívánta, hogy bárhol legyen, csak ott ne. Sokkolta az oxigénre kötött és lélegeztetőn haldoklók látványa Szkafanderbe öltözött személyzet, oxigénre kötött emberek, és lélegeztetőn haldoklók látványa fogadta.

Kérdeztem a kislánytól, aki odakísért, hogy ne vegyek fel még egy maszkot? Erre ő viccesen: nem kell, ennél covidosabb már nem lehetek. Hirtelen nagyon jól lettem. Körbenéztem, és haza akartam menni. Sokkolt a látvány, mivel a vizsgáló melletti szoba nyitott ajtóval tárta elém a levegőért kapkodókat.

- tette hozzá, aki szerint olyan volt mintha egy filmet nézett volna.

Az orvos épp kikérdezett egy beteget. 60 körüli férfi. Nem volt beoltva sem ő, sem az egész családja. Szinte kiabált vele az orvos. Ő már tudta, hogy nem sok esélye van a túlélésre. A háttérben egy nővér felkiáltott: A kib***tt oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!

- jegyezte meg. 

Pár perc múlva a szomszéd szobában a paravánt elvették, és tőlem karnyújtásnyira tolták ki a 60-as férfit. Fekete zsákban. Mikor az AZ-ban megjelenik a bohóc, na az nem volt ilyen sokkoló. Becsuktam a szemem, de még akkor is láttam a fekete zsákot. 

- írta bejegyzésében.

Soha többé nem akarja hallani a lélegeztetőgépek hangját! A személyzet rutinból tette a dolgát. Vérprofin. Hálás a sorsnak, hogy neki csak egy kicsi szúrás van a tüdejében. 

A hétfői posztomban azt írtam, hogy bele se merek gondolni, hogy oltatlanul, hogy érezném magam. Nem kellett belegondolni. Tegnap este láttam. Vigyázzatok magatokra"

- idézi a Life Andrea posztját.

Forrás: Life
Címlapkép: Pixabay

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"A háttérben egy nővér felkiáltott: A kib***tt oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!"

Azert egy novernek illene tudnia, hogy NEM az oltatlanok miatt terjed a rajvany, es nem miattuk fogunk mind megdogleni.
Az oltottak IS terjesztik a virust, tehat maga az oltas attol nem ved hogy elkapjuk es terjesszuk a jarvanyt. Az oltas csak attol ved meg hogy sulyos kovetkezmenyei legyenek a fertozesnek (persze nem a kinai lottyel oltottak szamara, mert az oltott halottak 85%-a kinai lottyot kapott - orban hibajabol)
A novernek azt is illene tudnia, hogy a vedekezes a legfontosabb fegyver a jarvany terjedesevel szemben es NEM az oltas.
Maszk (lehetoleg FP2-es), tavolsagtartas, higienia. A legegyszerubb dolgok.

Persze nem hibaztatom a novert, mert az orban-teve es az egesz fideSS media azt sugalja hogy csak az oltas a megoldas. BAROMSÁG.
Oltas kell, en is be vagyok oltva. De a vedekezes a legfontosabb. Ezt kellene megertenie a novernek is, es ezt kellene a fideSSnek szajkozni, nem pedig ellopni a magyarok utolso fillerjet is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
a szövegedet majd a focipályára járokkal is közöld!!!
nekik trágárkodj meg a miniszterelnöködnek
aztán majd tán ???... nem fog választ sem adni.
Istenakinincsen
@durbincs: Az ellenségeidet már ügyesen összeírtad.Legyél oly szorgalmas és írd össze a "barátaidat"is...Nem lesz nagy feladat mert nincsenek sokan:)
Istenakinincsen
@durbincs: Nem ez volt a házi feladat IQ bajnok.
.Legyél oly szorgalmas és írd össze a "barátaidat"is...Nem lesz nagy feladat mert nincsenek sokan:)...Tudod,a kondatagokat:))))
Istenakinincsen
@durbincs: ma, 11:09
Nehéz a felfogásod?.Legyél oly szorgalmas és írd össze a "barátaidat"is...Nem lesz nagy feladat mert nincsenek sokan:)...Tudod,a kondatagokat:))))
Istenakinincsen
@durbincs: ma, 18:15
Felhívom a durbincs által összeírt barátaim figyelmét arra,hogy a @durbincs által beküldött cikkekre ne válaszoljatok.Ez az IQ bajnok pénzt kap a fideSStől minden válaszért.
Nem olyan hölye ez mint ahogy látszik.Azért hergel hogy válaszolj!
Fizetett troll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.