A Vasutas Szakszervezet szerint a Podmaniczky úti Vitalitás-központ volt beígérve a Budapestre rendelt egészségügyi dolgozóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nyírfa: Ezt hozta magával az eü-s "szolgálati jogviszony"- de azért mégis. !!! Ők nem katonák- báár úgy bánnak velük, mintha azok lennének. Ezt nem vállalták be tavaly tavasszal több mint ötezren, és akik bevállalták- azokkal igy bánnak.És apelláta nincs, mert "parancsmegtagadásnak" minősül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Nyírfa: Csipkekesztyű le!!: a qrvva életbe már, ezek mind meghülyültek, és lealjasodtak a kecskebéka feneke alá!
Nyírfa
@kereső: Én önhatalmúan hazamennék a saját kórházamba. És, ha mind ezt tennék, akkor a kormányzat tehetne nekik egy szívességet.
Veszélyes az indulatokat szítani, bár, nincs kizárva, hogy Orbán erre játszik. Akik asszisztálnak hozzá, majd elsírják magukat, hogy parancsra tették.
kereső
@Nyírfa: Ezt hozta magával az eü-s "szolgálati jogviszony"- de azért mégis. !!! Ők nem katonák- báár úgy bánnak velük, mintha azok lennének. Ezt nem vállalták be tavaly tavasszal több mint ötezren, és akik bevállalták- azokkal igy bánnak.És apelláta nincs, mert "parancsmegtagadásnak" minősül.
Nyírfa
@kereső: A parancsot meg lehet tagadni. Próbáljon meg a kormány egészségügyi személyzet nélkül gyógyíttatni. De, erre nincs szükség, ugyanis az egészségügyben csak egyetlen szabály, parancs érvényesülhet: az eskü, és az orvosoknak ehhez kellene tartaniuk magukat. Mit tudna csinálni Orbán?
Németh István
@kereső: @Nyírfa: @kereső: @Nyírfa: Bizony, meg 5 csillagos szálló! Külön masszirózóval és kötelező szauna használattal! A szabadság jegyében! A parancs az különben is azért van, hogy meg lehessen tagadni!
Nessy
Elmennek melegebb éghajlatra Pintér is, meg Kásler is a főnökükkel együtt! Még jó, hogy nem emeletes ágyak vannak! Nem önszántukból jönnek, átvezénylik őket! De ők nem most bevonult újoncok! Azért ez tényleg mindennek az alja!
Nessy
@Nyírfa: Itt nem az orvosokkal szúrnak, ki elsősorban, hanem a szakdolgozókkal. Ez a pihent agyú vezérkar álljon be ágytálat meg kacsát hordani, kimosni stb. Talán ezt még meg tudnák csinálni! Bár ki tudja!
kereső
@Németh István: Finoman , nőisen, eltartott kisujjal: menj a jó büdös pchiába, hülye náci.
Nyírfa
@Nessy: Így van. Csakhogy az orvosok elküldhetnék az operatív törzset kormányostól oda, ahová gondolom, és megvédhetnék a szakdolgozókat. Végül is, nélkülük az orvosok is levehetik a köpenyüket.
Nessy
@Nyírfa: Erre várhatsz! Az rég volt, még a háború után, amikor az osztályon dolgozó orvosok, nővérek, sőt még az osztályos takarítónő is egy egységet alkotott. Mi gyerekek a szünidőben közösen nőttünk fel a kórház kertjében. Természetes volt, hogy beosztástól függetlenül mindenkinek szót fogadtunk. Sokan dolgoztunk aztán felnőttként a kórházban különböző területeken, de a barátság megmaradt.
Nyírfa
@Nessy: Ennél egyértelműbb, rövidebb és hatékonyabb utat keresve sem találnék.
A 90-es években dolgoztam pszichiátrián, az a hierarchia, ami ott uralkodott, nagyon kiábrándító volt.
Nessy
@Nyírfa: Ez máshol is így működött! Különösen a fiatal orvosok, sőt orvosnők próbálták úgy kezelni a gazdasági gárdát, mint a cselédet. Na, nálam tossz lóra tettek! Különösen a csendőr pertut nem toleráltam, még a munkatársaim esetében sem.
istván irén
@Németh István: ezek az emberek tavaly amikor be voltatok szarva még Hősök voltak most senkik kívánom neked, hogy kerülj olyan kezébe aki pont olyan mint te szarik másokra
Németh István
@Nessy: @kereső: @Nyírfa: Szar trógerek vagytok úgy ahogy vagytok, meg a seggfej baráti köreitekkel! A pandémia helyzet nem múlt el ezért a kormány felvállalja az adott szükséghelyzetre vonatkozó intézkedéseit! Nem pánikól és pánikot kelt, hanem teszi a dolgát, nem riogatja és alázza az embereket, hanem dolgozik! A moslék bal-libbkó kommunista briganti, nemzetellenes senkiháziak meg leszarnák az embereket! Hülyék vagytok egytől -egyig!
