Hadházy Ákos egy Fideszes politikus nyaralóját indult el szemrevételezni, amikor furcsaságba botlott a Tisza parti Rakamazon. 

Sétája során egy 59 millió forint EU-s pénzből felújított és kibővített kis házikó jött vele szembe. Az még nem világos, kinek a kije és hogyan kapta a pénzt – írja a Menedzsment fórum.hu.

A ház Rakamazon, a Tisza partjának festői szakaszán áll. Az ablakban látható táblácska szerint az 59 millió forintos vissza nem térítendő támogatás célja "Társadalmi vállalkozás ösztönzése Rakamazon" volt. A projekt leírása szerint képzéseket (például Borakadémiát) és háromnapos csapatépítő tréningeket fognak tartani cégeknek, amikor meg nem, akkor szállásként adják ki az épületet.

Külön szépsége a történetnek, hogy a kedvezményezett 4G Learning Nonprofit Kft-nek Hadházy szerint 2018-as alapítása óta egyetlen fillér bevétele sincs, ráadásul a projekt eredeti leírásában még Rakamaz helyett Mád szerepelt.

"Hogy kinek a kije kapta a pénzt, nem tudom – az egyik tulajdonossal azonos nevű hölgy a Nemzeti Ifjúsági Tanács nevű frenetikus képződményben dolgozik – írja Hadházy, hozzátéve hogy az eset mindenestre sokadik példája annak, hogyan működik az EU-s pénzek elosztása és ellenőrzése."

Forrás: Menedzsment fórum.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egyáltalán,van valaki a fideszben aki még nem lopott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Biztos a térkő miatt ugrott 59 millióra ennek a sufninak az építési költsége. Vagy esetleg ellopták a 2/3-át.
human
Már egy követ nem tudsz úgy eldobni, hogy az ne egy fideszes lopásra essen.
Istenakinincsen
@KisTehen: Elmehetsz te a francba.Mit lopott ez a(számodra) főellenség?Abból lopott vagy talán spórolt ami mindegyik gyökér politikusnak alanyi jogon jár?Pitiáner lószar ez ahhoz képest amit a fideSSznyikok elloptak már.
A fideSS ezen már rég túl van,ők nem lakhatási támogatást,vagy benzinpénzt lopnak...áááá,az már nekik kispálya.A milliárdos EU-s támogatások,birtokok,szállodák,a balaton,fertő tó,repülőgépek,átláthatatlan cégbirodalmak sokkal vonzóbbak számukra.
Lepényleső
Ennek kapcsán juthat bárkinek eszébe,2014 - A WELT 2000 és Lázár János tárgyalásának "eredményessége"?
(444, : Szombaton aláírta,amit soha nem akart,másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa)???
ómió
A ráhazudós sztorit még nem ötlötte ki?
fergeteg
A MIÉNK IS KÖZPÉNZBŐL ÉPÜLT. oszt mi van akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.