A Vasutas Szakszervezet szerint a Podmaniczky úti Vitalitás-központ volt beígérve a Budapestre rendelt egészségügyi dolgozóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nyírfa: Ezt hozta magával az eü-s "szolgálati jogviszony"- de azért mégis. !!! Ők nem katonák- báár úgy bánnak velük, mintha azok lennének. Ezt nem vállalták be tavaly tavasszal több mint ötezren, és akik bevállalták- azokkal igy bánnak.És apelláta nincs, mert "parancsmegtagadásnak" minősül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Németh István: Akkor csak annyi, hogy nem magával folytattam eszmecserét, amikor minősíthetetlen stílusban beleszólt. Egyébként: Dominus vobiscum! Et cum spiriti tuo!
inhuman
És ezek várnak tiszteletet - EZEK?! -, akik nemhogy nem tisztelnek másokat... igazából senkit és semmit (igen, Istent sem, hiába kereszténykednek), hanem megalázzák őket a személyükben, az emberi mivoltukban?

Még nem találták ki azt a szót, amivel ki tudnám fejezni a mélységes undoromat, megvetésemet a végtelenül primitív, velejéig romlott Orbánnal és az őt követő, seggéből kilógó kőbunkó csicska hordájával kapcsolatban!
vacsi
@Németh István: Ez elég zagyva lett! Ugorj neki még egyszer!
kereső
@Németh István: " Annyi pontosítással szolgálok az elmebeteg személyemet támadóknak"--hááááááááááát, most az egyszer nagyon igazat irtál ebben a félmondatban.
Németh István
@Nessy: Nagyon helyes a folytatás@inhuman: te legfeljebb az Orbán Viktor Úrnak a mininiszterelnöködnek a seggét sem nyalhatnád ki, mert ahhoz képest is büdös a szád!@vacsi: @kereső: nagyon helyes az észrevétel!bizony,bizony hiányzik egy valamicske jel! De a lényeg, hogy tudományos alapon feldolgoztátok az általam leírtakat! ÉS ez pont elég arra, hogy az önös butaságotokra emígy utólag rádöbbenjetek!
Csizmás Kond
@Németh István: Téves és dogmatikus kijelentés az, hogy a hatalom a népé. A nép mindig és mindenkor csak töltelék volt, akkor is amikor kizsákmányolták és akkor is amikor fel lazítottak és egymást ölték. A hatalom az ami mindig valamilyen néphülyítő mesékkel félrevezeti és kihasználja az embereket hogy uralkodni tudjon rajtuk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.