Az Omega legendás frontembere egy hete került kórházba, covidos lehet – írta meg a Ripost

Ezt titkolja Kóbor János felesége – meglepő részleteket árult el
Fotó: YouTube

A zenész feleségét annyira megviseli a helyzet, hogy hírzárlatot rendelt el a családban. Zsóka, aki most nem lehet férje mellett, teljesen visszavonult a média figyelem elől: a telefont nem veszi fel és nem ad választ arra a kérdésre sem, hogy koronavírusos lehet-e valójában a férje. 

„Zsóka imádja a férjét, lényegében csak akkor vannak külön, ha messze mennek nyaralni. Mecky nem szeret repülni, így Zsóka és közös lányuk, Léna együtt szoktak utazni, ám akkor is állandó kapcsolatban vannak”

– mondta a Blikknek Zsóka egyik ismerőse.

Kóbor az otthonában lett rosszul, korábban már egy forgatást is le kellett mondania. Végül a felesége döntött úgy, hogy nem kockáztat: azonnal orvoshoz fordultak. 

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe.

Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről. Ráadásul mindenki nála érdeklődik, mert az orvosok csak a szűk családnak adnak tájékoztatást Mecky állapotáról, így azon felül, hogy dolgozik, otthon van a lányukkal és a férjéért aggódik, még a telefonja is egész nap csöng, mert mindenki tudni szeretné, mi van Jánossal”

–mesélte a család egy barátja a lapnak. 

Forrás: Ripost.hu
Címlapkép: YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A férje a mindene, mindent kézben tart, de nem bírta rávenni, hogy oltassa be magát.
Rizikó
Kóbornak ennyi idősen már otthon kéne lennie, nem szétmászkálni az országban!
jesz
Jó fej ez a Kóbor, csak ezt a covid nem tudta.
simmering73
A férje a mindene, mindent kézben tart, de nem bírta rávenni, hogy oltassa be magát.
Eladott Ország
Ha Zsóka még nem oltotta be magát azt sürgősen tegye meg, hogy ne legyen még nagyobb baj és továbbra is "pozitívan" tudjon gondolkozni, következésképen akkor nem fogják negatív gondolatok körbevenni.
colibri
@Horizont: A média se különb semmivel. Már huszadszorra írják le ugyanazt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.