A volt miniszterelnököt belekeverte a kormányközeli sajtó a Városháza-eladással kapcsolatos hírekbe, a Facebookon írta le álláspontját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inhuman
Nem ez az igazi probléma, hanem ez:

Kiss Ambrus: a BKV még egy hétig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból, azután kiürül a közlekedési kassza

nepszava.hu/3138413_kiss-ambrus-a-bkv-meg-egy-hetig-huzhatja-a-fovarostol-kapott-tamogatasbol-azutan-kiurul-a-kozlekedesi-kassza
Nessy
@inhuman: Ezért kell a műbalhé, mert ameddig azt emésztik az emberek, erről nem vesznek tudomást. Aljas egy bagázs Rogán a hivatalával együtt!
inhuman
@Nessy: '22-ben el kell takarítani ezeket a velejükig romlott állatokat - mindenkistül.
lampa laz
Nem nyugszik a csutkány amíg Budapestet is meg nem szerzi magának, bármi áron. A 'gyűjteményét' végignézve már csak ez hiányzik neki és hátradölhet még akkor is ha veszít. Nem egy mindennapi szemét, gazember, azt meg kell hagyni. Ha az ellenzék nem figyel, Karácsonyt kinyírja, mert ő gyenge, nem bírja a támadásokat, ezt el is ismerte amikor visszalépett a min.elnök jelöltségtől. Ezt viszont orbán észrevette és ki is használja ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.