A 2006 őszén tapasztalt rendőri brutalitás egyértelmű felelőse Gyurcsány Ferenc akkori szocialista kormányfő. Gulyás Gergely a XXI. Század Intézet Ezt tették velünk 2006-ban című kerekasztal-beszélgetésén úgy fogalmazott, hogy ami 2006 őszén történt, az 1990 óta, bizonyos ételemben a puha kádári diktatúra időszaka óta egyedülállóan brutális, durva, tömeges jogsértés volt. A kádári rendőrség brutalitása kedveskedés volt ahhoz képest, amit a rendőrök 2006-ban megengedtek maguknak”. – Földön fekvő, eszméletüket vesztett emberekbe is belerúgtak, rátapostak, gumibottal verték és gumilövedékkel lőtték őket – sorolta, hozzátéve: húszéves törékeny, kifogástalan családi hátterű nőket vertek véresre és térdeltettek meztelenül. Mint kiemelte, a rendőrség ilyenfajta brutalitása szintén egyértelművé tette, hogy „a büntetlenség ígéretét megkapták és a bosszúállásra való felhívás is nyilvánvaló volt”.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a Gulyás még az eddiginél is ocsmányabban hazudik, ráadásul ezzel relativizálja a komcsi bűnöket is, ami érthető hisz ők az örökösök! =))
simmering73
Gyurcsány egyértelműen felelős 2006-ért, mert szabadlábon hagyta az államcsíny előkészületéért felelős személyeket, akiknek még mind a mai napig a börtönben kellene rohadniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.