Tombol a járvány negyedik hulláma. 

Megdöbbentő számok, közel egy millió fertőzöttnél járunk, rengetegen vannak lélegeztetőgépen is

Fotó: 123RF.com

11 289 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában Magyarországon, ezzel a járvány kezdete óta összesen 998 488 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Újabb 135 áldozatot szedett a koronavírus egy nap alatt – derül ki a Portfólió.hu cikkéből.

Forrás: Portfólió.hu 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@KisTehen: 09:51
Igen, de most emelkedőben vannak a számok, ezért a "helyzet fokozódik".
A békemenet és a többi tömeges baromság meghozta azt amitől a szakemberek tartottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@KisTehen: 11:17, nagyítóval kell keresni nyuggerarcokat.
division
@Pálinkás Pál: Gődény jól betanította neked ezeket az aljas szövegeket. Emberére talált benned, szerintem te az életben sem vagy különb.
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 12:16
Eléggé jólinformáltnak mutatod magad.
Ha magam és mások nevében kérhetném, akkor tedd meg azt a szívességet, hogy számadatokkal és kórházi helyek megjelölésével konkretizálod állításod valóság tartalmát.
Számomra nem eléggé meggyőző ha valaki konkrétumok nélkül állít olyan dolgokat amiknek valóság tartalma erősen kérdéses.
Mindenesetre, ha komolyan vennénk erről a járványról és a vele kapcsolatos védekezésről szóló állításaidat, akkor meg kellene állapítani, hogy a földön létező szakemberek túlnyomó többsége, az emberiség kiirtására törekszik.
Kész téboly !!!
Namely
Nem manipulatív a cím, áááááááá egy kicsit sem. :D
teuton57
@rokker33: Latom, az IQ-d alacsonyabb, mint a cipömeretem! A nyaron a kormany arrol pofazott, hogy milyen nagy at atoltottsag, vilagcsucs! Ehhez kepest miert titkoljak most akkor, hogy hany oltott van a halottaknal es milyen vakcinaval? 1 konkret adatot mondok neked: Nemetorszag lakossaga 8,5x annyi, mint MO-e, de most szombaton csak 45 covidos halt meg, MO-on 137... Na most tessek pofazni! Ja, meg 1 nemet adat, fagyhalott sem volt eddig iden, de MO-on mar több tucat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.