Kelemen Beatrix, Mészáros Lőrinc volt felesége eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt-t. A vevő a Vaszily Miklós tulajdonában lévő, Fidesz-közeli Progress Media Kft.

Az Index és Pesti TV tulajdonos vette meg Mészáros exfeleségének médiabirodalmát

"Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került. A vevő a Progress Media Hungary Kft"

- áll a vállalat keddi közleményében.

A Progress Media Hungary Kft. pedig a Fidesz-közeli média-nagyvállalkozó, Vaszily Miklós tavaly alapított cége. Vaszily – az MTVA volt vezérigazgatója, jelenleg aTV2 elnöke és az Indamedia társtulajdonosa is – a Progress Media felét birtokolja, ez az a társaság, mely a Pesti Srácok kormánylap csapata által készített Pesti TV-t adja ki. A PM vezérigazgatója Hajdú Péter. 

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon"

- mondta a pr-szöveg szerint Vaszily.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát"

– nyilatkozta Kelemen Beatrix Csilla.

Forrás: mfor.hu

Címlapkép: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Akármennyit mókázunk rajtuk, azt hiszem, önmagukhoz képest mind a ketten léptek egy szintet. Ez, persze, nem jelenti azt, hogy nem kell felelniük a tetteikért.
csak úgy....
@Nyírfa: annyira magyar népmesésen történt minden,hogy ezért ök nem vonhatók felelöségre!
Nyírfa
@csak úgy...: :)) jaj, dehogynem! Éppen a mesében győz mindig az igazság!
csak úgy....
@Nyírfa: Te hiszel még a mesékben? :) hol a kondásból királyfi lehet 3 napi kemény meló után,mert náluk 3 nap egy esztendö,akkor az meg is érdemli...,föleg ha a föminiszter is úgy gondolja! ti már az üveghegyen is túl,hol a kúrta lábú malac az úr..
Nyírfa
@csak úgy...: Be szép! Hát nem a lehetőségek, a csodák tárháza a mese? Hol volt, hová lett, volt egyszer egy Magyar Köztársaság.
ómió
A végén még tényleg "médiaegyensúly" lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.