Nyírfa
@Nessy: Hát, mesélhetnék én is! :) Amikor az egyik kolléganőm lehunyta a szemét, és maga elé suttogta, hogy hatalom, tudtam, hogy innen el kell húzni a csíkot. Sajnos, nem volt egyedül ezzel a mámorral.
Pálinkás Pál
nem sajnálom őket, aláírták a papírt tavasszal, lehet most mélyeket hallgatni...ha lett volna bennük annyi gerinc, mint abban az 5 ezerben...akkor a koszos korcs kénytelen lett volna visszavonni...
Nessy
@Németh István: Maga ezt tanulta otthon, hogy ismeretlen emberekkel gorombáskodni kell, sértegetni őket, ha más a véleményük, esetleg azért, mert tudják miről alkotnak véleményt? Gratulálok!
kereső
@Németh István: Bocsi, de a xar tróger te vagy, meg a kormányod- amely méltatlan és elfogadathatatlan körülményeket teremt az ápolók, és szakápolók számára- akiknek nagyon nagy többsége családos - feleség, anya. Egy laktanyába.Na fogd vissza magad.Ugyanolyan cégéres gazember vagy mint a kormányod.
vacsi
Ezt velem nem tudták volna megtenni: azonnal sarkon fordulok, és hazamegyek! Volt rá példa...
Németh István
@Nessy: @kereső: @vacsi: Annyi pontosítással szolgálok az elmebeteg személyemet támadóknak hogy én is akkor támadok, és minősítem a megszólalókat és minősítek általában amikor engem aláznak!
Hogy kicsit gondolkozzatok is > a politikát és a politikusokat nem misztifikálni kell, hanem tudatni velük, hogy a hatalom a népé (marx,lenin stb.) Apolitikusok a néphatalom kiszolgálói, azoknak azt kell tenniük amivel a nép az adott nemzet polgárai érdekében a legjobb tudásuk és felelősségük alapján el kell járniuk! Ma ez nagyon nem így van a politikusok hatalmat akarnak és a népet leszarják, kihasználják, mi több a népek ellen uszítanak, lázítanak, meglopják, stb. >BIZONYÍTÉK> a MAGYAR belső ellenség a balliberális fattyak!; gyurcsány-bajnai-márki zay, hadházy, cseh k.stb. meg arra nyugaton > soros, bandája, és nyalósai, merkel, junkersz, makron von der leyer, stb. TI KÉPTELENEK VAGYTOK GONDOLKOZNI, mi, hogyan, miért történik! Na aztán csak mocskoljatok nyugodtan ezt tudjátok balliberális szemetek, gondolkozni nem! Aztán hatékonyan ugassatok az üzemanyagár stoppal szemben mikor két hete még azt pofáztátok, hogy mennyi volt 12 évvel ezelőtt! Hülye tetvek! Ámen , dominusz vobiszkú...
Nessy
@Németh István: Akkor csak annyi, hogy nem magával folytattam eszmecserét, amikor minősíthetetlen stílusban beleszólt. Egyébként: Dominus vobiscum! Et cum spiriti tuo!
inhuman
És ezek várnak tiszteletet - EZEK?! -, akik nemhogy nem tisztelnek másokat... igazából senkit és semmit (igen, Istent sem, hiába kereszténykednek), hanem megalázzák őket a személyükben, az emberi mivoltukban?

Még nem találták ki azt a szót, amivel ki tudnám fejezni a mélységes undoromat, megvetésemet a végtelenül primitív, velejéig romlott Orbánnal és az őt követő, seggéből kilógó kőbunkó csicska hordájával kapcsolatban!
vacsi
@Németh István: Ez elég zagyva lett! Ugorj neki még egyszer!
kereső
@Németh István: " Annyi pontosítással szolgálok az elmebeteg személyemet támadóknak"--hááááááááááát, most az egyszer nagyon igazat irtál ebben a félmondatban.
Németh István
@Nessy: Nagyon helyes a folytatás@inhuman: te legfeljebb az Orbán Viktor Úrnak a mininiszterelnöködnek a seggét sem nyalhatnád ki, mert ahhoz képest is büdös a szád!@vacsi: @kereső: nagyon helyes az észrevétel!bizony,bizony hiányzik egy valamicske jel! De a lényeg, hogy tudományos alapon feldolgoztátok az általam leírtakat! ÉS ez pont elég arra, hogy az önös butaságotokra emígy utólag rádöbbenjetek!
Csizmás Kond
@Németh István: Téves és dogmatikus kijelentés az, hogy a hatalom a népé. A nép mindig és mindenkor csak töltelék volt, akkor is amikor kizsákmányolták és akkor is amikor fel lazítottak és egymást ölték. A hatalom az ami mindig valamilyen néphülyítő mesékkel félrevezeti és kihasználja az embereket hogy uralkodni tudjon rajtuk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.