Ismerős az a helyzet, amikor egy hétköznapi vitában nagyon jó lenne, ha hirtelen megjelenne egy szakértő, aki elmondja, hogy miben téved a másik fél? Na, mi ezt a helyzetet valósítottuk meg: leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent Dr. Kemenesi Gábor virológus. Érdemes nézni az arcokat is. Nem nagyon javul Magyarországon a beoltottak aránya, sem a kampányok, sem a hétköznapi beszélgetések nem veszik rá az embereket arra, hogy beoltassák magukat. De mi lenne akkor, ha egy ilyen beszélgetésben hirtelen megjelenne egy szakértő, hogy eloszlassa egy oltásszkeptikus minden félelmét? Na, mi ezt a helyzetet valósítottuk meg: leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent dr. Kemenesi Gábor virológus.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Na emlegetett szamár, már itt is van ez az Isten barma:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: kussolj, nálam én vagyok a családfő, te meg még otthon is papucs vagy..
division
@Pálinkás Pál: Nyilván akinek se kutyája se macskája, ott ő a családfő:-)
division
@Pálinkás Pál: Ha meg ha van is családod, az ilyen agresszív alakoktól fél mindenki. Terror in the family.
Pálinkás Pál
@division: te hülye, mondtam, még a kis korcs kutyám is értékesebb nálad...emberibb,mint te!!
division
@Pálinkás Pál: Csak egy kérdés: Ha nem a pénz (de szerintem az), akkor mi áll annak a hátterében, hogy virtuális idegenként ismeretlenül, általad sem ismert virtuális idegeneknek oszd a nem létező eszedet az oltásellenességeddel kapcsolatosan reggel 5 - től este 9 - ig még hétvégéken is? Mégpedig úgy, hogy szinte 1 percen belül jön a válasz, tehát folyamatosan ezt figyeled. Az ilyen embereknek vagy nincs családja, üres, sivár az élete, ill. így keresi meg a napi betevőt. Nyilván ez minden hasonló fórumra igaz. Szóval miért áll érdekedben neked ez az egész? Nyilván az unalom is közrejátszik, de akkor is. Persze mindegy végül is, ha ez számodra az élet legnagyobb öröme (plusz jól is hoz a konyhára), felőlem minden nap hülyét csinálhatsz magadból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.