Az államfő elismerte, több beoltott kellene, de ő sem tudja, hogyan lehetne még rávenni az embereket, hogy oltassák be magukat.

Áder János üzent: „Emberek, térjetek már észhez!”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A lehető legtöbb eszközzel, mindent bevetve próbálja a magyar kormány rávenni a magyarokat a koronavírus elleni oltás felvételére Áder János szerint. A köztársasági elnök a klímavédelemről szóló sajtótájékoztatóján fejtette ki, hogy ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik így sem akarják felvenni az oltást, holott a keddi oltástagadó apa története is jól mutatja, nagy a baj.

A jelenleginél még több beoltottra lenne szükség Magyarországon, mert az oltás az egyetlen igazi, hatékony védelem a koronavírus ellen

– mondta a Népszavának Áder János, akit egy keddi, a klímavédelemről tartott sajtótájékoztatón kérdeztek a járványról.

Az államfőt a Népszava kérdezte arról egy klímavédelemről tartott sajtótájékoztatón, hogy a környezetvédelem mellett nem kellene-e többször megszólalnia a járványügyi védekezés kérdéseiben is. Áder János erre úgy reagált, hogy a kormányénál intenzívebb oltáskampányt nem lehet folytatni. Egyébként ugyanazzal érvelt, mint Orbán Viktor,

hogy az oltás az egyetlen igazi, hatékony védelem a koronavírus ellen.

Az államfő jelezte, már olyan sokszor nyilatkozott Covid-ügyben, hogy legalább két óra kellene mindet végigolvasni, hallgatni.

A Népszava hozzáteszi, hogy

az elmúlt időszakban ennek nem találta nyomát, de a Köztársasági Elnöki Hivatal azt ígérte, Áder János minden témába vágó nyilatkozatát eljuttatja a lapnak.

A köztársasági elnök egy borzalmas keddi Covid-tragédiával is példázta, miért lenne szükség rá, hogy mihamarabb felvegyék a szkeptikusok is az oltást. Ahogy korábban mi is megírtuk, egy négytagú család oltatlan volt és mindannyian kórházba kerültek súlyos Covid-tünetekkel. Azóta az apa már elhunyt, az anya pedig életveszélyben van. A gyerekek szintén ápolásra szorulnak.

Ennél nem is lehetne egyértelműbb bizonyíték, hogy azt mondhassuk, emberek, térjetek már észhez, még elkerülhetitek az ilyen tragédiát, hiszen van oltóanyag, ingyen van, választani is lehet, sorban állni sem kell

– hangsúlyozta a köztársasági elnök.

Forrás: Népszava, 24.hu, Blikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lendkerék
Azért nem tudod, mert ugyanúgy a homokba dugod a fejed, mint a dagadt gazdád. Mind tudjátok, csak rettegtek minden intézkedéstől, ami szavazatvesztést jelenthet. Emberek tízezreinek életével játszotok, mert féltitek a szaros jövőtöket. Az összevissza hazudozásaitokkal eljátszottátok a bizalmat, és csodálkoztok, hogy nem hatnak az idióta oltáspkakátjaitok a csicskáitok bárgyú arckifejezéseivel és dumáival. Még így is több legális eszközötök lenne az oltási hajlandóság növelésére, csak ezek már nem a szép szó és a beláttatás, hanem a szankcionálás, kizárás. Csak ettől már féltek, mint ördög a tömjénfüsttől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bízom benne bajszos-sz..., hogy az emberek jövő tavasszal észhez térnek: a szemétdombra küldenek benneteket! =))
Yoda69
ader, neked kellett volna esznel lenned, amikor a magyar emberekre eroltettetek a kinai es orosz vakcinakat, amivel megzavartatok az embereket, elveszitve igy a bizalmat az oltasok irant.
Elcsesztetek de kegyetlenul. tobb mint 30 ezer ember elete szarad a lelketeken.
Clavigo
Ez is " felriadt "... Valszeg nincs kapás...
Eladott Ország
Talán meg kellene nézni, hogy normális demokráciákban hogyan csinálják. DE van egy javaslatom, takarodjatok a bús 3,14csába! Ez az ember ki soha nem hozott létre sem szellemi, sem tárgyi értéket a Nemzet számára, élete végéig ingyen dőzsölhet!
olkt.net/wp-content/uploads/2020/03/90676883_2872886182789862_2996456226943926272_n.jpg
Jeltolmács hogy a süketek is megértsék!...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/49174331_1091315411073192_393843355672379392_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Do5OJXLW8r8AX-k_2cT&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=16e28ffa8b20c87b881e4a88be74df66&oe=61B8EB24
P O F Á T L A N S Á G
"Áder János házastársának és gyerekének is pluszjuttatásokat állapítanak meg. A javaslat szerint az elnök felesége, ha kéri, jogosult lesz saját, kétfős titkárság alkalmazására, valamint hivatali gépkocsi használatára akár saját célból is. Külföldi utazásai esetén pedig napidíjra, költségtérítésre és kíséretre tarthat igényt, amennyiben hivatalos programon vesz részt. Emellett első osztályon utazhat repülőn és vasúton is. A tervezet szerint külföldi programjaik esetén ugyanazok a jogosultságok járnak a gyerekeiknek is, mint az államfőnek, vagyis napidíjat és költségtérítést is kaphatnak."
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/78935559_755536244909861_8880031075607248896_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DiroHPqqV28AX-vx3Mu&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=145dde362ebf9df3bb609a7559b9b8d9&oe=61BB8B4C
inhuman
„Emberek, térjetek már észhez!”

