A COVID járvány negyedik hullámának mai napján (11. 17) a hivatalos adatok szerint a napi új fertőzöttek száma: 10265, elhunytak száma: 178. Kórházi ellátást igénylők száma: 5852 (+41), közülük lélegeztetőgépre szorulók száma: 565 (+20), aktív fertőzöttek száma: 115383 (+8789) A számok meredeken emelkednek, a járvány tombol.

Forrás: mok.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A kormánynak az előző hullámokban és a mostani járványban is elsősorban a Magyar Orvosi Kamara tanácsaira kellett volna és kellene most is hallgatnia!
CsipkeRózsa
@Nyírfa: A Közegészségügyi és Járványügyi Állomás (Köjál) volt az igazi.
inhuman
@Nyírfa: Határőrök is kellenének.

A béna hozzá nem értő Kásler szerepét átvette a Sebhelyesarcú szintén hozzá nem értő.
Nem a Kádár-koszak tért vissza, hanem a káder-korszak - és ezeknek a szlogenje, hogy csak előre?

Mennyire hülyének kell lenni ahhoz, hogy éveken keresztül kritikus gondolkodás nélkül beszopja valaki azt a sok szart a mit a nagy vezír rátol a bucalakó fideszes szavazókra?
A fieszes szavazók vajon tudják, hogy Orbán csak és kizárólag őket nézi hülyének?
Az ellenzék nem hülye, csak elviseli - ideig-óráig - az őrületet.
VALÓJÁBAN TI VAGYTOK A TÖK HÜLYE, MEGVEZETHETŐ BALFASZOK - FIDESZESEK !!!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Igen. Olyan hatáskörei voltak, hogy még az utcák tisztaságára is felügyeltek. Patkány, csótány, bűzlő hajléktalanok?
Olyan rend volt és fegyelem, hogy nem volt mitől félnünk. Én emlékszem, hogy a Köjál elvitethette a közterületről a koszos embereket, a központban megfürdették, fertőtlenítették, kapott orvosi ellátást, ételt, tiszta ruhát, címet, jó tanácsot.
És ez a mindennapi munkájuk része volt, mint az oltási terv , a fokozott járványügyi intézkedések, folyamatos ellenőrzések, egészségügyi szűrések. Meg volt szervezve minden. Ezt verte szét az Orbán-kormány.
Az igazságnak azért tartozom annyival, hogy ide soroljam magát a rendszerváltást is. Én az ÁNTSZ munkatársaként éltem meg, nagyon rossz érzéssel, ugyanis azonnal elkezdődött a felhígulás, de, még így is volt mit szétvernie Orbánnak.
Nyírfa
@inhuman: A külső határokon, igen. Mindjárt nem jöhetnének át az ukrán szavazók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.