A hivatalos adatok szerint 352-en nem jelentek meg a hétvégi tisztújításon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Az olyan kártékony állatok mint a botka, aki merészel kérdőre vonni egy FIDESZES hölgyet, mert aláírást gyűjt, akkor nem lehet csodálkozni azon,hogy a moslék balliberális önkormányzatok területén lakók nem mernek nyíltan cselekedni, színt vallani!!
Ebből jött a tényszerű megállapításom! > Mi polgárok, mert ugye az Orbán Viktor, meg te meg én, meg mi Magyar polgárok vagyunk! A polgárok akik felismerték, hogy a polgárság életvitelnek a jobbítására tett kormányzati intézkedések előre vitték a nemzet gazdasági, morális, hangulati fejlődését - igen gyarapodunk ezt kétségbe vonni sem lehet! Persze vannak polgárok akik abnormálisak és nagyon hülyék, ezek nyilván azt szeretik ha teljesen lefosszák őket > legalább akkor nincs gondjuk semmire! Adódik ebből, hogy a hülye polgárok igazából látszatra polgárok, mert különben egy nagy barom állatok, igazából nem is emberek! Ilyen a gyurcsány klán, a többi szemét a bige, zay, hadházi, újhelyi, meg nem is sorolom, stb, stb. ezeknek nem kell a polgárokat megillető kedvezmények, juttatások, a szociális körülményeik javítása, ezek élvezik hogy ők bizony leszarnak holmi benzinárakat, rezsicsökkentést, nyugdíjemelést, adókönnyítést, stb. Ezek valójában polgári külsőben tetszelgő meghibban tetvek ami ugye nem ember, polgár, hanem egy moslék élősködő állat! Ugye micsoda igaz és fenomenális megállapításom van???
Irigykedtek is e végett! Na ne szomorkodjatok, nem hagylak magatokra! fogok még mondani néhány okosságot, hogy ti is fejlődjetek! ÁMEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.