Remélem 2022-ben észhez fognak térni - elég volt az őrületből, az állatfarmból!

assets.4cdn.hu/kraken/7MkNKXnPilKDKeBZs.jpeg
inhuman
@Eladott Ország: ma, 12:24

24 000 lájk (Írhatnék egymilliót is, de emlékszem, hogy amikor egymillió dollárt ajánlottak az afgánoknak, hogy dobják fel Oszama bin Ladent, senki nem jelentkezett, mert nem bírták felfogni az összeg mértékét. Amikor levitték 24 ezer dollárra, sorban jöttek a bejelentések.)
Gazella
Legjobb ha kussban maradtál volna és a klimavédelemen agyalsz..
inhuman
Mi, magyarok?
Ti, "magyarok" a szavazók egyharmada, az összlakosság egynegyede, az összmagyarság egyötöde vagytok.
Ebből nekem az jön le, hogy kuuuuuuuuuuuuurvára nem a tiétek az ország és ti, nem mi vagytok - ti ti vagytok, ti romlott, hazaáruló, hazug, tolvaj, rabló, beteg istentelen, embertelen, környezetpusztító, jövőt fölélő, Magyarországnak tetemes kárt, a magyar embereknek tengernyi szenvedést okozó ÁLLATOK !!!
jesz
tegnap mondta egy szibériában élő magyar, hogy ő már megkapta a negyedik oltást is...ehhez tudni kell hogy az orosz nép 40%-a lett beoltva kétszer, aztán az emberek nem mennek oltakozni.
cikicakk55
Egy Köztársasági elnök nem lehet ennyire gyenge logikával eleresztve. Az a baj,hogy a népet meghülyítették a vakcinák körüli huza -vonával. Az egyik orvos javasolja,a másik ellenzi. Nyunyoka egyik pillanatban A maszkot mindenkire a mások pillanatban már a maszk is káros. Aztán jöttek a sorban a jobbnál jobb vakcinák és már annyi vakcina volt,,hogy melyik a jobb,melyiket adassuk be. És mi nem tudtunk,mert hiteles virológusok,híres kínai orvosok egymásnak ellentétesen nyilatkoztak. melyiket adassuk be. Közben persze jöttek a nagyon okosok,akik szerint az ember úgv van megalkotva,,hogy legyőzi a számára mérgező vírusokat,baktériumokat,csak ahhoz olyan életmódot kell élni.Persze azt nem tették hozzá,hogy ahhoz legalább havi 2, millió forintot kellene keresni. Politikát csináltak a Covidból. Piszkosul nem érdekli Őket ,mennyi emberhal meg,,lényeg,hogy mi megkapjuk az ingyen( szinte ingyen a nyugati vakcinákat..Mi megvesszük a Kínaiaktól a szerintük is semmire nem jó vakcinákat,aztán elajándékozzuk. Teljesen megkavarják az embereket,mert senki nem tudja mi lenne a jó,melyiket kellene válaszaim,mennyire veszélyes a vírus. Az biztos,hogy a foci eb, a előválqsztásokmiatti több százezer ember fel maszkban fle nem, a vadászkiállítás mind mind terjeszti a vírust.
Lendkerék
Azért nem tudod, mert ugyanúgy a homokba dugod a fejed, mint a dagadt gazdád. Mind tudjátok, csak rettegtek minden intézkedéstől, ami szavazatvesztést jelenthet. Emberek tízezreinek életével játszotok, mert féltitek a szaros jövőtöket. Az összevissza hazudozásaitokkal eljátszottátok a bizalmat, és csodálkoztok, hogy nem hatnak az idióta oltáspkakátjaitok a csicskáitok bárgyú arckifejezéseivel és dumáival. Még így is több legális eszközötök lenne az oltási hajlandóság növelésére, csak ezek már nem a szép szó és a beláttatás, hanem a szankcionálás, kizárás. Csak ettől már féltek, mint ördög a tömjénfüsttől.
Rockxy
"A köztársasági elnök... "
nehogy már!
11. 11. 25. óta nincs köztársaság!
Magyarország nevű vállalat van, ami jobban teljesít!

www.sec.gov/edgar/browse/?CIK=889414
"Korábbi neve:
MAGYAR KÖZTÁRSASÁG"
Csizmás Kond
Nem kell erőltetni senkit, aki akarja beoltatja magát aki nem béke poraira.
Peller Anikó
@KisTehén: 12:21, 'Gyurcsányék oltásellenessége tett be'

Most ezt küldték a tsz irodából vagy ennyire hülye vagy. Vagy vagy.
Lepényleső
...s erre pont akitől ilyet még nem láttunk kér erre minket?
ómió
Akinek eddig nem sikerült, annál "kár a gőzért"...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.