Teljesen mindegy, milyen vakcinával, csak oltassuk be magunkat – mondja Jakab Ferenc. A népszerű virológus a National Geographic Zanza című műsorában fejtette ki a véleményét a harmadik oltásról.

Jakab Ferenc: mindegy mivel oltunk, csak oltsunk!

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Mint a Blikk írja, Jakab hozzátette azt is, hogy az egyetlen kivétel ez alól a vektorvakcina. Ugyanis, ha az első két oltás vektorvakcinával történt, a harmadig már nem lehet az, mivel az immunrendszer akkor már a vektorvírussal szemben is védekezik.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI/Sóki Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
Kövezzetek meg, de akkor is idézni fogok a Bibliából !!!
"Az vesse rá(m) az első követ..."

Mondom én, hogy ez egy teszt, a főpróba - ez ennek az előszobája:

"Akkor láttam, hogy egy másik vadállat emelkedik ki a földből. Két szarva volt, mint a Báránynak (Jézus), de úgy beszélt, mint a sárkány (Sátán). Az első vadállatnak minden hatalmát gyakorolta a jelenlétében (ki az első vadállat? - ez pl. egy jó kérdés).
A földet és lakóit rávette, hogy boruljanak le az első vadállat előtt, amely kigyógyult halálos sebéből (na ez egy nagy segítség a beazonosításban).
Nagy csodajeleket vitt végbe, még tüzet is bocsátott le az égből az emberek szeme láttára. A föld lakóit megtévesztette a csodajelekkel, amelyeket a vadállat előtt véghezvihetett.
Rávette a föld lakóit, hogy emeljenek szobrot a vadállatnak, amelyet a kard megsebzett, de felgyógyult. Hatalmat kapott, hogy lelket leheljen a vadállat szobrába, hogy megszólaljon a vadállat szobra, meg hogy megölje azokat, akik nem borulnak le a vadállat szobra előtt.

!!! Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát. !!! (csak gondolj a korlátozásokra, a kirekesztésre, a karanténra azokkal szemben. akik nem oltakoznak - DE ez csak az előszoba!
Igazából vehetjük figyelmeztetésnek is, hogy ez - a mi a Jelenések könyvében le van írva - megtörténhet... és meg s fog történni.
Emlékszel Jeruzsálem pusztulására i.u. 70-ben?
Jézus azt is megjövendölte és figyelmeztette a követőit: "ha látjátok a pusztító utálatosságot a falak előtt, meneküljetek a hegyekbe" - és mi történt?
A rómaiak felvonultak Jeruzsálem ellen és el is pusztíthatták volna, de érthetetlen okból visszavonultak - ezzel alkalmat adva a menekülésre -, aztán pár év múlva visszamentek és a földig rombolták Jeruzsálemet.)

Ez a bölcsesség! Akinek van esze, számítsa ki a...
inhuman
Szerintem tisztán látszik, hogy kenem-vágom ezt a témát.
Egyeseket talán zavarhat a stílusom, de erre is van magyarázat - igen, a Bibliából (mindenre van magyarázat a Bibliából, ha helyesen használod) :

"Bár mindenkitől független voltam, mégis mindenkinek szolgája lettem, hogy minél többet megnyerjek. A zsidók előtt zsidóvá váltam, hogy megnyerjem a zsidókat. A törvény alá rendeltek között a törvény alárendeltje lettem – noha magam nem vagyok a törvénynek alárendelve –, csak hogy megnyerjem azokat, akik a törvény alárendeltjei. Azok közt, akikre a törvény nem vonatkozik, olyan lettem, mint aki a törvényen kívül áll – pedig nem állok Isten törvényén kívül, hanem Krisztus törvényének vagyok alárendelve –, csak hogy megnyerjem a törvény alá nem rendelteket. A gyöngék közt gyönge lettem, hogy megnyerjem a gyöngéket. Mindenkinek mindene lettem..."

A geciknek gecivé lettem, a káromkodóknak káromkodó lettem, az uszítóknak uszítóvá lettem, a fenyegetődzőknek fenyegetődző lettem... - érted már?
inhuman
Bírom, hogy senki nem mer kérdezni semmit.
Ennek van oka. Sajnos!
Biztos furdalja az oldalad a kíváncsiság, de félsz... (hogy mitől, azt csak te tudod - vagy még te sem)

"A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben." (1János 4,18)

Sajnálom, de ez van!
ómió
Na! Már a "Mao könnyével" is érdemes? Netán eddig is az volt, mindössze "efftársi oltáspártiságilag" ellenjavallt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.