A Blikk szerint másik kórházba szállították Kóbor Jánost.

A Blikk úgy tudja, hogy átszállították egy másik kórházba Kóbor Jánost, állapotáról azonban semmit nem tudni.

Az Omega együttes 78 éves frontembere nemrég került kórházba, miután sajtóhírek szerint már egy ideje rosszul érezte magát. Azt nem tudni, hogy mivel kezelik, mindössze a Blikk célozgatott rá, hogy a zenész többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus ellen, de azt senki nem erősítette meg, hogy Kóbor valóban covidos lenne.

Ahogy mi is megírtuk, Kóbor felesége a napokban hírzárlatot rendelt el, a zenész állapotáról sem ő, sem a zenekar tagjai nem beszélnek. 

Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani

– mondta a Blikknek korábban a család egyik jó barátja.

Közben a Bors azon felvetésére, hogy egy pletyka szerint az énekest az intenzív osztályon ápolják, Trunkos András, a zenekar menedzsere úgy reagált: ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja, és nem szeretné, ha fals információk keringenének a helyzetről.

Az Omega hivatalos oldalán kirakott poszt alatt már több, mint kétezer hozzászólás van. Rajongói aggódnak a kórházban fekvő énekesért.

Forrás: Blikk, Bors, 24.hu

Címlapkép: facebook.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Rizikó: 16.32: Ne értsd félre. Ha ez az ember bezárkózna egy elefántcsont-toronyba és senki emberfiával nem érintkezne, akkor azt mondom, hogy egye fene--a saját egészségét, életét kockáztatja. Viszont sok emberrel találkozik és szór/hat/ja azt, amiről sajátmaga se tud. És, mint már sok példa igazolja, szerencsétlen esetben, még az oltott is elpatkolhat. Hát, ne legyen/lehessen egy ilyen döntés a saját döntése. Vagy menjen ki a pusztába...
Rizikó
@namihami: Viszont aki oltott, arra a narratíva szerint nem veszélyes. Ezért írtam, hogy minent feloldani.
namihami
@Rizikó: Nincs igazad. Sok hír szól arról, hogy az oltott (akár többször is) is ismét elkaphatja, sőt már arról is volt szó, hogy belehalhat, hiába volt beoltva.
Az, hogy (esetleg) könnyebben esik át rajta, az a Kóbort se menti fel az alól, hogy oltatlanul ne mászkáljon és még a pofáját is büszkén járassa.
Rizikó
@namihami: Arra céloztam, nincs olyan súlyos a lefolyása az oltottaknál. Egyedi esetek persze mindig vannak.
Istenakinincsen
@KisTehen: Az emberek szeretik a vért,a baleseteket,a gyilkosságokat,mások kínját baját szenvedését (stb) a médiában és a hírekben látni.Az újságírók és a média ezzel tökéletesen tisztában van.Erre épült az ágazat.
Te mint fiatal boci túlélheted a tüdőgyulladást,sőt még a vágóhidat is!
Használd a fejed és még csúzdázhatsz is:))
www.life.hu/hirek/20211116-hihetetlen-megszokott-a-vagohidrol-majd-egy-aquaparkban-csuszdazott-a-tehen-video.html
Sámannus
Én nem a fertőzést tartom sajnálatosnak, hanem az emberek ökörségét, bárki legyen is ebben a helyzetben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.